Total Media News

Stiri - Economie
Competenţă în domeniul mărfurilor periculoase pe piaţa românească PDF Imprimare
Companii
Joi, 12 Ianuarie 2012 08:59

Dachser isi consolidează reţeaua europeană cu una dintre cele mai moderne depozite pentru mărfuri periculoase din regiune.

Kempten / Ploiesti, 10 ianuarie 2012. Dachser a deschis un depozit de mărfuri periculoase in apropiere de Bucuresti, cu o suprafaţă de aproximativ 6.500 de metri pătraţi şi spaţiu pentru 11500 paleti. Până în prezent, depozitul este singurul de acest gen din România, fiind construit în conformitate cu Directiva Seveso II (96/82/CE) şi necesitând un volum de investiţii de peste zece milioane de euro.



                   
"Facilitatea din Ploieşti este un proiect emblematic în extinderea reţelei noastre de logistică la nivel european", declară Michael Schilling, Managing Director Dachser European Network Management & Logistics Systems. "Prin acest angajament, Dachser stabileşte standarde pentru întreaga regiune."
Dachser România a construit depozitul cu sprijinul companiei Liegl & Dachser. Joint-venture-ul din Ungaria operează din anul 2006 un depozit asemanator de mărfuri periculoase, în conformitate cu Directiva Seveso II în Pilisvörösvár, lângă Budapesta.
Engelbert Liegl, managing director al Liegl & Dachser Ungaria, explică: "În combinaţie cu legăturile excelente către Eurohub-ul Dachser din Bratislava, suntem capabili de a oferi clienţilor internaţionali din industria chimică contracte logistice eficiente şi sigure, pentru întreaga regiune".

Tehnologie de vârf
Mărfuri periculoase din clasele VCI 2, 3, 4.1, 6.1, 8, 10-13 pot fi depozitate în condiţii de siguranţă în Ploieşti. Depozitul este împărţit în şase zone de protecţie împotriva incendiilor, separate de ziduri şi uşi de protecţie rezistente la foc. Aspersoare cu sistem mixt de spumă sunt instalate la fiecare nivel de stocare. Depozitul pentru mărfuri periculoase este, de asemenea, echipat cu sisteme de alarmă pentru incendiu şi senzori pentru substanţe combustibile şi toxice volatile. Podeaua depozitului este rezistentă la apă şi este tratata împotriva scurgerilor de petrol şi produse chimice.
Dachser stochează de două ori mai multă apă de stingere a incendiilor in Ploieşti faţă de prevederile legale. Rezervoarele şi ţevile care duc la depozit sunt încălzite atunci când temperaturile scad sub zero. Două bazine de retenţie din beton cu o capacitate de 2.000 de metri cubi, amplasate sub construcţie,  asigură etanseitatea si nu permit scurgerea accidentala si infiltrarea in sol  a  nici unei singure picături de apă reziduala contaminată, ori a altor lichide scăpate ca urmare a unor accidente sau pagube. Rafturile pot rezista la cutremure cu o magnitudine de până la 8 grade pe scara Richter. Stabilitatea este garantată de sistemele suplimentare speciale de metal şi de cantitatea dublă de oţel utlilizată faţă de rafturile standard. Constructia si proiectarea acestor  rafturi sunt unicat in Europa.

"Noul depozit subliniază competenţa noastra referitoare la mărfurile periculoase. Măsurile de siguranţă sunt în conformitate cu cele mai recente standarde tehnologice ", explică Steve Heidner, Dachser Central Dangerous Goods Management.

Despre Dachser:
Compania Dachser (www.dachser.com) este reprezentată prin propriile agenţii în patru locaţii din România - din anul 2009: Bucureşti, Arad, Braşov si din 2011 in Ploieşti. În 2010, furnizorul de servicii logistice la nivel internaţional a generat venituri totale de 3,8 miliarde de euro în întreaga lume. 19250 persoane lucrează în 310 centre de profit care manipulează în toată lumea 46.200.000 loturi de marfă cu o greutate totală de 35,5 milioane de tone.
Pentru mai multe informaţii despre serviciile Dachser dedicate industriei chimice vizitaţi  http://www.chem-logistics.com


Informaţii aditionale: Expertiză în manipularea mărfurilor periculoase.
Siguranţa este pe primul loc. În conformitate cu acest motto, Dachser a implementat standarde de siguranţă şi de calitate pentru depozitarea şi transportul de mărfuri periculoase, peste nivelul de cerinţe legale. Regulile Dachser referitoare la mărfurile periculoase constituie un ghid intern standardizat care defineşte interdicţiile de transport pentru anumite mărfuri periculoase, precum şi evaluări de risc, pentru toate filialele europene. Locaţiile sunt atent inspectate de către echipa de management a marfurilor periculoase a sediului central Dachser înainte de a fi aprobat pentru transportul şi depozitarea de mărfuri periculoase. La nivel regional, Dachser are o suplimentare de 122 de consilieri de siguranţă, care impartasesc experienta lor cu peste 6.000 de participanţi pe an în cadrul cursurilor de formare in-house. În plus, 14 locatii Dachser în Europa au fost evaluate cu succes de către evaluatori independenţi, pe baza de CEFIC "Transport Service" chestionar (SQAS).

 
Cea mai ''green'' imprimanta PDF Imprimare
IT
Miercuri, 11 Ianuarie 2012 17:31
  

Construita pentru a dura ani si ani, proiectata cu caracteristici care sa promoveze consumul de energie mai mic si sa genereze mai putine deseuri ,familia de imprimante matriceale Printronix P7000 este responsabilă faţă de mediu şi oferă soluţia de imprimare potrivita pentru o lume mai verde.

 

 

 

                         

Imprimarea matriciala este cea mai “green” tehnologie disponibila in prezent.

Construita pentru a dura ani si ani, proiectata cu caracteristici care sa promoveze consumul de energie mai mic si sa genereze mai putine deseuri ,familia de imprimante matriceale Printronix P7000 este responsabilă faţă de mediu şi oferă soluţia de imprimare potrivita pentru o lume mai verde.

Linia de imprimante matriceale de linie rămâne activa şi se va produce pentru o perioada mai lunga de timp datorita designului  solid şi utilizarea materialelor industriale.Una dintre cele mai mari plusuri ale seriei generaţiei P7000 este o durata de viata dar si o productivitate mai mare. Deşi există multe imprimante matriceale de linie în prezent în funcţiune, adăugarea unei platforme noi la imprimanta P7000 oferă întreprinderilor posibilitatea de a îmbunătăţi în mod substanţial operaţiunile de imprimare pentru o perioadă lungă de timp. Durata de viata a  unei imprimante matriciale este egala cu durata  de viata a 3 imprimante laser.

Chiar şi produsele cu caracteristici ecologice, cum ar fi cele cu moduri de standby pot fi o sursă de deşeuri. În comparaţie cu imprimantele laser şi de serie, seria P7000 utilizează un mod de standby care activeaza imprimanta mai repede, economisind timp si energie companiei.Imprimantele matriceale Printronix P7000 vă oferă avantaje fata de mediu şi de asemenea economii de costuri.

 Imprimantele de mare viteza Printronix si Tally Genicom sunt distribuite in Romania de DELUO ELECTRONICS,www.deluo.ro

Despre DELUO ELECTRONICS

Avand o experienta de peste 15 ani in reparatia, configurarea si intretinerea echipamentelor de calcul ne mandrim cu echipa noastra de specialisti.
Am investit in acesti 15 ani, mai mult de jumatate din profit pentru pregatirea specialistilor nostrii.
Pe langa certificarile de la Printronix si Tally Genicom avem certificari de la aproape toti marii producatori de echipamente IT.
Canon, HP, Inform, AMD, Seagate, Benq, si multi altii.

 
Romania este prima tara din cadrul Uniunii Europene care sanctioneaza companiile petroliere PDF Imprimare
Energie
Miercuri, 11 Ianuarie 2012 16:33

 

Romania este prima tara din cadrul Uniunii Europene care sanctioneaza companiile petroliere pe baza unor probe directe ale intelegerii dintre acestea, a declarat marti presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu.


  

         
 
Nivelul de impozitare in Romania! Stiati ca? PDF Imprimare
Financiar
Miercuri, 11 Ianuarie 2012 08:32

BS Professional Solutions este prima companie locala care ofera servicii integrate de consultanta juridica (prin avocatii colaboratori IBS) si fiscala. In medie 43% din cheltuielile salariale reprezinta obligatii fiscale si doar 57% salariul net care ajunge la angajat?

 

                    
Valoarea adaugata (ca diferenta intre vanzarile si achizitiile entitatii fiscale) este impozitata cu 24%?
Profitul si venitul net este impozitat cu 16%?
Impozitele totale pe profit si pe dividendele platite persoanelor fizice duc la impozitarea efectiva a profitului la o rata de 29,44%?

 

Citeşte mai mult...
 
Salonul Auto Nord-American International : 27 de noutati prezentate in ziua presei PDF Imprimare
Auto
Marţi, 10 Ianuarie 2012 20:05
   

Detroit, Michigan, 09 ianuarie 2012 -

 

 

Nord-American International Auto Show (NAIAS) 2012 a deschis usile pentru peste 5.000 de jurnalisti din 55 de ţări în această dimineaţă, care au asistat la prezentarea   a  27  noi vehicule.

 

  

  NAIAS este în mijlocul de previzualizare de presă de două zile, iar organizatorii au declarat că se aşteaptă la  lansari  de  aproximativ 40 totale nou-vehicul.

  "În această săptămână NAIAS este centrul universului auto", a declarat Bill Perkins, preşedintele, NAIAS 2012.

"Podeaua Cobo Center este în viaţă cu jurnaliştii de la poveşti în jurul valorii de lume, colectarea şi punerea mile pe pantofii lor, în timp ce acoperă cele 35 de conferinţe de presă, atât de mult încât site-ul nostru a primit cel mai mare trafic vreodată.

Ce zi am avut aici, în Salonul Auto de la city! " Prezentarea în toată lumea vehicul prezentat astăzi includ:
Acura ILX Sedan
Acura NSX
Acura RDX
Audi Q3 Vail Crossover
Bentley Continental V8
BMW ActiveHybrid 5
Cadillac ATS
Chevrolet Code 130R Concept
Chevrolet Sonic RS
Chevrolet Spark
Chevrolet Tru 140S Concept
Dodge Dart
Ford Fusion
Hyundai Genesis Coupe
Hyundai Veloster Turbo
Lexus LF-LC
Mercedes-Benz 300 SL
Mercedes-Benz E300 Hybrid
Mercedes E400
Mini Roadster
Nissan Pathfinder Concept
Porsche 911 Carrera Cabriolet
Porsche Cayman R
Smart-For-Us Concept
Volkswagen E-Bugster Concept
Volkswagen Jetta Hybrid
Volvo XC60 Plug-in Hybrid Concept

 


Pagina 419 din 433

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie