Total Media News

Stiri - Economie
Coffee Lovers Event la Romexpo PDF Imprimare
Companii
Vineri, 20 Aprilie 2012 14:36

Pentru prima dată în România, Scae România în parteneriat cu Romexpo şi CCIR organizează în perioada 2-5 mai 2012 primul Salon Internaţional de Cafea. Evenimentul dedicat exclusiv cafelei îşi propune să aducă împreună producătorii şi importatorii de cafea şi produse conexe, naţionali şi internaţionali. În cadrul evenimentului se vor organiza training-uri, workshop-uri şi conferinte legate de acest segment de piaţă.

                                        Scae
Suprafaţa de desfăşurare din cadrul Romexpo, pavilionul C6, este de aprox. 2500 mp, iar spaţiul este împărţit în trei zone: de competiţie, dispuse de jur-împrejurul pavilionului, de expozanţi, în centru, şi Scae Coffee Village, unde firmele îşi vor expune şi vinde produsele. Spaţiul cuprinde un număr de aprox. 50 de standuri, iar gradul de ocupare în prezent este de 65 %. Costul per mp este de 50 euro+TVA.

Citeşte mai mult...
 
Noua carcasa antiglont pentru iPhone PDF Imprimare
IT
Vineri, 20 Aprilie 2012 07:09

Daca cei mai multi dintre noi folosesc carcasele si husele de smartphone pentru a evita zgarieturile nedorite pe display, probabil ca exista oameni care au nevoie de mult mai multa protectie.

                                   

Asa se poate explica lansarea unei carcase antiglont pentru iPhone 4. Da, ati citit bine. Discutam de ultima "fita" in materie de protectie a smartphone-ului Apple, lansata de compania japoneza Marudai Corp.

Citeşte mai mult...
 
România, a doua creștere din UE în sectorul construcțiilor PDF Imprimare
Imobiliar
Vineri, 20 Aprilie 2012 07:02

Sectorul construcțiilor a scăzut cu 3,7% în Uniunea Europeană în februarie, în comparație cu luna precedentă. În ianuarie, producția scăzuse cu 3,7%, arată cifrele Eurostat.

 

Față de februarie 2011, sectorul construcțiilor a scăzut cu 9,4% în cele 27 de țări ale Uniunii Europene. Dacă avem în vedere comparația anuală, România a înregistrat a doua mare creștere: sectorul a crescut cu 5,2% față de februarie 2011. A fost depășită doar de Polonia, cu 13,4%.

Citeşte mai mult...
 
Analiza piata auto in luna martie 2012 PDF Imprimare
Auto
Miercuri, 18 Aprilie 2012 17:45

                Primul trimestru din 2012 - tributar demarării tardive a programului “Rabla”
Pe ansamblul pieţei, livrările totale (autoturisme + vehicule comerciale) au înregistrat o scădere faţă de anul trecut cu 8,6%. In interiorul acestei scăderi, avem autoturismele cu -6,2%.

                   

                                               


Analiza sectorială.
I. Producţia naţională.
In luna martie s-au produs 26.368 autovehicule, cu 23,2% mai puţin decât în luna precedentă, cu o scădere mai importantă în segmentul vehiculelor comerciale uşoare (-47% faţă de luna precedentă)........

Citeşte mai mult...
 
Apple: alt nume pentru noul iPad in Australia? PDF Imprimare
IT
Miercuri, 18 Aprilie 2012 07:44

Desi Apple s-a laudat la evenimentul de lansare ca noul iPad este compatibil cu retele 4G – LTE, din pacate acest lucru este valabil doar in SUA si Canada.

                                 


Deoarece tehnologia 4G – LTE are foarte multe variabile legate de frecventele pe care le foloseste pentru transmisia de date in fiecare tara, este aproape imposibil sa faci un dispozitiv universal care sa functioneze global pe 4G. Apple s-a laudat cu aceasta realizare pe parcursul evenimentului de lansare a noului iPad, insa realitatea a fost un pic altfel.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 388 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie