Total Media News

Stiri - Economie
Noul motor Volvo pentru Euro 6 PDF Imprimare
Auto
Sâmbătă, 07 Iulie 2012 13:18

   Volvo Trucks prezintă un nou motor conceput pentru standardele ridicate de mediu Euro 6 . Emisiile de oxid de azot au fost reduse cu 77 de procente, iar cele de particule au fost înjumătăţite.

                             

   Primul care se înscrie în aceste cifre este motorul Volvo D13 de 460 CP care echipează în prezent mai bine de o treime din autocamioanele Volvo.

Citeşte mai mult...
 
Nikon a deschis al doilea magazin Yellow Store din Bucuresti in Sun Plaza PDF Imprimare
IT
Vineri, 06 Iulie 2012 19:27

    Pe 29 iunie, lantul de magazine exclusive Nikon a deschis cel de-al doilea magazin Yellow Store din Bucuresti, in centrul comercial Sun Plaza, fiind al saselea la numar din tara si primul operat de un partener in comertul online, evoMAG.ro.

                           

   Skin, unicul importator Nikon din Romania, si-a extins afacerea si a inaugurat un nou magazin Yellow Store in Bucuresti, in Sun Plaza, al doilea dupa cel din Baneasa Shopping Center si al saselea din tara, dupa cele din Cluj, Constanta, Craiova si Iasi.

Citeşte mai mult...
 
Japonia :evenimentele nucleare de la Fukushima este un dezastru "de om" PDF Imprimare
Energie
Joi, 05 Iulie 2012 12:39
 

     Un grup parlamentar japonez a declarat într-un raport     :   criza de la centrala nucleara Fukushima a fost "un dezastru profund de om".

                  
      Acest    dezastru  "ar fi putut şi ar fi   putut  fi  prevăzut şi a împiedicat" şi efectele sale ", atenuat de un răspuns uman mai eficient", a spus    raportul , si  a  catalogat deficienţe grave în activitatea  atât  a guvernului  cât şi răspunsul de plante operatorului Tepco lui.

   Este acuzat, de asemenea, convenţii culturale şi o reticenţă a pune la îndoială autoritatea.

   Reactorul   sase    de  la  Centrala  nucleara   de  la   Fukushima Daiichi  a fost grav avariat după  cutremurul    din  11 martie 2011  şi tsunami-ul knock-out pe sisteme de răcire a reactoarelor, ceea ce duce la declansarea  sistemului  de  alarma  şi eliberare de radioactivitate.  In  urma  acestor  evenimente  zeci de mii de locuitori au fost evacuaţi dintr-o zonă de excludere din jurul centralei ,iar lucrătorii- salvatori     au   luptat pentru a aduce reactoarele   sub control.

Tepco a declarat reactoarele  stabile  în decembrie 2011.

 

 

Citeşte mai mult...
 
PlayStation Home va permite realizarea de case complexe PDF Imprimare
IT
Joi, 05 Iulie 2012 11:25

 

                                 Playstation Home

 

 

      Desi nu stiu foarte multi utilizatori de PlayStation 3 care isi pierd timp pe Home – lumea virtuala creata de SONY, popularitatea serviciului e destul de mare. Din moment ce gigantul inca mai investeste in functii noi, acest aspect s-ar putea sa fie un refugiu important pentru foarte multi internauti.

    Incercand sa diversifice semnificativ posibilitatile de a-ti crea o casa in lumea virtuala – Home, cei de la SONY au facut un anunt importat pe blogul oficial PlayStation. Introducand Blueprint: Home, SONY incearca sa treaca peste restrictiile de a alege din cateva case pre-aranjate una careia sa-i zici casa.

Citeşte mai mult...
 
Volkswagen va desavarsi achizitia Porsche contra 4,46 miliarde de euro PDF Imprimare
Auto
Joi, 05 Iulie 2012 11:18

     Volkswagen a convenit achiziția celelilalte jumătăți a constructorului Porsche pe care nu o deține deja, contra a 4,46 miliarde de euro.

                 

     Cele două importante companii constructoare de automobile au finalizat, ieri, planurile de accelerare a integrării celor două companii. Aceasta va intra în efect pe 1 august când producătorul cunoscutelor automobile sport 911 se va alătura, oficial, brandurilor deținute de Volkswagen, printre care se numără cele de lux precum Bentley sau Bugatti, cele de camioane MAN și Scania sau cele de automobile ieftine Skoda, anunță publicația financiară „Financial Times”.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 358 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie