Total Media News

Stiri - Economie
Reactorul 1 al Centralei de la Cernavoda s-a oprit dupa ce un senzor a detectat o problema PDF Imprimare
Energie
Vineri, 22 Iunie 2012 12:35

     Nuclearelectrica a oprit, în dimineaţa zilei de vineri, Unitatea 1 a centralei de la Cernavodă, după ce un senzor a detectat o problemă, au declarat pentru Mediafax surse din piaţa energiei.

                        Centrala de la Cernavodă
       Centrala de la Cernavodă / FOTO: www.ziare.com

Pentru a compensa lipsa producţiei Unităţii 1 au fost pornite capacităţi hidro şi un grup de la Turceni, au precizat sursele citate.

Citeşte mai mult...
 
HTC ne da primele detalii referitoare la propriile terminale cu Windows Phone 8 PDF Imprimare
IT
Vineri, 22 Iunie 2012 07:40

     Pe langa Nokia, HTC este unul dintre cei mai importanti suporteri ai platformei mobile a celor de la Microsoft iar acest lucru nu pare sa se schimbe odata cu noua versiune a platformei – Windows Phone 8.

                  

   Dupa evenimentul de ieri in care am aflat primele elemente, mai mult sau mai putin spectaculoase, legate de Windows Phone 8, HTC s-a grabit sa faca oficiale primele detalii pentru urmatoarea generatie de smartphone-uri propulsate de noul OS Microsoft.

 

           

Citeşte mai mult...
 
Euro creste usor: 4,4635 lei la BNR PDF Imprimare
Financiar
Joi, 21 Iunie 2012 21:29

   Cursul oficial a consemnat a treia zi consecutiva de crestere si a ajuns la 4,4635 lei pentru un euro, iar pe piata valutara se inregistreaza o usoara crestere a cotatiilor.

 

  Euro se mentine in intervalul 4,4630 – 4,4680 lei pentru un euro.

Citeşte mai mult...
 
Sfarsit de istorie? De ce se prabuseste presa scrisa PDF Imprimare
Media-Publicitate
Miercuri, 20 Iunie 2012 14:53

           Infiintarea de noi televiziuni, scaderea investitiilor si a vanzarilor, fac ca presa scrisa sa poata supravietui cu greu actualelor conditii de piata, iar independenta si autofinantarea par a fi deziderate utopice.

Claudiu Serban, director general al Evenimentul Zilei si Capital, a declarat ca in anii trecuti, inainte de alegeri, apareau multe cotidiene, in timp ce azi apar televiziuni.Potrivit lui Claudiu Serban, presa este subventionata de diverse entitati din mediul de afaceri, acest lucru fiind o realitate acceptata.  

Citeşte mai mult...
 
Unde gasiti cele mai ieftine apartamente din Bucuresti PDF Imprimare
Imobiliar
Miercuri, 20 Iunie 2012 10:05
           

    Berceni şi Rahova sunt cele mai ieftine cartiere din Bucureşti pentru amatorii de chilipiruri, conform unei analize a site-ului Imobiliare.net.

                          

   Luând drept criteriu de selecţie o locuinţă confort 1 în Bucureşti, preţurile solicitate pornesc şi de la 15.000 euro pentru un apartament cu două camere. Principalele dezavantaje în acest caz rămân amplasarea în cartiere situate în zone îndepărtate de centru, iar la apartamentele vechi necesitatea efectuării unor îmbunătăţiri.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 362 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie