Total Media News

Stiri - Economie
Cifră de afaceri record pentru LIQUI MOLY în condițiile unei creșteri mai lente PDF Imprimare Email
Auto
Joi, 27 Decembrie 2018 21:26
   LIQUI MOLY înregistrează o cifră de afaceri record și în primul an sub umbrela Grupului Würth.
        

                     


   Graficul creșterii este însă mai plat decât cel precedent. Specialistul german în uleiuri și aditivi a realizat 544 de milioane de euro în 2018, cu numai două procente mai mult decât în anul precedent. „Conflictele comerciale internaționale, vara fierbinte și creșterea costurilor, dintre care în primul rând creșterea dramatică a prețului petrolului, au redus semnificativ creșterea noastră”, a declarat Ernst Prost, director la LIQUI MOLY.

Dacă anii precedenți au fost caracterizați de rate de creștere ridicate, anul 2018 a fost mai moderat – cu o excepție: Luna octombrie a devenit, cu o cifră de afaceri de aproape 54 de milioane de euro și o creștere de 34 de procente, luna cea mai bună în cei peste 60 de ani de existență a firmei. O serie de factori a împiedicat însă creșterea similară pe întregul an: Conflictele comerciale care au mocnit în întreaga lume au fost resimțite și la LIQUI MOLY. De exemplu, afacerile cu China au scăzut cu peste o treime. De asemenea, afacerile cu Rusia, pe departe cea mai importantă piață de export a firmei, au înregistrat o recesiune puternică datorită devalorizării masive a rublei în ultimele 24 de luni. „Astfel de schimbări nu rămân fără urmări”, spune Salvatore Coniglio, director de export. „Dacă nu am fi fost prezenți în 150 de țări din întreaga lume, rezultatele din China și Rusia ar fi avut consecințe mult mai serioase. Astfel am reușit ca prin noile piețe să compensăm minusul cifrei de afaceri în diverse alte țări.”

 

Citeşte mai mult...
 
Nokia Corporation financial calendar for 2019 PDF Imprimare Email
IT
Joi, 20 Decembrie 2018 14:03       Nokia Corporation financial calendar for 2019


     In this stock exchange release Nokia provides its financial calendar for 2019, which includes the planned publication dates of its financial reports.

Planned publication dates for Nokia's financial reports in 2019:

  • report for Q4 2018 and full year 2018: January 31, 2019;
  • report for Q1 2019: April 25, 2019;
  • report for Q2 2019 and half-year 2019: July 25, 2019; and
  • report for Q3 2019 and January-September 2019: October 24, 2019.

Publication of "Nokia in 2018"
Nokia plans to publish its "Nokia in 2018" annual report, which includes the review by the Board of Directors and the audited annual accounts, in week 12 of 2019.

Nokia's Annual General Meeting
Nokia's Annual General Meeting 2019 is planned to be held on May 21, 2019.

Citeşte mai mult...
 
2018 Nobel Prize in Physics laureate Arthur Ashkin delivers his Nobel Lecture at Nokia Bell Labs PDF Imprimare Email
IT
Marţi, 18 Decembrie 2018 11:17
Nobel prizes burgundy 2018
Nobel prizes burgundy 2018
       
     Nokia Bell Labs, the world renowned industrial research arm of Nokia, today held a ceremony in honor of Arthur Ashkin, who was awarded the 2018 Nobel Prize in Physics for work undertaken while at Bell Labs. Ashkin was awarded the prize for the invention of optical tweezers and their application to biological systems, which enables scientists to further unravel the mysteries of human life.

     The highlight of the ceremony was Ashkin delivering his Nobel Lecture for the first time.  He was unable to travel to Stockholm to receive his award so his son, Daniel, received it on his behalf.  His Laureate lecture was presented by Bell Labs researcher and close friend, Rene-Jean Essiambre as part of the Nobel Prize Award Ceremony festivities, to great acclaim.  But today in Murray Hill, NJ, Arthur was able to deliver the lecture himself to a captive audience of Nobel Laureates, and former colleagues and collaborators, who came to honor his outstanding accomplishment.

 

Citeşte mai mult...
 
Cum a ramas unul dintre cei mai mari antreprenori români fara un imperiu PDF Imprimare Email
Companii
Luni, 17 Decembrie 2018 14:30
                                               Imagine similară
    Isi  mai  aminteste  cineva  de  anvelopele  MONTANA  ?
    Faptul  ca  TOFAN Grup  facea  EXPORT  o  fi  "deranjat"  pe  cineva  ?
    Faptul  ca  TOFAN  Grup   avea  un  institut  de  cercetari  ( care  facea  probe  ptr. anvelope  de  curse  - se  vorbeste  in  piata ...)  o  fi  "deranjat "  pe  cineva  ?
   

    Conform  businessmagazin.ro,  Cei mai mulţi antreprenori romani preferă să controleze cu o mână de fier firmele pe care le-au construit, chiar dacă apar din când în când şi încercări de a delega conducerea companiei. Poate că aventurile riscante ale câtorva antreprenori joacă un rol esenţial în această preferinţă clară de a păstra frâiele companiei în propriiile mâini.

    O poveste cu adevărat spectaculoasă are omul de afaceri Gelu Tofan, care era în anii 90 şi la începutul anilor 2000 unul dintre cei mai importanţi antreprenori din România. Grupul Tofan opera mai multe firme, majoriatea din industria anvelopelor auto, cu o cifră de afaceri netă de circa 600 de milioane de dolari; 16.000 de oameni lucrau în cadrul grupului.


Citeşte mai mult...
 
Tesla ar putea cumăra unele dintre cele cinci fabrici General Motors PDF Imprimare Email
Auto
Luni, 10 Decembrie 2018 09:01
  
                                Imagine similară
    Tesla ar putea cumăra unele dintre cele cinci fabrici General Motors le va închide anul viitor, a declarat CEO-ul Tesla Elon Musk pentru CBS, la emisiunea "60 de minute", informează Bloomberg.

   Directorul executiv al GM, Mary Barra, s-a întâlnit la Washington în ultimele zile cu membrii Congresului în legătură cu intenţia companiei de a închide cinci fabrici în America de Nord şi a concedia 14.700 de lucrători. Politicienii fac presiuni pentru menţineea unora dintre aceste unităţi deschise.

    În timp ce Barra a discutat cu parlamentarii, Fiat Chrysler Automobiles a anunţat că va redeschide o fabrică de motoare din Detroit şi va construi un nou model Jeep, intensificând nemulţumirile din Congres faţă de planul GM de a reduce locuri de muncă.

 

 
Citeşte mai mult...
 


Pagina 3 din 332

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie