Total Media News

Stiri - Economie
Indicatori monetari - iulie 2012 PDF Imprimare
Financiar
Miercuri, 29 August 2012 13:24

     Masa monetară în sens larg (M3) a fost la sfârşitul lunii iulie 2012 de 221463,8 milioane lei. Faţă de luna iunie 2012 aceasta a crescut cu 2,1 la sută (1,5 la sută în termeni reali), iar în raport cu iulie 2011 masa monetară s-a majorat cu 8,3 la sută (5,2 la sută în termeni reali).

Citeşte mai mult...
 
iHook1, suport pentru Smartphone PDF Imprimare
Moto-ATV
Luni, 27 August 2012 17:49

       Orice gadget are nevoie de un accesoriu care sa-l puna in evidenta. Este si cazul suportului iHook1, creat special pentru telefonul tau Smartphone, care te va ajuta sa-ti tii aparatul la vedere si nu in buzunarul jachetei.

                             

   Cand pleci la drum, il atasezi de ghidonul motocicletei

Citeşte mai mult...
 
Evolio lanseaza primul GPS din Romania cu navigatie bazata pe conditii de trafic PDF Imprimare
IT
Vineri, 24 August 2012 08:45

        Evolio lansează GPS -ul HI-Speed TRAFFIC , primul GPS disponibil în România cu navigație optimizată în funcție de trafic , bazat pe combinarea celor mai noi tehnologii hardware și software.

                             
   Noul GPS Evolio are un receptor de trafic integrat și se bazează atât pe sistemul wireless TMC ( Traffic Message Channel ) cât și pe noua soluție „on-board”, numită Intuitive Traffic Assistance .

Citeşte mai mult...
 
Locuinte economice si ieftine - proiecte de case eficiente termic PDF Imprimare
Imobiliar
Vineri, 24 August 2012 08:40

    Inertia termica si izolarea termica sunt 2 elemente complementare in proiectarea si construirea unei case pasive, economice. Inertia termica a unei case consta in capacitatea ei de a conserva pe o durata cat mai mare caldura in pereti, pentru a o redistribui in incapere, contribuind astfel la mentinerea unor variatiuni mici de temperatura in interior.

 

    Coeficientul de inertie termica al unei locuinte depinde de materialele folosite pentru izolatia peretilor, tipul de inchideri si acoperis. Astfel, cu cat materialele folosite sunt mai grele, cu atat coeficientul de inertie termica este mai mare. Folosirea de materiale ce avantajeaza intertia termica au ca scop atat pastrarea si recuperarea caldurii pe durata sezonului rece in locuinta, dar si pastrarea unei temperaturi placute pe durata sezonului cald. Dintre materialele de constructie si izolatie cu o buna densitate termica, remarcam samota, piatra naturala sau betonul.

Citeşte mai mult...
 
Volvo Trucks prezintă noua serie FH PDF Imprimare
Auto
Vineri, 24 August 2012 08:37

    „Un autocamion care ne va purta în viitor”. Astfel rezumă Claes Nilsson, preşedinte Volvo Trucks , noile versiuni Volvo FH şi Volvo FH16 care vor fi lansate în curând.

                          

     Miercuri, 5 septembrie, Volvo Trucks va lansa noile versiuni ale celui mai bine vândut Volvo FH şi ale prestigiosului Volvo FH16. „Timp de aproximativ două decenii, seria Volvo FH a asigurat un transport eficient, o siguranţă de excepţie şi o calitate ridicată pentru companiile de transport. Cu noile autocamioane vom fi şi mai buni în toate cele trei domenii”, spune Claes Nilsson, preşedinte Volvo Truck Corporation.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 347 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie