Total Media News

Stiri - Economie
Samsung Galaxy S III a fost desemnat telefonul oficial al Olimpiadei 2012 PDF Imprimare
IT
Miercuri, 09 Mai 2012 14:42

Samsung Visa, ambii sponsori ai jocurilor olimpice, au declarat ca noul model Samsung Galaxy S III va fi telefonul oficial al Olimpiadei de anul acesta de la Londra. Modelul va fi fabricat intr-o editie limitata, fiind distribuit doar atletilor si unor persoane special desemnate.

                                     

Visa va instala pe noile terminale aplicatia payWave ce va permite oricarui posesor al noului model sa isi plateasca cumparaturile prin NFC atat in Satul Olimpic cat si in alte locatii din Londra.

Citeşte mai mult...
 
Jeffrey Franks, la bilanț: „ Sunt uimit de progresele făcute de România în ultimii 3 ani” PDF Imprimare
Financiar
Miercuri, 09 Mai 2012 10:33

Astăzi, reprezentanții Fondului Monetar Internațional (FMI) și ai Băncii Mondiale au prezentat, într-o conferință de presă, concluziile misiunii de evaluare pentru România. Misiunea, a cincea din acordul preventiv încheiat cu instituțiile financiare internaționale, a început pe 24 aprilie.

                                            

Este și ultima pentru Jeffrey Franks, în calitate de negociator-șef pentru România din partea FMI. El a punctat câteva dintre schimbările parcurse de țara noastră din 2009 încoace: „Sunt uimit de progresele făcute de România în ultimii 3 ani în cadrul acordului.

Citeşte mai mult...
 
3 cazuri in care cumpararea unei locuinte la cel mai mic pret este o afacere buna ! PDF Imprimare
Imobiliar
Luni, 07 Mai 2012 09:59
  

Stim, pare un truism. Sa cumperi o locuinta la cel mai mic pret este visul oricarui cumparator. Insa exista si un dezavantaj pe care foarte multi cumparatori nu-l iau deloc in considerare atunci cand achizitioneaza o locuinta.


Regula spune ca, atunci cand iti cumperi o casa, ea trebuie sa corespunda nevoilor familiei tale si trebuie sa fie cel mult la pretul pietei. Greseala majora este faptul ca majoritatea cumparatorilor nu se gandesc la revanzarea locuintei in viitor.

Citeşte mai mult...
 
Programul Progress: microcredite cu bani de la UE PDF Imprimare
Financiar
Sâmbătă, 05 Mai 2012 15:27

Microintreprinderile care au nevoie de finantare, inclusiv pentru demararea unei noi linii de afaceri, pot apela la un credit prin programul Progress, sustinut de Uniunea Europeana. Imprumuturile sunt acordate prin intermediul a trei institutii financiare in Romania si pot ajunge pana la 25.000 euro.

Programul de microfinantare Progress se alatura initiativelor derulate de Comisia Europeana in vederea sustinerii micilor intreprinzatori si stimularii infiintarii de noi firme.

Citeşte mai mult...
 
ROMATUD COMEXIM SRL PDF Imprimare
Companii
Vineri, 04 Mai 2012 12:25

          ROMATUD COMEXIM SRL   este  o  firma  cu  capital  integral  romanesc  ( un  IMM  )  ce  activeaza  in  domeniul  : vanzari  en gros  si en  detail  piese  si  accesorii auto  , si  servicii  ( Service  auto ).

              


Sediul  firmei  este  in  Bucuresti , sos. Vitan barzesti  nr.3 sector 4,

telef : 021 3344666, 0722 499 022


www.pieseauto1.ro
www.serviceauto-1.ro

www.bateriiauto.com

www.uleiauto.ro

 


Pagina 382 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie