Total Media News

Stiri - Economie
Banca Comercială Feroviara deschide a 18-a unitate teritorială PDF Imprimare
Financiar
Joi, 05 Ianuarie 2012 08:35

Banca Comerciala Feroviara a  inagurat   pe 09 decembrie 2011 prima unitate operationala din Constanta, în Bulevardul Mamaia numarul 176 bis şi va fi deschisă zilnic între orele 9.00 şi 17.30.

 

   

Numarul unitatilor Banca Comercială Feroviara se ridica pana in acest moment la 18 unitati teritoriale active. Unitatile Banca Comercială Feroviara oferă clienţilor, persoane fizice şi juridice, o gamă variată şi atractivă de produse şi servicii, în lei şi în valută, inclusiv soluţii personalizate şi flexibile, la standarde ridicate de calitate.

Citeşte mai mult...
 
Raiffeisen EVOLUTION CONSTRUIEŞTE un nou complex imobiliar în bucureşti – Floreasca City - PDF Imprimare
Companii
Joi, 05 Ianuarie 2012 08:29

Raiffeisen EVOLUTION CONSTRUIEŞTE un nou complex imobiliar în bucureşti – Floreasca City - care include şi cea mai înaltă clădire din oraş - SkyTower

 

§ SkyTower: un nou proiect de referinţă pentru capitala României§ Raiffeisen evolution vinde proiectele de birouri către Raiffeisen Property International§ SkyTower devine noul sediu central pentru Raiffeisen Bank România

§ Promenada Shopping Center şi Floreasca Office pe acelaşi amplasament§ Floreasca City îmbină business-ul şi shopping-ul într-un singur complexViena/

  

Raiffeisen evolution realizează în calitate de contractor turnkey, un proiect de anvergură în nordul capitalei, constând într-un turn de birouri de 37 de nivele, cunoscut sub numele de SkyTower, şi într-o clădire de birouri de 7 etaje, Floreasca Office.

În cadrul aceluiaşi complex imobiliar, Raiffeisen evolution realizează proiectul comercial Promenada Shopping Center, de data aceasta în calitate de dezvoltator. Elementul constructiv cel mai spectaculos îl constituie SkyTower care, cu cei 137 de metri ai săi, va fi cea mai înaltă clădire din Capitală. Odată finalizată, clădirea va reconfigura, extrem de vizibil, linia orizontului.In data de 21 noiembrie 2011, Raiffeisen evolution a finalizat vânzarea SkyTower către Raiffeisen Property InternationaI GmbH, membră a concernului Raiffeisen Bank International AG (RBI). Sucursala românească a RBI, Raiffeisen Bank S.A., îşi va amenaja în această clădire noul sediu central din Bucureşti.

Raiffeisen Bank International: o dovadă a încrederii în pieţele CEELa începutul anului 2013, după finalizarea lucrărilor de construcţie, Raiffeisen Bank S.A. se va muta în SkyTower, ocupand etajele 2-7, şi în Floreasca Office, clădirea de birouri de şapte etaje aflată în imediata vecinătate a turnului.„România este şi va rămâne pentru noi o piaţă extrem de importantă în spaţiul Europei Centrale şi de Est, piaţă care continuă să ofere un potenţial considerabil.

  Relocarea planificata în SkyTower constituie încă o dovadă a acestei încrederi.“, a declarat despre acest eveniment Herbert Stepic, Preşedinte al Consiliului de Administraţie al RBI.Locaţia excelentă, arhitectura puternică - elemente care garantează succesulMarkus Neurauter, purtător de cuvânt al board-ului executiv al Raiffeisen evolution, a menţionat la rândul său: „Acest proiect a fost gândit iniţial pentru investitori, însă ca urmare a schimbării condiţiilor-cadru, şi anume hotărârea Raiffeisen Bank S.A. de a avea un nou sediu central, acesta a evoluat către un proiect de prestări servicii.“Steven van Groningen, CEO al Raiffeisen Bank S.A., a completat, declarând: „Oferta de spaţii de birouri care să corespundă cerinţelor noastre, este foarte restrânsă în Bucureşti. Acesta este motivul pentru care aşteptăm finalizarea SkyTower şi ne bucurăm să putem oferi clienţilor şi angajaţilor noştri un mediu de afaceri corespunzător.“Lucrările de construcţie pentru acest mega-proiect sunt în plină desfăşurare; la data prezentului comunicat acestea au ajuns deja la nivelul etajului 12, în paralel derulându-se lucrările la faţadă.„Avem convingerea că, date fiind arhitectura deosebită şi amplasamentul excepţional, vom putea închiria în cele mai bune condiţii spaţiile de birouri rămase disponibile in SkyTower “ a declarat Roland Gewessler, Managing Director al Raiffeisen Property International.

Conceptul general: spaţii complementare de birouri şi de retailÎn cadrul aceluiaşi amplasament se află simultan în construcţie clădirea de birouri Floreasca Office, care va avea 16.000 m² închiriabili, în cele şapte etaje ale sale. Aceste spaţii de birouri vor fi ocupate, de asemenea, de către Raiffeisen Bank S.A. Iar în imediata vecinătate, prin Promenda Shopping Center, Raiffeisen evolution realizează un modern centru comercial şi de divertisment ,care va oferi condiţii de shopping corespunzătoare atât locuitorilor, cât şi celor care lucrează în această zonă.DATE & CIFRE SKYTOWER | www.skytower.ro
Prin intermediul camerei web , puteţi urmări evoluţia lucrărilor de construire în timp real. Înălţimea 137 m | 37 nivele (P + 36 + etaj tehnic)
Suprafaţă construită supraterană 50.000 m²
Suprafaţa construită | etaj 1.150 m²
Parcare subterană 518 locuri
Stadiul lucrărilor demarate
Termen de finalizare sfârşitul anului 2012DATE & CIFRE CLĂDIREA DE BIROURI FLOREASCA OFFICESuprafaţă închiriabilă cca. 16.000 m²
Suprafaţa construită | etaj ca. 2.300 m²
Nivele 7 nivele (P + 6)
Parcare 200 locuri
Stadiul lucrărilor demarate
Termen de finalizare sfârşitul anului 2012Descarcati perspectivele vizuale | © Raiffeisen evolutionImagine perspectiva SkyTower Imagine perspectiva PromenadaDespre Raiffeisen evolutionRaiffeisen evolution project development este o societate de dezvoltări imobiliare cu sediul central în Viena şi care activează în Austria şi în Europa Centrală şi de Est. Portofoliul Raiffeisen evolution cuprinde în special clădiri rezidenţiale şi de birouri, dar şi hoteluri, centre comerciale, centre specializate de retail, precum şi proiecte multifuncţionale. Realizăm proiecte cu valoare stabilă destinate în special investitorilor. Numele nostru, Raiffeisen evolution, reprezintă dezvoltarea viitorului pe piaţa imobiliară: analizăm tendinţele şi nevoile beneficiarilor şi găsim soluţii inovatoare conform motto-ului nostru „Developing the future.“ Volumul total al investiţiilor pentru cele 33 de proiecte aflate în desfăşurare din domeniile rezidenţial şi retail, se ridică la 1,6 miliarde euro aferente unei suprafeţe totale de peste 990.000 m². Mai mult de 80%din costul total al investiţiilor sunt alocate regiunii CEE; aici se dezvoltă şi se construiesc 840.000 m², care includ şi proiecte rezidenţiale inovatoare, clădiri ultra-moderne de birouri şi centre multifuncţionale. În Austria, Raiffeisen evolution dezvoltă în prezent unsprezece proiecte cu o suprafaţă totală de 154.000 m², din care mai mult de jumătate sunt în domeniul rezidenţial.www.raiffeisenevolution.com

 
Topul celor mai atractive oraşe europene pentru investiţii imobiliare. Pe ce poziţie se află Bucureş PDF Imprimare
Imobiliar
Miercuri, 04 Ianuarie 2012 19:58
 

Bucureştiul este mai atractiv pentru investitorii imobiliari decât Viena, Bruxelles, Praga sau Paris, potrivit unui top realizat de cotidianul britanic The Telegraph, care situează Capitala pe poziţia a 12-a în rândul celor mai interesante 20 de oraşe europene pentru investiţii.Printre punctele forte ale pieţei imobiliare din Bucureşti, publicaţia britanică notează costurile reduse ale tranzacţiilor şi economia post-tranziţie solidă. Randamentul moderat spre scăzut al chiriilor, taxarea ridicată a veniturilor din închiriere şi tendinţa de a proteja chiriaşii reprezintă dezavantaje pentru capitala României.

    

Top zece al celor mai atractive destinaţii pentru investiţii imobiliare este dominat de Europa de Est, iar dintre oraşele din vestul continentului doar Amsterdam, Roma şi Berlin reuşesc să se plaseze în prima jumătate a clasamentului.

Budapesta oferă cele mai bune oportunităţi investitorilor, urmată de Skopje (Macedonia), Amsterdam, Istanbul, Zagreb, Talin (Estonia), Berlin, Roma, Riga (Letonia) şi Chişinău.

Pe poziţia 11, chiar înaintea Bucureştiului, se află Varşovia, iar poziţiile următoare sunt ocupate de Bratislava, Liubliana şi Viena. Ultimele cinci clasate sunt Bruxelles, Sofia, Praga, Helsinki şi Paris.


**  sursa  : MEDIAFAX 
Universul vibratoriu PDF Imprimare
Energie
Marţi, 03 Ianuarie 2012 16:29

"Nimic nu este in repaus complet.
Totul se misca si totul vibreaza."
Kybalion

Legea universala a vibratiei

Sunt mii de ani de cand invatatii vechiului Egipt au enuntat acest principiu al miscarii universale sau mai precis spus al vibratiei macrocosmice. A treia mare Lege Hermetica, cea a Vibratiei, indica adevarul universal ca miscarea se manifesta pretutindeni in Univers, ca nimic nu se afla in stare de repaus complet, totul se misca, vibreaza si se transforma ciclic, prin cicluri care sunt mai mici sau mai mari.

Aceasta lege hermetica era recunoscuta si apreciata de catre primii filosofi greci, care o introdusesera in sistemele lor de gandire. De-a lungul a numeroase secole insa, in afara hermetistilor, majoritatea filozofilor au pierdut acest adevar din vedere, astfel incat, abia in secolul al XIX-lea stiinta fizicii recunoaste din nou acest adevar, iar descoperirile stiintifice ale secolului XX aduc noi probe asupra exactitatii acestei doctrine hermetice, veche de mii de ani.

Aceasta Lege explica faptul ca diferentele existente intre diferitele manifestari ale Materiei, ale Energiei, ale Sufletului si ale Spiritului sunt toate consecinte ale structurarii generale, pe nivele distincte de vibratie a Universului si se constituie intr-un joc macrocosmic divin al proportiilor dintre frecventele de vibratie din intreaga Creatie.
 
Ordonarea vibratorie

De la aspectele subtile, spirituale si pana la cele mai grosiere forme de manifestare vibratorie, cele ale Materiei, totul vibreaza. Pretutindeni se manifesta structrarea in forma ordonata vibratoriu a Universului: cu cat este mai inalta frecventa de vibratie, cu atat mai inalta este pozitia pe scara ierarhiv-vibratorie. Vibratia Spiritului este atat de intensa si atat de rapida incat, practic, el pare a fi un repaus, la fel cum, o roata care se invarte cu viteza foarte mare pare sa fie oprita.

La cealalta extremitate a scarii ierarhice vibratorii Universale sunt frecventele joase, care alcatuiesc formele aparent grosiere ale Materiei, ele caror vibratii sunt atat de lente incat par ca nici nu ar exista, la fel cum analogic vorbind unele sunete de foarte mica frecventa, nici nu sunt percepute de urechea umana, dand aparenta ca nici nu exista. Intre aceste doua extremitati ale ierarhiei vibratorii cosmice sunt o multime de frecvente diferite de vibratii care alcatuiesc multitudinea de lumi vibratorii paralele.

Astfel, de la corpuscul electron, de la atom si molecula, pana la astri si universuri, totul se misca, totul vibreaza. Stiinta moderna a dovedit deja cu fapte si experiente evidente ca tot ce noi numim Materie si Energie nu este decat "un  mod de miscare vibratorie" caracterizata de o anumita frecventa de vibratie si multi dintre savanti la ora actuala aproba opinia initiatilor care afirma ca si fenomenele subtile nu sunt altceva decat tot asemenea "moduri de vibratie sau de miscare" angrenate in interactiuni prin rezonanta, intr-un dinamism ce alcatuieste ceea ce noi numim intr-un limbaj comun "viata".

Substanta universala (DRAVYA)

Stiinta moderna ne invata insa ca particulele elementare (aparent grosiere), care au si ele componente: quarkuri, leptoni, barioni, fotoni sunt intr-o dinamica atat de mare, incat nu pot exista independente (cu exceptia fotonului), ci doar in structura particulelor elementare, deci cu alte cuvinte aceste particule elementare sunt constituite din subparticule care nu exista decat in relatie unele cu celelalte (sau altfel spus relatia le defineste, le face sa existe). Deci, tot ceea ce numeste stiinta clasica "corpuscul" este intr-o continua vibratie si mai precis spus este constituit ca un "ghem de vibratii" elementare.

Mai departe, incepand cu fotonul, intram in lumea undelor, vibratiilor a caror trasatura principala este miscarea. Aici masa si toate celelelate elemente inertiale dispar. La acest nivel miscarea este mult mai mare, energia fiind una din caracteristicile principale (in fizica masura vibratiei este frecventa, iar frecventa este o caracteristica pentru energie).

Prin aceasta Lege a Vibratiei se pun bazele intelegerii unitare a tuturor fenomenelor care au loc in Univers prin faptul ca ea (aceasta lege) evidentiaza existenta unui "mediu" comun pentru toate fenomenele si anume "campul rezonant". Acesta este de fapt fundamentul conceptului de substanta universala (DRAVYA), existent in gandirea ayurvedica.

Astfel ca, in realitate, orice structurare a substantei universale (DRAVYA), reprezinta de fapt un "camp rezonant". Mineralele, plantele, fiintele umane, precum si feluritele manifestari existente in universurile subtile, reprezinta tot atatea campuri rezonante. Iar interactiunile care se stabilesc intre ele sunt de fapt forme de manifestare a legii fundamentale a rezonantei.

Legea rezonantei oculte

Dupa cum se stie, cuvantul rezonanta provine din latinescul "resonare", care inseamna a rasuna, a repeta un sunet sau altfel spus o vibratie. Rezonanta este un fenomen extrem de complex datorita caruia undele sau vibratile-energii ale universului, indiferent de natura lor, atunci cand sunt propagate de la un focar emitator (numit aici inductor) pot face sa intre in vibratie anumite focare sau zone de corespondenta din diverse sisteme (numite rezonante) daca una dintre  frecventele proprii de vibratie ale sistemului rezonant este egala sau foarte apropiata de frecventa cu care  vibreaza focarul cosmic inductorul si daca energia purtata de vibratia sa corespondenta este suficient de mare fata de distanta care separa cele doua sisteme in cauza astfel incat sa nu apara atenuarea completa a undei pe parcursul dintre cele doua sisteme (inductor si rezonant).

Ceea ce ne apare acum ca fiind esential pentru intelegerea fenomenelor Universale este modul in care interactioneaza doua sau mai multe obiecte, fiinte sau chiar fenomene separate. Legea Vibratiei ne spune ca exista un mediu comun pentru tot ceea ce este manifestat si anume vibratiile care formeaza campul rezonant.

Legea fundamentala a Rezonantei ilustreaza tocmai interactiunile dintre diferitele vibratii si modul cum acestea se compun dand nastere la vibratii noi. Tocmai de aceea putem spune ca Legea Rezonantei este o Lege a interactiunilor Universale. Ea permite intelegerea dinamismului universal, prin identificarea fundamentului interdepententelor vibratorii care se manifesta pretutindeni in univers. Tocmai de aceea, Legea fundamentala a rezonantei ne permite sa intelegem dinamismul vietii vibratorii universale.

Andrei Gamulea
Profesor Ayurveda
sursa: www.ayurvedaromania.ro

 
Raiffeisen: Inflaţia ar putea coborî sub 2,5% în prima parte a anului viitor PDF Imprimare
Financiar
Marţi, 03 Ianuarie 2012 16:27

   Inflaţia ar putea coborî temporar sub 2,5% în prima parte a anului viitor, în principal datorită efectului de bază favorabil, iar BNR ar putea reduce dobânda de politica monetară cu 0,5 puncte în primul semestru după o scădere cu 0,25 puncte încă din ianuarie, se arată într-o analiză Raiffeisen."Anticipăm că banca centrală va calibra poziţia politicii monetare, în baza dinamicii presiunilor inflaţioniste de bază, inflaţiei proiectate peste un an şi riscurilor privind proiecţia de inflaţie.

 

Ne aşteptăm ca banca centrală să reducă dobânda de politică monetară cu 50 puncte de bază (0,5 puncte procentuale) în primul semestru din 2012. Nu poate fi exclusă o reducere cu 25 puncte de bază în ianuarie, dacă nu se vor manifesta turbulenţe puternice pe pieţele externe la acel moment", se arată într-o analiză Raiffeisen.Preţurile de consum au crescut în noiembrie cu 0,42% faţă de octombrie, iar rata anuală a inflaţiei a coborât la 3,44%, de la 3,6% în octombrie. Inflaţia a stabilit în septembrie şi noiembrie două noi minime după 1990, de 3,45%, respectiv 3,44%, datorită dispariţiei efectului anualizat al majorării TVA de la 19% la 24% în iulie 2010, scrie MEDIAFAX.

Consiliul de Administraţie al Băncii Naţionale a României (BNR) a redus în noiembrie pentru prima dată într-un an şi jumătate rata dobânzii de politică monetară, cu 0,25 puncte procentuale, de la 6,25% la 6%.Presiunile inflaţioniste la produsele de bază (excluzând preţurile administrate, preţurile volatile şi preţurile produselor din tutun şi alcool) au rămas nesemnificative în noiembrie, cu o rată anuală de creştere de 2,7%, notează Raiffeisen.

 

 

 

** sursa  :  MEDIAFX

 


Pagina 328 din 339

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie