Total Media News

Stiri - Economie
Bancnotele euro se schimba. Vezi cand vor intra in circulatie cele noi PDF Imprimare
Financiar
Vineri, 09 Noiembrie 2012 09:39

          Banca Centrala Europeana (BCE) si bancile centrale nationale (BCN) din Eurosistem urmeaza sa introduca a doua serie de bancnote euro. Noile bancnote vor fi introduse treptat, pe parcursul mai multor ani, incepand, in luna mai 2013, cu bancnota de 5 euro.

          Denumita seria "Europa", aceasta va reda in filigran si in holograma un portret al Europei, personaj din mitologia greaca ce a dat numele continentului.Noile bancnote au beneficiat de progresele inregistrate de tehnologia de producere a bancnotelor de la introducerea primei serii cu peste zece ani in urma. Elementele de siguranta ale acestei serii au fost optimizate, contribuind astfel la sporirea sigurantei bancnotelor, anunta Banca Centrala Europeana (BCE).

   Trei noi elemente de siguranta (filigranul-portret, holograma-portret si numarul verde-smarald) au fost dezvaluite astazi publicului.

 

      Noile bancnote marcheaza o evolutie. Acestea vor prezenta aceeasi conceptie grafica bazata pe tema "epoci si stiluri" si culorile dominante ale primei serii, dar au fost usor modificate pentru a include elementele de siguranta optimizate.

 

    Bancnotele din a doua serie vor fi usor de distins de cele din prima serie. Seria "Europa" va pastra cupiurile din seria anterioara, si anume 5 euro, 10 euro, 20 euro, 50 euro, 100 euro, 200 euro si 500 euro, acestea urmand a fi introduse in ordine crescatoare. Noua bancnota de 5 euro va fi, asadar, urmata de cea de 10 euro.Initial, bancnotele din prima serie vor circula in paralel cu cele noi, insa vor fi retrase treptat si, in cele din urma, vor inceta sa mai reprezinte un mijloc legal de plata la o data care va fi anuntata cu mult timp in avans.

Citeşte mai mult...
 
HP anunta noua gama de laptopuri si ultraportabile cu Windows 8 PDF Imprimare
IT
Joi, 08 Noiembrie 2012 22:44

            HP anunta noua gama de laptopuri elegante cu design practic si sistem de operare cu Windows 8. Noua serie de dispozitive include HP EliteBook Folio 9470m, HP SpectreXT TouchSmart, HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4, HP Pavilion Sleekbook 14 si HP Pavilion Sleekbook 15.

                                

     "Portofoliul HP de notebook-uri ultra-subtiri, desktop-uri all-in-one elegante si PC-uri de business ultra-performante este conceput pentru a satisface nevoile consumatorilor care vor sa foloseasca sistemul de operare Windows 8," a declarat James Mouton, vicepresedinte executiv si manager general, Personal Computer Global Business Unit, HP.

"Consumatorii individuali si organizatiile pot de acum inainte sa aleaga dintr-o gama larga de PC-uri HP, care dispun de ecrane multitouch, forme flexibile, design elegant sau solutii personalizabile, menite sa acopere nevoile fiecarui utilizator." 

Citeşte mai mult...
 
Pentru prima oara TOTAL MEDIA NEWS a transmis pe doua canale - simultan - doua Evenimente diferite PDF Imprimare
Media-Publicitate
Joi, 08 Noiembrie 2012 10:36

          Pentru prima oara TOTAL MEDIA NEWS a transmis pe doua canale - simultan - doua Evenimente diferite : Demonstratie - cum se curata injectoarele auto si Inregistrare Salon Auto 2012.

                                           

         Desi suntem in plina criza , TOTAL MEDIA NEWS isi continua planurile de extindere si dezvoltare din domeniul media .
          Astazi 7 noiembrie 2012 , am transmis pentru prima oara - simultan , pe doua canale diferite   karate.info  si  TMN  TV   (  www.karate.info.ro si www.total-media-news.ro )   : doua evenimente diferite .


         Cele doua evenimente transmise , Demonstratie practica - cum se curata injectoarele auto si Inregistrare Salon Auto 2012 , se incadreaza in categoria evenimentelor educative si de informare , evenimente pe care noi le promovam .

Citeşte mai mult...
 
PROFIT URIAS la Petrom in primele noua luni ale anului PDF Imprimare
Energie
Miercuri, 07 Noiembrie 2012 18:26

                    Vânzările au avansat cu 18%, la 19,185 miliarde lei (4,327 miliarde euro).

                                      Vânzările exclud accizele la produse petroliere.

              " În cel de-al treilea trimestru al anului 2012, rezultatul operaţional al Petrom s-a situat aproximativ la acelaşi nivel cu cel înregistrat în perioada similară a anului trecut, fiind susţinut, în principal, de efectul favorabil al aprecierii dolarului faţă de lei. Nivelul ridicat al preţului ţiţeiului a continuat să influenţeze pozitiv performanţa segmentului E&P (explorare şi producţie - n.r.), dar a afectat volumele de vânzări şi marjele în activitatea de marketing.

 

              Ne-am concentrat investiţiile în segmentul E&P, în vederea stabilizării producţiei de hidrocarburi, şi am continuat eforturile noastre de explorare în perimetrul de mare adâncime al Mării Negre, pregătindu-ne pentru achiziţia de noi studii seismice 3D.

Citeşte mai mult...
 
Belkin da startul la accesorii pentru dispozitivele cu port Lightning de la Apple PDF Imprimare
IT
Miercuri, 07 Noiembrie 2012 15:06

          Chiar daca se pare ca Apple nu a dat drumul in masa la productia de accesorii ,,Made for iPhone 5” catre alti producatori, cei de la Belkin au luat initiativa. Astfel, compania a putut sa se promoveze pe site-ul sau, cu formulari de genul ,,first and only” cu referire la un incarcator de masina pentru noile iDevice-uri.

                         

      Cu doar 30 dolari si livrare incepand cu data de 15 a acestei luni, Belkin tocmai a anuntat primul incarcator de masina compatibil cu noile iDevice-uri ce integreaza conectorul Lightning. Cu toate ca are o putere de 2,1 amperi si 10 W, un avantaj important la capitolul performanta, un detaliu negativ legat de acest nou cablu de incarcare este dat de lipsa unui port USB. Practic nu-l veti putea folosi decat pentru noul iPad, iPad mini, iPhone 5, iPod Touch, iPod Nano si pentru nimic altceva.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 332 din 433

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie