Total Media News

Stiri - Economie
Abrogare TVA LA INCASARE. Vezi petitia inaintata de ARSIT PDF Imprimare
Financiar
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 17:44

 

            Va reamintim ca Asociatia pentru Reformarea Sistemului de Impozite si Taxe (ARSIT) a cerut abrogarea sistemului de TVA la incasare. In aceasta privinta, ARSIT a inaintat o petitie online care a strans pana in prezent peste 1240 de semnaturi.

 

                                      Petitia  poate  fi  semnata  la  :

                      http://www.petitieonline.com/abrogare_tva_la_incasare

 

         In opinia ARSIT, motivele care stau la baza cererii de abrogare a sistemului TVA la incasare sunt urmatoarele:   

In opinia ARSIT, motivele care stau la baza cererii de abrogare a sistemului TVA la incasare sunt urmatoarele:

1. Nu exista nici un studiu de impact care sa demonstreze beneficiile acestui sistem

2. Sistemul nu este un sistem real de TVA la incasare (dupa 90 de zile de la emiterea facturii TVA tot trebuie colectat si virat la stat, insa TVA aferent facturilor poate fi dedus numai strict la plata)

3. Costurile administrative vor fi foarte mari
   

Citeşte mai mult...
 
Preţul mediu de listă al garsonierelor, sub 40.000 euro la nivel naţional PDF Imprimare
Imobiliar
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 15:36

         Potrivit datelor imobiliare.ro preţul mediu de listă al garsonierelor vechi şi noi se cifrează la circa 38.000 de euro la nivel naţional, cu vârful în Bucureşti – 41.292 euro şi minimul în Iaşi, cu 28.228 euro. Evident, se pot cumpăra şi proprietăţi de acest tip mult mai ieftine, dar condiţiile de locuire sunt mai degrabă de garaj.

                        

   Capitala se situează pe primul loc în topul oraşelor cu cele mai scumpe garsoniere (vechi şi noi), preţul mediu al unei asemenea unităţi locative fiind, în luna noiembrie, de 41.292 de euro (pentru o suprafaţă utilă medie de 36 de metri pătraţi). Cea mai ieftină garsonieră scoasă la vânzare este o proprietate executată silit, care are un preţ de pornire la licitaţie de aproape 6.000 de euro. Cu o suprafaţă utilă de aproximativ 29 de metri pătraţi (fără a include aici şi balconul), locuinţa este situată în apropiere de parcul Titan, pe strada Liviu Rebreanu, la etajul opt al unui bloc vechi cu zece nivele.

Citeşte mai mult...
 
Inca o TAXA : BUVINIETA, taxa auto pentru toate masinile din Bucuresti PDF Imprimare
Auto
Marţi, 27 Noiembrie 2012 20:25

              Buvinieta ar putea fi introdusă într-un an sau doi, pentru întreaga infrastructură din Capitală, în vederea susţinerii lucrărilor majore de infrastructură de tipul "autostrăzii suspendate", a declarat marţi Ion Dedu, director executiv la Direcţia Transporturi, Drumuri şi Sistematizarea Circulaţiei din cadrul Primăriei Capitalei, la conferinţa Mediafax talks about Construction.

 

             În prezent, în Bucureşti se aplică taxe pentru autovehiculele care depăsesc 3,5 tone, în funcţie de tonaj şi de zone.
   Ideea introducerii unei taxe de drum denumită "buvinietă" a fost avansată încă din 2006, în mandatul lui Adriean Videanu, şi a fost intens criticată, inclusiv de PSD Bucureşti. Videanu constata la acea vreme crearea unei "psihoze" legată de buvinetă, taxa nefiind introdusă.

Citeşte mai mult...
 
Specularea bulei imobiliare lasa cladirile de birouri fara chiriasi PDF Imprimare
Imobiliar
Marţi, 27 Noiembrie 2012 20:05

         Consultanţii de la Immpuls, parte a Luxemburger Team Group acuză dezvoltatorii imobiliari şi susţin că imobilele de birouri din România suferă de deficienţe majore care le împiedică să îşi găsescă chiriaşi sau cumpărători.

 

             Consultanţii Immpuls susţin că blocajele pe piaţa tranzacţiilor pentru clădirile de birouri existente sunt întreţinute de carenţele de construcţie şi nu exclusiv de volumul de cerere. Potrivit companiei, costurile de întreţinere mari, calitatea şi problemele de autorizare sunt în topul dificultăţilor cu care se confruntă proprietarii în procesul de închiriere sau vânzare.

Citeşte mai mult...
 
ROMGAZ PDF Imprimare
Companii
Vineri, 23 Noiembrie 2012 18:12

   Romgaz este o societate pe actiuni de interes national, in care statul este actionar majoritar, fiind reprezentat de  Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

 

   Romgaz face cercetare geologica in scopul descoperirii de noi zacaminte gazifere, produce gaz metan prin exploatarea zacamintelor din portofoliul companiei, depoziteaza subteran gaze naturale, efectueaza interventii, reparatii capitale si operatii speciale la sonde si asigura servicii profesioniste de transport tehnologic.

Romgaz pe Piata Gazelor
Pozitia Romgaz pe Piata Gazelor din Romania.

Compania se dezvolta prin implementarea de tehnologii de ultima ora in domeniul explorarii geologice, productiei si

a inmagazinarii subterane a gazelor, finantate din surse proprii sau externe.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 328 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie