Total Media News

Stiri - Economie
Verbatim prezinta noua generatie de module OLED pentru iluminarea dinamica si isi extinde gama PDF Imprimare
IT
Miercuri, 25 Aprilie 2012 09:50

Saptamana trecuta la Light + Building 2012 (Sala 4.1, standul C26) Verbatim a prezentat primul modul reglabil OLED din lume care ofera o stralucire de pana la 2,000 cd/m². Cele mai noi serii ale modulelor VELVE OLED sunt de doua ori mai puternice fata de dispozitivele precedente.

                       

Arhitectii si designerii de interior pot utiliza tehnologia OLED pentru a crea lumina ambientala fara hot spot, stralucire puternica sau intensitate incomoda. La eveniment, Verbatim a demonstrat cum cele mai noi module OLED pot fi utilizate pentru a crea iluminatii de perete dinamice. OLED-urile VELVE sunt potrivite mai ales pentru utilizarea creativa de iluminare a scenelor si pentru noi aplicatii in baruri si cluburi, oferind lumina primitoare, calibrare integrata si o distributie egala de lumina.

 

Citeşte mai mult...
 
Falcon Electronics lanseaza Cobra 29 LX EU, statia radio CB cu diagnoza inclusa si reglaje facile PDF Imprimare
Companii
Miercuri, 25 Aprilie 2012 09:10

. Falcon Electronics, lider naţional pe piaţa echipamentelor electronice auto din România, lansea cel mai nou model de staţie radio CB de la Cobra, modelul aniversar CB 29 LX EU, aşteptat cu entuziasm de către toţi şoferii profesionişti din România.

                        

Noul model Cobra 29 LX EU este primul produs din industrie care are inclusă funcţia de auto-diagnoză, ce permite testarea puterii de emisie, starea antenei şi voltajul bateriei, în vederea realizării reglajelor pentru o funcţionare optimă.

Citeşte mai mult...
 
Hidroelectrica, către "băieţii deştepţi": De la 1 mai avem din nou energie ieftină PDF Imprimare
Energie
Miercuri, 25 Aprilie 2012 07:49

Hidroelectrica a notificat partenerii din contracte că la 1 mai va înceta situaţia de forţă majoră, activată la sfârşitul lunii septembrie 2011 din cauza secetei, şi va putea livra electricitatea "după programul normal".

               

"Condiţiile hidrologice s-au îmbunătăţit în ultima perioadă atât pe Dunare, cât şi pe răurile interioare, iar prognoza debitelor medii lunare şi sezoniere în regim natural (...) este uşor favorabilă pentru luna mai 2012, astfel încât conducerea companiei Hidroelectrica consideră că sunt îndeplinite premisele necesare pentru încetarea situaţiei de forţă majoră începând cu mai 2012", se arată într-un comunicat al Ministerului Economiei, acţionarul majoritar al companiei.

Citeşte mai mult...
 
Deficitul bugetar al României a scăzut de la 9% din PIB în 2009 la 5,2% din PIB în 2011 PDF Imprimare
Financiar
Marţi, 24 Aprilie 2012 08:16

Deficitul bugetar al României a fost anul trecut de 5,2% din PIB (30,33 miliarde RON), în scădere faţă de 9% din PIB în 2009 (45,13 miliarde RON) şi 6,8% din PIB în anul 2010 (35,675 miliarde RON), relevă un studiu al Biroului de statistică al UE (Eurostat), dat luni publicităţii.

 

În anul 2008, deficitul bugetar al României fost de 5,7% din PIB (29,23 miliarde RON).

Evoluţia deficitului bugetar în ţara noastră a urmat dinamica de la nivelul UE în perioada 2008-2011, sporind din 2008 până la finalul lui 2009, după care a scăzut treptat până la sfârşitul anului trecut. Astfel, deficitul bugetar al UE a fost anul trecut de 4,5 la sută din PIB, după ce în 2009 aproape s-a triplat faţă de anul anterior (la 6,9% faţă de 2,4 la sută din PIB). În 2010, valoarea indicatorului a fost de 6,5% din PIB.

Citeşte mai mult...
 
Nokia începe oficial dezvoltarea fabricii de producţie în Vietnam PDF Imprimare
Companii
Luni, 23 Aprilie 2012 15:22

 

Într-o ceremonie oficială de astăzi, Nokia a dat  startul  de dezvoltare a facilitatii  de producţie în Vietnam, pentru a servi cererii tot mai mare de telefoane mobile din întreaga lume.


                        

 

   La  Eveniment    au  fost  prezenti   peste  200  de  invitati , printre care  :secretarul  Comitetului Central al Partidului, vicepreşedinte al Adunării Naţionale din Vietnam, Nguyen Thi Kim Doamna Ngan, ministru al Ministerului Ştiinţei şi Tehnologiei din Vietnam, Nguyen domnul Quan, ambasadorul Finlandei la Vietnam, Kimmo Lähdevirta; şi mari oficiali de rang de la autorităţile centrale şi de Bac provincia Ninh.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 386 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie