Total Media News

Stiri - Economie
Chinezii vor o banca in Romania. Vine gigantul Bank of China in 2012 ? PDF Imprimare
Financiar
Marţi, 27 Decembrie 2011 16:24
 

Bank of China, una dintre cele mai mari banci din lume, este interesata sa deschida o sucursala in Romania, a anuntat Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR).



    Anuntul a fost facut in cadrul unei intalniri intre presedintele CCIR, Mihail Vlasov, si reprezentantii sucursalei din Ungaria a Bank of China.

"Zhang Gang (directorul general adjunct al Bank of China Ungaria - n.r.) a prezentat intentiile Bank of China de a se stabili pe piata romaneasca. In prezent, Bank of China detine peste 1.000 de sucursale si birouri in toata lumea, dintre care circa 20 in Europa. Dupa deschiderea sucursalei din Ungaria, acestia analizeaza oportunitatea stabilirii si pe piata din estul Europei", se arata intr-un comunicat al CCIR.

 

Reprezentantii Bank of China au precizat in cadrul intalnirii ca, in prezent, analizeaza sistemul bancar romanesc si ca si-ar dori sa intre pe piata locala in 2012, in functie de conjunctura internationala.

Bank of China a inregistrat la finele trimestrului al treilea un profit net de 4,68 miliarde dolari. Activele bancii s-au ridicat la aproape 1.400 miliarde dolari.

Sucursala din Ungaria a fost deschisa in 2003, aceasta fiind prima institutie financiara lansata de Bank of China in Europa Centrala. In Europa Bank of China mai este prezenta cu filiale, birouri sau agentii in Marea Britanie, Luxemburg, Olanda, Italia, Franta, Germania si Rusia.

foto: sxc.hu

 

 

 

**  sursa  :

 
Sony se retrage din productia de LCD-uri, le va cumpara gata facute PDF Imprimare
IT
Marţi, 27 Decembrie 2011 16:19
 

   Deoarece vanzarile de TV-uri nu au aratat foarte bine pentru SONY in acest an, compania vrea sa se retraga dintr-un parteneriat de productie de panouri in care avea drepturi egale cu Samsung.


    S-LCD este numele companiei, iar cele 50% din actiunile SONY au fost cumparate cu 939 milioane de dolari de catre SAMSUNG, care detinea restul de 50%.

       

   Decizia a fost luata in urma semnarii unui nou parteneriat strategic, prin care SONY va primi in continuare panouri LCD de la S-LCD la preturi preferentiale, compania urmand a se implica activ si in procesele asociate dezvoltarii acestei tehnologii.


SONY spera ca monetizarea acestor actiuni sa ajute la redirectionarea de fonduri, simultan cu eliminarea grijilor si responsabilitatilor asociate cu intretinerea unui centru de productie.



  **   sursa  :

 
BUSINESS WORLD PDF Imprimare
Companii
Luni, 26 Decembrie 2011 16:44

 GOLDEN MONDIAL CORPORATION actioneaza pe piata romaneasca si internationala ca un intermediar intre vanzatorul si cumparatorul de afaceri.

 

 

 

 

                                              
   GOLDEN MONDIAL CORPORATION ofera prin expertii sai servicii de comunicare interna si externa, consultanta si diagnostic in management organizational, in scopul masurarii rentabilitatii economice a societatilor client.


    GOLDEN MONDIAL CORPORATION se va asocia pe parcusul acestui an la numeroase evenimente de business si se va implica in proiecte UE.


 SIMONA SIMIONESCU
PR Manager
Tel. 0748.988.255
E-mail : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
www.goldenromania.ro
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
http://www.goldenromania.ro

 
Cursuri autorizate gratuite PDF Imprimare
IT
Vineri, 23 Decembrie 2011 11:23

Cursuri autorizate gratuite pentru ocupatiile: Operator calculator - introducere, prelucrare si validare de date, Designer pagini web, Tehnoredactor, Inspector resurse umane, Secretar - Operator birotica


Asociatia Difuzorilor si Editorilor Patronat al Cartii deruleaza in perioada 2010-2012 proiectul COMPEDIT - Cresterea competitivitatii
economice prin orientarea profesionala, calificarea si recalificarea
persoanelor angajate din sectorul editorial POSDRU/80/2.3/S/59533.

Proiectul este finantat din fonduri europene si vizeaza orientarea,
consilierea profesionala, calificarea si recalificarea gratuita a
angajatilor si colaboratorilor din sectorul editorial.

 

  

Cursurile gratuite de calificare si recalificare derulate in cadrul
proiectului sunt autorizate (recunoscute la nivel national pe piata
muncii) si vizeaza urmatoarele ocupatii:

- Designer pagini web
- Tehnoredactor prelucrare de text si imagini
- Operator calculator introducere, validare si prelucrare de date
- Secretar, operator birotica
- Inspector resurse umane

Beneficiari
: angajati si colaboratori din sectorul editorial,
Conditii de acces: angajati cu minim studii medii.

Inscrierile se pot face zilnic la sediul ADEPC din Str. Petru Maior nr.
32, sector 1, Bucuresti sau online la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile (maxim 15/serie).

Acte necesare inscriere:

- Curriculum Vitae,
- C.I./B.I.,
- Ultimul act de studii (dupa caz, Bacalaureat / Licenta),
- Adeverinta salariat  Constantin Popoiu

Tel: 021.222.02.14
Tel/Fax: 021.222.02.13
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
http://www.compedit.ro

 
Şeful misiunii FMI în România: este puţin probabil ca o bancă din România să cadă PDF Imprimare
Financiar
Vineri, 23 Decembrie 2011 09:03

Întrebat dacă acordul cu instituţiile internaţionale este suficient pentru situaţia în care o bancă din România ar da faliment, Franks a afirmat că un astfel de scenariu este puţin probabil, iar dacă totuşi s-ar întâmpla, suma disponibilă din acord ar putea creşte în foarte scurt timp.




        

  "Există riscuri (...) dar nu, scenariul pe care l-ai descris nu are o probabilitate mare. Dacă ne-am afla într-o problemă severă, este posibil să extindem valoarea aranjamentului stand-by într-o perioadă foarte scurtă de timp, cu aprobarea boardului. Acest lucru a mai fost făcut şi în alte ţări", a declarat Franks pentru Mediafax.

În ceea ce priveşte riscul ca băncile străine să-şi retragă finanţările din România în perioada următoare, oficialul FMI a arătat că, într-adevăr, unele bănci au redus expunerile pe România, însă altele au majorat-o, astfel că impactul a fost relativ neutru.



** sursa  : DeMEDIAFAX

 


Pagina 426 din 433

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie