Total Media News

Stiri - Social
Începe Tea&Coffee Festival 2015 PDF Imprimare Email
Bucatarie - Retete
Duminică, 25 Octombrie 2015 12:42


                     

    Zeci de evenimente în cafenele și ceainării bucureștene și o expoziție de ceai, cafea și accesorii, toate acestea vor putea fi vizionate în cadrul celei de

       -a 7-a ediții a Festivalului Ceaiului și al Cafelei.

    Evenimentul cuprinde, în perioada 22-28 octombrie, șase seri de manifestări artistice și culinare. Expoziția de ceai, cafea și accesorii, dar și Seara Românească, va avea loc în perioada 18-22 noiembrie la Romexpo, în cadrul Târgului Internațional Gaudeamus - Carte de Învățătură.

     TEA&COFFEE Festival promovează consumul de ceai și cafea, îmbinând ritualurile servirii lor cu arta decorativă și vizuală. Pe parcursul celor șase zile, festivalul va aduce în prim plan momente culturale și gastronomice din țările cu tradiție în cultivarea și producția de ceai și cafea, precum și în prepararea și prezentarea unor băuturi pe baza acestora.

 

Citeşte mai mult...
 
Remedii naturiste pentru raceala si gripa! PDF Imprimare Email
Sanatate
Luni, 12 Octombrie 2015 15:00

 

                             

     Raceala si gripa se trateaza si naturist, in caz ca nu stiati. Va spunem noi tot ce trebuie sa stiti despre remediile naturiste care pot vindeca raceala si gripa chiar mai repede decat medicamentele.

     Iata ce trebuie sa stiti despre cele mai bune remedii naturiste care va ajuta sa treceti cu bine de problemele inerente sezonului rece:

     1. Ghimbirul sterilizeaza totul pe unde trece! Asa ca inca din cavitatea bucala si pana la iesirea din organism, ghimbirul curata si purifica.

     Are efect antiinflamator si antibacterian.

 

Citeşte mai mult...
 
Candela din Cristale de Sare Antic Monte PDF Imprimare Email
Sanatate
Miercuri, 09 Septembrie 2015 11:57

 

 

                             

 

    Indicatii

    Esenta produselor din sare o reprezinta cristalele exploatate din Himalaya.            

    Originea lor se dateaza de acum 250 milioane de ani. Viata terestraa pornit de la viata acvatica preistorica, iar aceste cristale au pastrat componenta originala a acestei "ciorbe preistorice".
    Cristalul de sare Himalaya contine 84 de minerale, care se gasesc in aceeași componentain sangele uman, in lacrima, in lichidul amniotic. In timp ce marile preistorice au secat, sarurile au absorbit energia razelor solare.

Aceste puteri pure au fost pastrate timp de milioane de ani si cristalizate de muntii Himalaya. in India și in Tibet, Himalaya este onorat ca un sfant. Lampile, candelele din cristale de sare sunt cele mai naturale și sanatoase surse artificiale de lumina.

 

Citeşte mai mult...
 
Herbalife HERBAL ALOE VERA cu aroma de Mango PDF Imprimare Email
Sanatate
Duminică, 06 Septembrie 2015 10:30

                 Herbalife HERBAL ALOE VERA cu aroma de Mango este o bautura excelenta realizata din frunza de aloe vera. Contine 40 % suc de aloe pentru beneficii optime.

    Realizata din frunze de aloe vera.Bautura Concentrata Herbal Aloe Vera este disponibila si in varianta cu aroma de mango. Este o bautura ce contine suc de aloe vera, fara adaos de zahar, cu un gust tropical racoritor.


     BENEFICII CHEIE Herbalife HERBAL ALOE VERA cu aroma de Mango

                                              grey Herbalife HERBAL ALOE VERA cu aroma de Mango

 

 

   Contine 40% suc de aloe vera extras din frunza de aloe vera. Frunzele de aloe vera au fost atent culese si  filetate manual, pentru a asigura cel
mai ridicat grad de puritate.

 

Citeşte mai mult...
 
OMS a anunţat că oficiali au găsit doua cazuri de poliomielită în Ucraina in apropierea României PDF Imprimare Email
Sanatate
Joi, 03 Septembrie 2015 13:20

                        


   Conform  MEDIAFAX ,Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a anunţat că oficiali au găsit doi copii bolnavi de poliomielită în Ucraina, într-o regiune de la frontiera cu România şi alte trei ţări - primele cazuri de paralizie infantilă depistate în această ţară în ultimii nouă ani, relatează Associated Press online.

     Oficiali din domeniul sănătăţii au avertizat Ucraina în legătură cu un risc sporit de apariţie a unui focar, din cauza nivelului scăzut de vaccinare, în contextul în care doar jumătate dintre copii au fost imunizaţi, anul trecut, împotriva unor boli ca poliomielita.

    OMS a confirmat cele două cazuri de poliomielită, în sud-vestul Ucrainei, într-un comunicat, săptămâna aceasta.


Citeşte mai mult...
 


Pagina 7 din 67

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Social