Total Media News

Stiri - Economie
Succes notabil al negocierilor în domeniul schimbărilor climatice: Conferinţa Părţilor de la Doha PDF Imprimare
Mediu
Miercuri, 12 Decembrie 2012 20:52

           Protocolul de la Kyoto va continua şi pentru următorii 8 ani, au decis sâmbătă, 8 decembrie, la Doha delegaţii celor peste 190 de ţări prezente la Conferinţa Naţiunilor Unite privind Schimbările Climatice (COP 18). Începută pe 26 noiembrie şi finalizată în a doua săptămână cu un segment de negocieri la nivel înalt, conferinţa a reuşit să-şi atingă unul din obiectivele cheie.


       România, care a participat la toate cele 13 zile de negocieri prelungite din capitala Qatarului, va avea în anul 2013 un membru supleant în Comitetul de Supervizare al mecanismului Joint Implementation (JI), aflat sub Protocolul de la Kyoto.


        Continuarea Protocolului de la Kyoto (KP) va permite implementarea şi urmărirea unui set de angajamente consistente ale statelor Părţi semnatare, vizând în primul rând reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră (GES). Succesul de la Doha a fost parţial umbrit de deciziile Rusiei, Japoniei şi Noii Zeelande de a nu-şi mai asuma angajamente obligatorii de reducere a emisiilor sub KP. Pe de altă parte, Canada s-a retras din Protocol, la Durban, cu un an în urmă.

Citeşte mai mult...
 
Lama de zapada la superpret PDF Imprimare
Moto-ATV
Miercuri, 12 Decembrie 2012 15:29

              Lama de zapada la superpret. Prinde oferta pana te prinde iarna. Lama de zapada 1280 mm cu tot cu kitul de montare la pretul de 430 euro cu tva inclus.

                                                                 
             Oferta valabila in limita stocului disponibil.

Citeşte mai mult...
 
LIQUI MOLY introduce etichete modernizate pentru bidoanele de ulei PDF Imprimare
Auto
Duminică, 09 Decembrie 2012 17:51

         Uleiul  de motor german si aditivii LIQUI MOLY expert au  prezentat  noul design pentru etichetele sale pentru  bidoanele   de ulei pentru prima dată la Automechanika, cel mai mare târg comercial accesoriu auto din lume.

    Uite a fost ușor modernizat. "Etichetele sunt fata de ulei de motor", spune Peter Baumann, Marketing Manager la LIQUI MOLY.

                                           

        "Acest lucru arata acum   o  fata proaspata, dar păstrează valoarea sa de recunoaștere."Așa cum revistele  și ziarele   modernizeaza  aspectul lor din timp în timp, uneori, etichetele  primesc , de asemenea, un makeover.Cel mai important lucru este de a găsi un echilibru între schimbare și valoarea de recunoaștere.

   

Citeşte mai mult...
 
Comisia Europeană trece paradisurile fiscale pe lista neagra PDF Imprimare
Financiar
Sâmbătă, 08 Decembrie 2012 16:23

          Planul propus joi de Comisia Europeană conţine un set cuprinzător de măsuri fiscale menite să ajute statele membre să-şi protejeze bazele de impozitare şi să recupereze sumele uriaşe care li se cuvin sub formă de taxe.

 

        Aproximativ o mie de miliarde de euro se pierd anual în UE prin evaziune şi fraudă fiscală. O asemenea sumă este o pierdere scandaloasă de venituri extrem de necesare în aceste vremuri de criză!

        Statele membre trebuie să înăsprească măsurile naţionale de combatere a evaziunii fiscale, dar simpla aplicare de soluţii unilaterale nu va da rezultate. Într-o piaţă unică, într-o economie globalizată, neconcordanţele şi lacunele din legislaţiile naţionale sunt exploatate de cei care caută să se sustragă de la plata impozitelor.

 

Citeşte mai mult...
 
HP EliteBook Revolve – Touchscreen pentru profesionisti PDF Imprimare
IT
Joi, 06 Decembrie 2012 16:38

             Intiulat EliteBook Revolve, noul laptop de la HP pentru profesionisti profita de o configuratie performanta si un sistem de operare optimizat pentru touchscreen.

                                                             HP Elitebook Revolve

    Nu e nici primul si nici ultimul sistem construit in jurul unui sistem de operare in care Microsoft si-a pus speranta. In acest caz este vorba de HP EliteBook Revolve, cel mai recent exponent al acestui trend de aparate cu Windows 8 si  touchcreen intergrat.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 325 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie