Total Media News

Stiri - Economie
Pistol de curățare pentru mașini ( Tornador Gun ) de la LIQUI MOLY PDF Imprimare Email
Auto
Joi, 20 Septembrie 2018 11:16

                      Pistol de curățare pentru mașini
                           https://www.liqui-moly.com/fileadmin/user_upload/Presse/Pressemitteilungen_DE/2018/09/Tornador.jpg

    Specialistul german în uleiuri și aditivi LIQUI MOLY introduce pe piață Tornador Gun. Acesta este un pistol de curățare care funcționează cu aer comprimat. Numeroși producători de mașini nu se lipsesc de acesta. "Datorită acestuia, utilizarea agentului nostru universal de curățare devine chiar și mai uşoară", spune David Kaiser, Director Cercetare și Dezvoltare la LIQUI MOLY.

      Acesta este de fapt pistolul original de la Dehn's Innovation. Clienții pot comanda produse de curățare LIQUI MOLY, precum și pistoale de curățare care se potrivesc, fără a mai fi nevoiți să aibă de-a face cu mai mulți furnizori.

 

Citeşte mai mult...
 
Salonul Auto Bucureşti & Accesorii 2018 PDF Imprimare Email
Auto
Joi, 20 Septembrie 2018 09:41
                    
 
            

    Salonul Auto Bucureşti & Accesorii 2018, ediţia a XVI-a,

                       11 - 21 Octombrie la Romexpo

         Salonul Auto Bucureşti & Accesorii 2018, ediţia a XVI-a cu participare internaţională şi platforma de business nr. 1 a domeniului auto din România va avea loc în toamna acestui an în perioada 11 - 21 Octombrie 2018, în noul şi modernul pavilion expoziţional B2 şi zona exterioară adiacentă

Salonul Auto București & Accesorii (SAB & Accesorii) împreună cu partenerii săi sărbătoresc anul acesta 25 de ani de la organizarea în 1993 a primei ediții SAB, dând întâlnire tuturor iubitorilor de fenomen auto și specialiștilor din industria auto la cea mai complexă și completă expoziție a acestui domeniu.

Pe o suprafață de peste 25.000 mp, vor fi prezentate:

 1.  autoturisme de oraş şi de teren, autovehicule utilitare uşoare şi grele, autoturisme clasice
 2. vehicule hibride și electrice
 3. motociclete, scutere, biciclete şi accesorii
 4. componente și accesorii auto, sisteme audio şi de navigaţie, tuning auto și moto
 5. echipamente şi utilaje pentru service-uri, vopsitorii şi spălătorii auto 
 6. mijloace de semnalizare rutieră, echipamente de dirijare, măsură şi control trafic
 7. media de specialitate și asociații de profil
 8. societăţi de leasing, societăţi de asigurare
Citeşte mai mult...
 
Nokia agrees with Volaris Group on sale of IP Video business and creation of Velocix PDF Imprimare Email
IT
Vineri, 14 Septembrie 2018 18:41
 • Nokia and Volaris Group Inc, a Toronto-based software company, have entered into an agreement on the sale and transfer of the majority of Nokia's IP Video business
 • A substantial part of Nokia's video product portfolio and employees are planned to move to Velocix, a new independent pure play streaming technology company in Volaris' Communications & Media portfolio
 • The transitioning team will continue to manage and develop the transferring business and support existing customers as well as to drive the growth strategy in Velocix
 • Under the agreed terms, Nokia becomes a minority shareholder and a global sales channel partner of Velocix

                             

      Nokia today announced plans to divest its IP Video business to Volaris Group ("Volaris"), a Toronto-based software company. Nokia's video product portfolio - including its caching and streaming products, origin and storage technology, and stream personalization software - is expected to move to Volaris and launch a new pure play streaming technology company, Velocix, operating as an independent business within Volaris Group's Communications & Media portfolio.


Citeşte mai mult...
 
Calendarul LIQUI MOLY 2019 este orientat spre mașinile sport PDF Imprimare Email
Auto
Vineri, 14 Septembrie 2018 10:16

        Calendarul LIQUI MOLY 2019 este antrenat de mulți cai putere. Acesta prezintă pe aceeași scenă mașini sport exclusive și femei frumoase. „Calendarul nostru are deja un grup mare de admiratori dedicați“, declară Peter Baumann, director de marketing al specialistului german în uleiuri și aditivi.

    
              

 

       Se remarcă mai cu seamă autovehicule sport precum Lamborghini Aventador, Audi R8 V10 plus, Mercedes AMG GT S și Dodge Charger. Un singur autovehicul de remarcă în această serie nu doar din cauza vârstei : un DeLorean DMC-12, anul de fabricație 1981/82. Pe vremuri, el a aparținut celebrului Sammy Davis Junior.

A durat o săptămână întreagă până când au fost reunite toate fotografiile. Ca de obicei, s-a acordat foarte multă atenție compul nu începe în ianuarie, ci în decembrie, astfel încât privitorii să se poată bucura de 13 teme.

 

Citeşte mai mult...
 
Toate mașinile second-hand aduse în România cu scopul de a fi revândute vor fi verificate de ANAF PDF Imprimare Email
Auto
Joi, 13 Septembrie 2018 18:43
     Toate mașinile second-hand aduse în România cu scopul de a fi revândute vor fi verificate de Direcția Generală Antifraudă din cadrul ANAF.

                
   Conform  auto-bild.ro,Toate mașinile second-hand aduse în România cu scopul de a fi revândute vor fi verificate de Direcția Generală Antifraudă din cadrul ANAF.

   Sunt vizate autovehiculele de ocazie neînmatriculate în România, care provin din alte state ale Uniunii Europene și pentru care nu s-a plătit TVA în țara de origine. Această situație este comună în industrie, în special în cazul celor care fac comerț cu mașini rulate la prețuri mai mici decât cele ale pieței.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 5 din 328

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie