Total Media News

Stiri - Economie
Computex 2012 – ASUS Tablet 810 si Tablet 600, primele dispozitive cu Windows PDF Imprimare
IT
Joi, 07 Iunie 2012 13:27

     ASUS a dezvaluit ieri la Computex 2012 alte doua tablete ce ruleaza sistemul de operare de la Microsoft. Exista o mica diferenta intre acestea: Tablet 810 ruleaza Windows 8, iar Tablet 600 Windows RT.

                            

     Poate va intrebati ce este Windows RT - cea mai comuna denumire pentru acesta este Windows on ARM. Este un sistem de operare ce va rula pe procesoarele mobile ale tabletelor incluzand noul Tegra 3 de la Nvidia.

Citeşte mai mult...
 
Auchan a deschis al 10-lea hipermarket, in Iasi PDF Imprimare
Companii
Miercuri, 06 Iunie 2012 22:39

Auchan a inaugurat joi al zecelea hipermarket propriu, in centrul comercial Palas din Iasi. Magazinul are o suprafata neta de vanzare de 5.300 metri patrati.

                         

    Deschiderea magazinului Auchan Iasi reprezinta crearea a peste 250 de noi locuri de munca.“Sarbatorim astazi un dublu eveniment: deschiderea celui de al 10-lea hipermarket Auchan din Romania si lansarea primului Auchan City – noul concept de hipermarket de 5.000 metri patrati predominant alimentar”, a declarat Patrick Espasa, director general Auchan Romania.

Citeşte mai mult...
 
Ţara care vrea să construiască 23 de reactoare nucleare PDF Imprimare
Energie
Miercuri, 06 Iunie 2012 14:20

       Turcia, ţară care în prezent nu are nicio centrală nucleară, şi-a propus să construiască 'cel puţin 23 de reactoare nucleare până în anul 2023', a declarat marţi ministrul turc al Energiei, Taner Yildiz, transmite Xinhua.


    Luând cuvântul la Forumul Economic Mondial, organizat la Istanbul, Taner Yildiz a precizat că planurile autorităţilor vizează construcţia de centrale nucleare în trei regiuni ale Turciei.

Citeşte mai mult...
 
Pocket TV aduce Android 4.0 pe televizor [+VIDEO] PDF Imprimare
IT
Miercuri, 06 Iunie 2012 07:02

     Pentru cei care au deja un televizor acasa si tanjesc dupa functiile unui smart TV, solutia vine din partea unui nou proiect postat pe Kickstarter: Pocket TV.

                                  

   Dupa cum puteti vedea si in clip-ul de prezentare, acest gadget este de fapt un mini-computer care ruleaza Android 4.0 si este capabil sa transforme orice televizor intr-un Smart TV veritabil.

Citeşte mai mult...
 
Fa-ti singura samponul! PDF Imprimare
Financiar
Marţi, 05 Iunie 2012 07:49
  

    Asta în cazul în care ai un pic de timp la dispoziţie şi chiar îţi place să experimentezi ceva nou. Rezultatul poate fi de 10 ori mai bun decât variantele găsite pe piaţă, ingredientele pe care le vei folosi vor fi naturale, deci, eu zic că merită!

 

   Cel mai simplu şampon se face cu un litru de apă şi 100 grame de fulgi de săpun. Apa se aduce la fiert. Opreşte focul şi toarnă apa caldă peste fulgii de săpun. Amestecă până când aceştia se dizolvă.  După ce amestecul s-a răcit, se depozitează într-o sticlă de plastic.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 367 din 433

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie