Total Media News

Stiri - Economie
Analiza - Piata auto din Romania in Februarie si 2 luni din 2021 PDF Imprimare
Auto
Marţi, 02 Martie 2021 12:27

    Conform datelor comunicate de catre DRPCIV (Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a  Vehiculelor), in luna februarie a.c au fost inmatriculate in Romania 8.590 autovehicule noi (autoturisme  si vehicule comerciale. autocare si speciale). cu 18,9% mai putine decat in luna similara a lui 2020.

        

                      AutoDEL (Uničov) • Firmy.cz

       Dintre acestea. 6.897 au fost    autoturisme noi, a caror scadere   fata de luna februarie 2020 (cand    au fost inmatriculate 8.836 unitati),  este de -21,9%.

       Top-ul 5 pe marci in februarie:

        Dacia 1.120 unitati, Hyundai 637
        unitati, Skoda 634 unitati, Ford 620
        unitati si Toyota 593 unitati.

 

Citeşte mai mult...
 
LIQUI MOLY înregistrează o scădere a profitului cu 50 % PDF Imprimare
Auto
Miercuri, 17 Februarie 2021 12:32

 

                               Imagini pentru liqui moly

    Producătorul german de ulei și aditivi se apără de criza mondială prin investiții masive

    Nici specialistul în lubrifianți LIQUI MOLY nu a fost menajat de pandemia globală.  Vânzările au crescut cu 7,1 procente la o nouă valoare record. Însă din cauza unui program de investiții de milioane, profitul s-a diminuat considerabil. Cu toate acestea, directorul Ernst Prost este încrezător: „Datorită măsurilor noastre energice, ne dezvoltăm în continuare și încă facem profit. Planificarea noastră economică solidă din ultimii ani, fără datorii la bănci, ne ajută să facem față urmărilor crizei.“

     

Citeşte mai mult...
 
Balanţa de plăţi şi datoria externă – decembrie 2020 PDF Imprimare
Financiar
Marţi, 16 Februarie 2021 09:36

   

   În perioada ianuarie - decembrie 2020p, contul curent al balanţei de plăţi a înregistrat un deficit de 10 983 milioane euro, comparativ cu 10 480 milioane euro în perioada ianuarie-decembrie 2019. În structura acestuia, balanţa bunurilor a consemnat un deficit mai mare cu 1 371 milioane euro, balanța serviciilor a înregistrat un excedent mai mare cu 981 milioane euro, balanța veniturilor primare și-a mărit deficitul cu 656 milioane euro, iar balanța veniturilor secundare a înregistrat un excedent mai mare cu 543 milioane euro.

Citeşte mai mult...
 
CEC Bank contracteaza 50 de milioane de euro de la Banca Europeana de Investitii ptr. finantare PDF Imprimare
Financiar
Joi, 04 Februarie 2021 11:05

                         CEC logo

   CEC Bank a incheiat un nou acord de finantare, in valoare de 50 milioane de euro, cu Banca Europeana de Investitii (BEI), prin schemele de finantare dedicate pentru economiile afectate de COVID-19. Sumele pot fi puse deja la dispozitia clientilor bancii.

   "Prin acest nou acord de finantare, continuam buna colaborare pe care o avem cu BEI inca din anul 2013 si ne diversificam resursele disponibile pentru finantarea economiei, in special pentru IMM-uri si companii cu capitalizare medie. Finantarea pusa la dispozitie de BEI contribuie la imbunatatirea accesului companiilor la credite si ne permite sa sustinem proiecte de investitii care contribuie la modernizarea si diversificarea activitatii economice si la mentinerea si/sau crearea de noi locuri de munca", a declarat Bogdan Neacsu, Presedinte, Director General CEC Bank.

 

Citeşte mai mult...
 
Transport intern si extern PDF Imprimare
Companii
Miercuri, 03 Februarie 2021 11:16

 

                                         Ar putea fi o imagine cu ‎text care spune „‎مد GIBROM EXPRES DISTRIBUȚIE‎”‎

 

     Servlcllle oferite de

    GIBROM EXPRES DISTRIBUTIE SRL

  Gibrom Expres Distributie SRL a capatat experienta an de an, cu dorinta de a va asigura dumneavoastra, partenerilor nostri, calitate si profesionalism in furnizarea de solutii de transport rutier  pentru incarcaturi complete, intre 1,5 si 25 de tone, servicii de transport in grupaj, transport agabaritic, frigo, periculos(ADR), etc.

   Firma noastra dispune de un personal motivat, bine instruit si capabi/ sa va demonstreze ca  alegerea de a lucra cu noi este cea mai buna. Experienta echipei noastre in transportul rutier de marfuri, precum si clientii prezenti in portofoliu, ne dau garantia ca vom fi la inaltimea cerintelor dumneavoastra.

   In acelasi timp, contractele si colaborarile cu un numar mare de transportatori verificati, peste   2500, ne dau posibilitatea sa va oferim, in conditii de siguranta si eficienta, transportul rutier al rnarfurilor  pe care ni Ie incredintati. Primul avantaj pe care il oferim este accesul facil la 0 gama variata de mijloace de transport, cu sarcini utile de la 1,5 tone la 25 tone si diverse tipuri de carosari: prelate, dube, frigorifice,
platforme, etc. Astfel, va putem satisface mult mai user, intr-un timp mult mai scurt si la un pret avantajos, necesitatile dumneavoastra de a transporta intern, comunitar sau extra-comunitar, marfurile   produse sau achizitionate.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 381

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie