Total Media News

Stiri - Economie
Casti MDR-1000X PDF Imprimare Email
IT
Duminică, 25 Noiembrie 2018 19:50
                               

     MDR-1000X

     Anulare incomparabilă a zgomotelor

      Cu o anulare a zgomotului de top în domeniu1, aceste căşti premiate de What Hi-Fi?2 vă permit să savuraţi muzica fără a fi deranjat. Ascultaţi într-o linişte totală sau adaptaţi sunetul la mediu.

 

Audiţie wireless de înaltă calitate prin LDAC

LDAC transmite aproximativ de trei ori mai multe date (transfer maxim: 990 kbps) faţă de sunetul wireless clasic prin BLUETOOTH®, deci aveţi conţinutul cu sunet de înaltă rezoluţie la o calitate excepţională, apropiată de sunetul de înaltă rezoluţie.5

Specificaţii şi funcţii
Cu tehnologie de top pentru anularea zgomotului1, aceste căşti vă permit să ascultaţi muzică fără ca atenţia să vă fie distrasă. Ascultaţi muzica în linişte deplină sau ajustaţi sunetul în funcţie de mediu.
Citeşte mai mult...
 
Analiza piata auto în primele 10 luni ale anului 2018 PDF Imprimare Email
Auto
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 18:38

 

                   

   Evoluția pieței auto din România în primele 10 luni ale anului 2018 - favorabilă unui al
cincilea an consecutiv de creștere.
    Luna octombrie a acestui an consemnează un volum al livrărilor de 18.274 unități (cea
mai bună lună octombrie din ultimii 10 ani), cu 19,5% mai mult decât în luna similară a anului anterior. Ca urmare, după 10 luni din acest an, volumul total al livrărilor de autovehicule ajunge  la 153.105 unități, cu 20,1% mai mult decât în perioada similară a anului trecut, acesta fiind și  cel mai mare volum al vânzărilor de automobile înregistrat în primele 10 luni în ultimii 10 ani (în  2009, primul an al recesiunii economice, se înregistrau doar 126.606 unități).
    Pe plan european, este de remarcat faptul că octombrie este a doua lună consecutivă de  scădere a vânzărilor de autoturisme (-7,3%), fapt ce conduce la încetinirea ritmului de creștere a  vanzărilor de autoturisme pe ansamblului celor 10 luni de până acum, aceasta fiind de doar  +1,6%, după ce, la sfârșitul primelor 8 luni, aceasta era de +6,2%.

 

Citeşte mai mult...
 
LIQUI MOLY stabileşte un nou record în materie de cifră de afaceri PDF Imprimare Email
Auto
Marţi, 20 Noiembrie 2018 12:28
    
                                    https://www.liqui-moly.com/fileadmin/user_upload/Presse/Pressemitteilungen_DE/2018/11/Ernst_Prost_Produktion_2.jpg

     LIQUI MOLY intră în ultimul trimestru al anului cu un record. În octombrie, compania înregistrează o cifră de afaceri de 53,8 milioane euro. Cu aceasta, recordul atins în urmă cu unsprezece luni este din nou istorie. „Conceptul nostru general şi gama largă de produse sunt stâlpii portanţi ai acestui succes“, a declarat Ernst Prost, managerul companiei germane specializate în uleiuri şi aditivi.

53,8 milioane de euro înseamnă cea mai puternică lună din istoria firmei şi cu 34 de procente mai mult decât în octombrie 2017. „Suntem bine plasaţi în orice privinţă şi acest lucru dă roade“, a subliniat Ernst Prost. Aceasta înseamnă inclusiv o distribuţie care deserveşte multe canale. Şi înseamnă de asemenea o foarte mare diversitate a produselor. „Nu trebuie să te poziţionezi unilateral, căci cererea de anumite produse poate dispărea brusc.“ De aceea la LIQUI MOLY am luat măsuri la timp, pentru a rămâne pe pista succesului inclusiv în timpuri foarte agitate din punct de vedere economic.

 

Citeşte mai mult...
 
BNR : Rezervele internaţionale – octombrie 2018 PDF Imprimare Email
Financiar
Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018 11:15

 

                        

  

             La 31 octombrie 2018, rezervele valutare la Banca Naţională a României se situau la nivelul de 32.369 milioane euro, față de 31.421 milioane euro la 30 septembrie 2018.

În cursul lunii au avut loc următoarele operaţiuni:

  • Intrări de 2.723 milioane euro, reprezentând modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit, alimentarea conturilor Ministerului Finanţelor Publice (inclusiv suma rezultată din emisiunile de euroobligațiuni ale Ministerului Finanțelor Publice în valoare nominală de 1.750 milioane euro) și altele;
  • Ieşiri de 1.775 milioane euro, reprezentând modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit, plăţi de rate şi dobânzi în contul datoriei publice şi a altor obligaţii externe denominate în valută (939 milioane euro) şi altele.
Citeşte mai mult...
 
the first phone we've seen with a truly foldable screen PDF Imprimare Email
IT
Luni, 05 Noiembrie 2018 18:12

The Royole FlexPai folds out to be a tablet, and folds over to be a phone

The Royole FlexPai folds out to be a tablet, and folds over to be a phone(Credit: Royole)


   Foldable phones are coming, there's no doubt about that. Samsung, LG, and Huawei are among those who've set out their intentions to launch bendable handsets within the next year, but they've all apparently been beaten to the line by the Royole FlexPai.

  • The Royole FlexPai runs some decent specs under the hood
  • When folded, there's a third screen on the edge of the Royole FlexPai
  • In total, the Royole FlexPai foldable screen is 7.8 inches corner to corner
  • With prices starting at US$1,318, the Royole FlexPai is very much for early adopters

    Whereas last year's ZTE Axon M stuck two displays together with a hinge, the FlexPai screen really does fold over – it's a tablet one moment and a phone the next. The Chinese manufacturer behind the device says it can be folded open and shut more than 200,000 times before breaking.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 5 din 332

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie