Total Media News

Stiri - Economie
O portiune din autostrada Romania - Turcia ar putea fi construita cu 750 de mil. de euro din Qatar PDF Imprimare
Imobiliar
Sâmbătă, 19 Mai 2012 11:53

Autostrada dintre Romania si Turcia este cu un pas mai aproape de realitate. Din nefericire, Romania inca nu e implicata in proiect, dar are de castigat de pe urma lui.

                           

Primul Ministru din Qatar, Hamad bin Jassim al-Thani, a anuntat ca a ajuns la un acord ca tara sa sa investeasca o suma importanta de bani in autostrada care va lega Romania de Turcia, dupa o intalnire cu Boyko Borisov, prim ministrul Bulgariei si cel al Turciei, Recep Tayyip Erdogan.

Citeşte mai mult...
 
Volvo lanseaza versiunea in limba romana a comunitatii globale a soferilor de camioane PDF Imprimare
Auto
Sâmbătă, 19 Mai 2012 10:16
După ce anul trecut Volvo Trucks a lansat comunitatea virtuală “Worldtrucker” în mai multe ţări din Europa şi America, anul acesta a venit rândul României, Turciei şi Bulgariei să ofere pasionaţilor de camioane autohtoni posibilitatea de a se alătura grupului şi de a-şi împărtăşi experienţele şi părerile cu ceilalţi şoferi de camioane vorbitori de aceeaşi limbă.
                                              

Worldtrucker este o comunitate virtuală găzduită de Volvo Trucks, deschisă nu doar şoferilor de camioane Volvo, ci tuturor pasionaţilor de camioane, indiferent de marcă, oferindu-le posibilitatea ca, de oriunde s-ar afla, să comunice, să-şi facă prieteni şi să dezbată subiecte de interes din ţara de origine sau chiar la nivel global.

Citeşte mai mult...
 
Transmisiunile japonezilor sar la rezolutie 8K PDF Imprimare
IT
Vineri, 18 Mai 2012 19:45

NHK sau Nippon Hōsō Kyōkai este principalul operator de televiziune din Japonia si un permanent inovator si dezvoltator de tehnologie. NHK lucreaza atat cu elemente hardware, cat si cu un continut la rezolutie mult mai mare decat cea intalnita pana acum.

                                 

Nu 3D-ul este viitorul, ci UHDTV-ul, asa sustin cei la NHK. Intr-o perioada in care abia s-au anuntat cateva panouri 4K, televiziunea japoneza cauta sa transmita continut la rezolutie 8K – 7680 x 4320. Si asta nu se intampla oricum, ci folosind  o infrastructura deja existenta si un set de tehnologii nu neaparat noi.

 

Citeşte mai mult...
 
Casele pasive si arhitectura solara PDF Imprimare
Imobiliar
Vineri, 18 Mai 2012 16:01

O casa numita pasiva este acea locuinta care necesita un minimum de energie pentru incalzire: cel mult 15 kWh/mp/an de energie conventionala, sau echivalentul a 1.5 litri de combustibil pe mp/an.

Pentru a obtine insa, o astfel de locuinta economica, proiectarea si constructia acesteia se realizeaza cu atentie, folosind tehnologii specifice si tehnici de izolatie si ventilatie speciale.

Citeşte mai mult...
 
Sony lanseaza doua noi camere foto: NEX-F3 si SLT-α37 PDF Imprimare
IT
Vineri, 18 Mai 2012 09:40

Astazi, in cadrul expozitiei Sony World Photography Awards 2012, a avut loc lansarea a doua noi camere foto Sony NEX-F3 si SLT-α37. 

                                    

Noul Sony NEX-F3 este practic succesorul mai vechiului NEX-C3 si vine in ajutorul amatorilor care doresc sa realizeze imagini la o calitate cat mai apropiata de cea a unui DSLR dar cu ajutorul unui aparat compact usor de folosit si de transportat.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 378 din 433

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie