Total Media News

Stiri - Economie
Productie publicitara ONLINE - print & cut - indoor si outdoor - pro-printshop.ro PDF Imprimare
Media-Publicitate
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012 10:50

NOU! Combinatie intre online si offline - comandati online pe www.pro-printshop.ro aplicatii pentru publicitate offline.
Sunteti la un click distanta de a comanda produse publicitare
- pliante, postere, bannere X sau L, autocolant decor standuri, roll-up-uri
- bannere/panotaje stradale, mesh-uri, steaguri, lucrari canvas,
-- autocolante pentru decor auto, tunning auto, vitrine, standuri, etichete, coduri de bare
- decupare folii sablare, translucente, antiefractie, oglinda


    

AVANTAJELE www.pro-printshop.ro:
- Rezolutie extravaganta 1440 dpi
- Latime imprimare 1,35 m
- Calitate impresionanta
- Executie impecabila
- Livrare in 48 ore
PRINT & CUT INDOOR, sau print-urile de interior, sunt realizate pe materiale specifice industriei publicitare indoor, folosind cerneala pe baza de ecosolvent, si rezolutii mari de printare ( 1440 dpi) fapt ce confera o calitate superioara a imaginii, comparabila cu imaginile fotografice.

Aplicatiile diverse pentru publicitate indoor include semnalizarea POSM sau semnalistica indoor:
* decorare standuri sau vitrine,
* window / floor graphics,
* afise, postere
* bannere cu 1 sau 2 fete backlit sau blockout
* lucrari artistice canvas
* bannere X sau L cu suport,
* roll-up-uri cu 1 sau 2 fete, scroll-up-uri sau pop-up-uri
* print-uri pe hartie foto

PRINT & CUT OUTDOOR ( print-uri pentru experior) reprezinta toata gama de aplicatii de promovare si publicitate afisate in exteriorul cladirilor, spatiilor comerciale sau in zone de impact.

Aplicatiile outdoor sunt foarte variate:
* bannere si mesh-uri pentru evenimente sau panotaje outdoor,
* autocolante tiparite pentru decorari autovehicule, vitrine, standuri expozitionale sau exteriorul spatiilor comerciale,
* panouri stradale imprimate,
* printuri pentru sisteme de expunere ca roll-up, pop-up;
* postere si afise pentru outdoor (citylights),
* stickere si etichete din autocolant
* steaguri si printuri pe canvass pentru exterior

PRINT & CUT AUTOCOLANTE - un mod simplu, ieftin si eficient pentru promovarea imaginii. Unde este cazul, autocolantele pot fi laminate cu o folie PVC pentru o mai buna rezistenta la uzura si umiditate. Autocolantele pot fi decupate partial cu dezlipire individuala de pe support sau decupate complet (impreuna cu suportul).
* autocolant pentru decor auto si tunning auto,
* stickere autocolante
* autocolant pentru dcor vitrine, standuri
* etichete produs,
* coduri de bare

PRINT & CUT FOLII - Folia poate fi direct imprimata si/sau decupata in functie de nevoile specifice ale clientului..

Dintre aplicatiile de folii printate mentionam:
* folii de sablare pentru sablare sticla, plastic, lemn
* folii translucente confera aspect satinat graficii imprimate pentru dcor vitrine si geamuri ,
* folii transparente sau colorate decupare pentru dcor vitrine si standuri
* folie antiefractie transparenta creste rezistenta sticlei si transmite in acelasi timp mesaje publicitare,
* folie argintie asigura protectie termica si aspect de oglinda de la exterior spre interior,
* folie printabila pentru pereti netezi

Pro Tempus SRL Agentie web design & ecommerce & publicitate cu peste 6 ani experienta va propune servicii si produse online:
www.pro-printshop.ro - productie publicitara - print & cut indoor / outdoor

 
Revolutia tehnologica din tiparul digital redefineste naturaletea imaginilor PDF Imprimare
Media-Publicitate
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012 10:45

Adi Center (Marca Inregistrata), lider pe piata locala a serviciilor de print digital, tipar carti si reviste prin Editura StudIS (Marca Inregistrata) si a serviciilor de productie de obiecte promotionale personalizate, isi extinde serviciile de tipar digital color prin achizitia unor echipamente noi, care datorita tehnologiei revolutionare de ultima generatie sunt capabile sa confere imaginilor tiparite digital o naturalete remarcabila prin intensitatea culorilor vii si o inalta calitate a consistentei culorilor, astfel incat materialele tiparite au caracteristici comparabile cu cele rezultate dintr-un proces de productie offset.


Noile echipamente accentueaza naturaletea imaginilor prin capacitatea crescuta de a reproduce aproape perfect detaliile acestora la o rezolutie maxima de 1200dpi x 8-bit, in comparatie cu echipamentele de tipar digital color care utilizeaza tehnologii de procesare a imaginilor digitale pe 1-bit. In acelasi timp, procesarea textului prin tehnologia de 8-bit pentru fiecare culoare (CMYK) permite optimizarea procesului de tipar digital color printr-o reproducere mult mai clara a literelor si a altor caractere, conducand astfel la obtinerea de materiale tiparite cu o calitate crescuta, similara cu cea a tiparului offset.

 

Citeşte mai mult...
 
UNIQA Asigurari lanseaza campania Venim la tine acasa! PDF Imprimare
Companii
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012 10:40
 

             Venim la tine acasa si iti spunem totul despre asigurari, oriunde ai fi !
UNIQA Asigurari lanseaza astazi o noua campanie nationala de informare si educare despre asigurari, un concept unic pe piata romaneasca in primul rand prin particularitatea canalului de comunicare Caravana UNIQA.

                                

 

Scopul campaniei Venim la tine acasa! este cresterea nivelului de infomare cu privire la necesitatea asigurarilor, Romania fiind una din tarile cu cel mai scazut grad de cuprindere in asigurare. Aceasta campanie va aduce informatii utile despre asigurari in casele tuturor romanilor care doresc sa stie cum sa isi protejeze bunurile si familia.

Caravana UNIQA este modul inedit prin care UNIQA Asigurari aduce informatii corecte si complete persoanelor care vor sa afle mai mult despre tipurile de asigurare, indiferent de locul in care se afla. Autovehiculele sunt special create pentru acest proiect, dispunand de toate echipamentele necesare unui birou modern.
Fiecare echipa va fi formata din doi consultanti in asigurari, bine pregatiti prin programele de instruire UNIQA, ce vor oferi consultanta si sfaturi utile pentru o protectie eficienta in functie de nevoile de asigurare ale fiecarei persoane.

In prima etapa, in luna decembrie a acestui an, proiectul va fi implementat in patru judete Ilfov, Cluj, Bacau si Dolj urmand ca ulterior sa fie extins in toata tara.

 

      www.decisepoate.ro

 
Ford Fusion Previews 100 MPG Energi la Boston Auto Show PDF Imprimare
Auto
Vineri, 13 Ianuarie 2012 22:09
 

  Ford: Fusion Reprezinta puterea de a alege

Nu e doar ceva aproximativ 100 de mile pe galon, care îi face pe oameni sa stea şi ia notă.

E doar de montare, prin urmare, ca o masina care este de aşteptat să aibă un rating EPA de echivalent de 100 mpg ar trebui să aibă, de asemenea, iar  stilul  îi face pe oameni   sa  stea şi ia notă  - transmite  Ford Fusion .

Am avut o şansă pentru a discuta cu Julie D'Annunzio, Ford Motor Company Global electrificate Flote Manager, despre aceasta  masina in  ajunul deschiderii Salonului Auto de la Boston.

Ai introdus doar noul Ford Fusion, o masina  despre care Autoweek a  numit-o  Best of Show din Detroit.Linia include plug-in hibrid Fusion Energi care urmează să fie eliberate pentru anul 2013. Ti-am auzit în mod corect că vă aşteptaţi pentru a obţine un rating kilometraj APE de 100 mile pe galon pentru aceasta masina?

 

             

 

Citeşte mai mult...
 
Olympus VH-210 - Performanţe deosebite în culori vii Citeste mai mult: Olympus VH-210 - Performanţe PDF Imprimare
IT
Vineri, 13 Ianuarie 2012 12:03

Mere, struguri, caise, lychee … unele dintre cele mai colorate şi mai apreciate gustări din lume, sunt de asemenea şi cele de care ne bucurăm cel mai uşor.

Asemeni noii camere compacte Olympus VH-210. Inteligentă, subţire şi foarte simplu de utilizat, te face să vrei să fotografiezi doar pentru că este atât de uşor – şi pentru a te mândri cu aspectul său frumos. Designul minimalist, cu muchiile rotunjite şi suprafeţele complet metalice oferă camerei VH-210 o eleganţă simplă, dar culorile sale interesante sunt cele care o scot cu adevărat în evidenţă. Conceptul organic a reprezentat inspiraţia pentru cele şase variante de culori, denumite după şase fructe: Măr Roşu, Strugure Violet, Caisă Portocalie, Lychee Alb, Kiwi Verde şi Mure Negre. VH-210 combină conturul şi culorile sale atrăgătoare cu funcţii avansate de imagistică, care sunt ideale dacă doreşti fotografii pline de viaţă, obţinute foarte uşor.

Funcţii ca i-Auto şi Modul Beauty aleg automat setările potrivite pentru ca tu să obţii fotografii şi filme de calitate fără niciun stres. 14 Megapixeli şi zoomul optic panoramic 5x (26-130 mm*) se ocupă de restul. Prin intermediul Filtrelor Magice sau a Modului de fotografiere 3D (Roşu & Cyan) poţi crea efecte distractive, pe care apoi le poţi vizualiza pe ecranul LCD de 3”, sau trimite wireless Eye-Fi. Cu astfel de opţiuni, VH-210, disponibilă de la jumătatea lunii Februarie, oferă performanţe incredibile pentru preţul ei.

Olympus VH-210

Olympus VH-210

Citeşte mai mult...
 


Pagina 418 din 433

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie