Total Media News

Stiri - Economie
Celebrare 2012 AUTOITALIA PDF Imprimare
Auto
Joi, 19 Ianuarie 2012 16:44

    Intre 19 si 21 ianuarie 2012, AutoItalia Group pregateste trei zile de oferte spectaculoase in toate concesiunile din tara si pentru toate marcile din portofoliu.


                               


                       

Va veti convinge facand o vizita oricarui showroom din reteaua nationala de dealeri AutoItalia Group.


Grupate sub numele generice de Italian Sales Event pentru Fiat si Alfa Romeo, Premium Sales Event pentru Jeep si Lancia, Super Car Sales Event pentru Maserati si Abarth si Infiniti Sales Event, marcile noastre va pun la dispozitie una dintre cele mai variate si complete game de autovehicule din intreaga piata auto.

De la autoturisme de oras ce au scris istorie, ca Fiat 500, la celebra sportiva Alfa Romeo Giulietta, emblema off road Jeep Wrangler si inegalabilele Meserati si pana la vehiculele comerciale Fiat Professional.

 

 

http://www.autoitalia.ro

 
Protejeaza-te de ploaie si vant cand mergi cu scuterul PDF Imprimare
Moto-ATV
Joi, 19 Ianuarie 2012 09:26

    Confectionata pentru a fi o bariera impotriva vantului, a ploii si a frigului, aparatoarea pentru picioare functioneaza ca o adevarata carcasa, oferind riderului confort maxim in timpul rularii pe timp umed si racoros.



           


Fiecare husa este fabricata pentru a se potrivi anumitor modele, astfel incat in functie de dimensiunile vehiculului, de pozitionarea diferitelor comenzi, riderul nu intampina greutati in actionarea butoanelor, a deschiderii compartimentelor.

Citeşte mai mult...
 
iPad 2 false realizate din lut vândute la magazinele din Canada PDF Imprimare
IT
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 19:31
  


Mai  mult  de 10   fakeuri  de  iPad 2, toate realizate din dale de lut modelare, recent au fost vândute la magazinele electronice din Vancouver, British Columbia.

Best Buy si Future Shop au lansat investigaţii în modul în care escrocheria a fost scos.

Tabletele , la fel ca majoritatea produselor Apple, sunt cunoscute pentru designul lor elegant si simplu.

.


 

                 



  
Citeşte mai mult...
 
Nu-i ATV, ci drift cu Mustang si Triumph PDF Imprimare
Moto-ATV
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 19:18

 

 

 

Cand aud de drifturi, pasionatii de auto/moto fac ochii mari si scot aparatele de fotografiat pentru a imortaliza momentele. Acum nu puteti decat sa va instalati comod in scaun si sa urmariti un clip in care protagonistii pe 2 si pe 4 roti isi fac de cap in viraje controlate. In intrecere puteti vedea un Mustang si doua motociclete Triumph.

 

 

 

Nick “Apex” Brocha si partenerul sau, Ernie Vigil, au sarit in seile a doua motociclete Triumph Speed Triple. Intrecerea a avut loc intr-o zona necirculata, perfect asfaltata. Sarea si piperul clipului sunt date de aparitia in clip a ofiterului Dan Brockett, la volanul unui Ford Mustang Cobra, ce tine in frau nu mai putin de 550cp. Vreti sa vedeti ce se intampla? Urmariti clipul.In timpul filmarilor, nici  un protagonist nu a fost ranit sau arestat.
 

 

  <iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/Te0V71sGoxA?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
Reduceri la licenţele ESET Smart Security, prin BRD @ffice PDF Imprimare
IT
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 10:20
   

BRD a încheiat un parteneriat cu Axel Soft IT Group- distribuitor exclusiv al soluţiilor ESET NOD32 Antivirus în România - prin intermediul căruia utilizatorii aplicaţiei de internet banking pentru clienţii companii BRD@ffice pot beneficia de reduceri substanțiale față de prețurile de pe piață pentru licențele antivirus ESET Smart Security.

 

 

                  

             

 

Licențele pot fi comandate direct prin intermediul aplicației de Internet banking, prin simpla completare a unui formular de comandăNe face plăcere să oferim beneficii extrabancare care să asigure un plus de securitate operațiunilor pe care clienții le desfasoară în mediul online.

Astfel punem la dispoziția clienților BRD@ffice un pachet complet de soluții de bancă la distanță”, a declarat Alina Iosep - Director Piața Persoane Juridice și Persoane fizice Autorizate din cadrul Departamentului Strategie și Marketing al BRD.“Beneficiind de nucleul NOD32 Antivirus, ESET Smart Security extinde protecția anti-malware asupra tuturor activităților desfășurate la birou. Selectarea soluţiei noastre de securitate în cadrul acestui program ne bucură pentru că certifică performanța produsului și importanța pe care o are securitatea IT în contextul în care activitățile de business se desfășoară la ora actuală”, a declarat Alexandru Sipciu - Director General Axel Soft IT Group.

 


Pagina 415 din 433

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie