Total Media News

Stiri - Economie
Moto Xcountry Busteni se pregateste de start PDF Imprimare
Moto-ATV
Joi, 02 August 2012 14:43

    In perioada 9 -12 august in orasul Busteni, Valea Cerbului se va desfasura a VI – a editie Moto Xcountry - Cel mai mare festival de hard endurocross din estul europei.

                              

     Cei mai buni piloti din Romania si-au dat intalnire la acest festival pentru a isi demonstra maiestria pentru  stapinirea cailor putere. Alaturi de ei vor participa si piloti din afara tarii.

Citeşte mai mult...
 
Un studiu european dovedeste ca sistemele de securitate activa sporesc siguranta traficului PDF Imprimare
Auto
Marţi, 31 Iulie 2012 17:43
    Atunci când, la Bruxelles, în 26 iunie, au fost prezentate rezultatele studiului pan european euroFOT concluzia a fost clară: sistemele de siguranţă activă Volvo Trucks ajută şoferii să evite accidentele.
                                  

    Proiectul euroFOT (FOT = Field Operation Test) reprezentand un test real de exploatare s-a desfăşurat pe parcursul a aproape patru ani. La acesta au participat în total 28 de parteneri care, în numele Uniunii Europene, au cercetat sistemele proiectate pentru a ajuta şoferii autoturismelor şi camioanelor să detecteze riscurile, să prevină accidentele şi să conducă mai eficient.

Citeşte mai mult...
 
Locuinte economice si ieftine in ansambluri de case PDF Imprimare
Imobiliar
Marţi, 31 Iulie 2012 13:57

      In conditiile in care constructia sau achizitia unei locuinte noi a devenit o problema datorita crizei financiare, iar confortul de tip contemporan impune functionalitati moderne, mai multa intimitate si spatiu, blocurile moderne si ansamblurile de locuinte economice au devenit solutii avantajoase de investitie atat pentru dezvoltatori cat si pentru beneficiarii finali.

 

      Astfel, ansamblurile de case mici, economice si ieftine dar confortabile si moderne constituie o alternativa viabila pentru cei ce-si doresc o locuinta noua care sa corespunda unui buget mediu sau mic de constructie ori de achizitie.

Citeşte mai mult...
 
Cavaliere PDF Imprimare
Companii
Luni, 30 Iulie 2012 21:35

       Articolele de imbracaminte Cavaliere reprezinta cu succes moda pentru barbati in Romania, de foarte multi ani, in dulcele stil clasic – casual.

                                                               

       Cu siguranta domnii pe care-i intereseaza ce scrie pe nasturii camasii lor au cunostinta despre aceasta marca. Ma voi adresa astfel, in special doamnelor in lipsa de inspiratie atunci cand trebuie sa faca un cadou unui barbat. Sigur ca depinde foarte mult de barbat; aparent toti au nevoie de minim o cravata, dar daca e dintre aceia ce merg la petreceri in sacou si camasa descheiata la primii doi nasturi, s-ar putea sa nu guste gluma. 

Citeşte mai mult...
 
ZyXEL NWD2205 – Un wireless mic, mic, mic… pe USB [REVIEW] PDF Imprimare
IT
Duminică, 29 Iulie 2012 18:20

     ZyXEL NWD2205 este un adaptor wireless N pe USB, un dispozitiv care te poate salva de la multe batai de cap in configurarea unei retele, mai ales pe un sistem desktop.

                          

     Adaptoarele Wireless USB nu sunt tocmai cele mai cautate produse din categoria de retelistica, probabil ca sunt depasite ca vanzari chiar si de routere, produse in general mai scumpe. Motivul este destul de simplu: toate laptopurile, telefoanele mobile sau alte dispozitive cu acces la internet vin deja cu un modul wireless intern, cel putin in ziua de astazi.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 353 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie