Total Media News

Stiri - Social
Aktiv lifestyle- Recuperare medicala PDF Imprimare
Sanatate
Sâmbătă, 24 Martie 2018 19:28

               Recuperare medicala - Aktiv lifestyle

                                           

    * fizioterapie   

      Aparatura moderna si o echipa tanara.


**  Printre cele mai moderne tratamente folosite cu succes in recuperarea medicală se regăsește terapia cu radiofrecventa. Aceasta reprezinta o terapie noninvaziva care foloseste unde cu o frecventa inalta ce patrund in tesut si sunt resimțite de către pacient ca o caldura profunda.
Ajuta la vindecarea afectiunilor osteo-articulare dar si musculo-tendinoase prin accelerarea procesele metabolice naturale de vindecare a tesuturilor. Astfel, este si un bun tratament estetic, pentru recuperarea elasticitatii pielii.
Totodată, senzatia pe care pacientul o percepe in timpul terapiei este placuta, de caldura, similara cu cea a unui masaj.

 

Citeşte mai mult...
 
"Mungee" Delivery PDF Imprimare
Bucatarie - Retete
Sâmbătă, 24 Martie 2018 19:02
            Amplasarea bucătăriei "Mungee" pe Strada Maior Atanase Ionescu 60 în sectorul 2 al Bucureștilor, face disponibilă livrarea unui meniu complet pentru mesele de prânz și seară.
                                              
                           
Specialităţi
Serveşte: prânz şi cină
Servicii
Catering
Cu livrare
Potrivit pentru grupuri
Ridicare la pachet
Mijloace de transport în comun
Sună! Mungee îți va găti.
Director general
Head Chef Alexandru Sasu
Citeşte mai mult...
 
Institutul Cantacuzino PDF Imprimare
Sanatate
Duminică, 14 Ianuarie 2018 19:50

   Ministrul Apărării: Vom face 200 de angajări pentru a recalibra Institutul Cantacuzino.

     

  Conform  mediafax.ro,Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a anunţat că urmează să se organizeze un concurs pentru 200 de posturi, care vor ajuta la recalibrarea Institutului Cantacuzino, urmând ca întreaga schemă de personal să cuprindă peste o mie de posturi. MApN caută un teren pentru producţia de vaccinuri.

"Avem o schemă de personal pe care noi am aprobat-o, în jurul numărului de 1075 de funcţii şi anul acesta vom porni cu un Memorandum pe care o să îl ducem în Guvern cu 200 de funcţii pe care dorim să le scoatem la concurs pentru a putea să facem angajări la Institutul Cantacuzino. Aceste 200 de posturi sunt defalcate pe specialităţi şi pe nevoile pe care le are institutul în momentul de faţă. Nu mă refer doar la personal care să lucreze în linia de producţia a institutului dar mă refer cu precădere la specialişti", a declarat Mihai Fifor, în cadrul unei conferinţe de presă la Institutul Cantacuzino.

Citeşte mai mult...
 
Program intensiv de îngrijire Premium Care PDF Imprimare
Sanatate
Vineri, 19 Mai 2017 09:21

                         Gerovital H3 Derma+ Premium Care

                                          

         Programul intensiv de îngrijire a tenului împotriva îmbătrânirii este conceput sub forma unui kit cu 7 fiole, specifice rutinei particulare a fiecărei zile din săptămână, constituind un program complex de îngrijire a tenului, fiecare oferind beneficiile unui tip de acțiune:
  1. Luni - Oxigenare
  2. Marţi - Exfoliere cu AHA
  3. Miercuri - Antirid
  4. Joi - Lifting
  5. Vineri - Oxigenare
  6. Sâmbătă - Antirid
  7. Duminică - Vitaminizare

 

Citeşte mai mult...
 
Alimente care lupta impotriva inflamatiilor din organism PDF Imprimare
Sanatate
Marţi, 09 Mai 2017 15:23

 

                 

        Broccoli este bogat in potasiu si magneziu, flavonoide si carotenoide si detine proprietati antiinflamatorii. Toti acesti nutrienti combat stresul oxidativ si lupta impotriva inflamatiei cronice, de asemenea, prevenind riscul de a dezvolta cancer.Foarte apreciate in gastronomia japoneza, ciupercile shiitake contin compusi care corpul sa se refaca in urma daunelor produse de inflamatie.Potrivit studiilor, turmericul calmeaza durererea prin suprimarea substante chimice care produc inflamatii in organism.

     Ghimbirul poseda numeroase beneficii pentru sanatate datoratita gingerolului, compus cu proprietati antioxidante, antiinflamatorii si antibacteriene. Acest compus blocheaza mai multe gene si enzime in organism, care promoveaza inflamatia.Limoanda cu ghimbir si menta este o bautura delicioasa care inlocuieste cu succes bauturile carbogazoase, stimuleaza procesul de digestie si activeaza secretia bilei.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 20 din 84

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social