Total Media News

Stiri - Economie
Salonul Auto Nord-American International : 27 de noutati prezentate in ziua presei PDF Imprimare
Auto
Marţi, 10 Ianuarie 2012 20:05
   

Detroit, Michigan, 09 ianuarie 2012 -

 

 

Nord-American International Auto Show (NAIAS) 2012 a deschis usile pentru peste 5.000 de jurnalisti din 55 de ţări în această dimineaţă, care au asistat la prezentarea   a  27  noi vehicule.

 

  

  NAIAS este în mijlocul de previzualizare de presă de două zile, iar organizatorii au declarat că se aşteaptă la  lansari  de  aproximativ 40 totale nou-vehicul.

  "În această săptămână NAIAS este centrul universului auto", a declarat Bill Perkins, preşedintele, NAIAS 2012.

"Podeaua Cobo Center este în viaţă cu jurnaliştii de la poveşti în jurul valorii de lume, colectarea şi punerea mile pe pantofii lor, în timp ce acoperă cele 35 de conferinţe de presă, atât de mult încât site-ul nostru a primit cel mai mare trafic vreodată.

Ce zi am avut aici, în Salonul Auto de la city! " Prezentarea în toată lumea vehicul prezentat astăzi includ:
Acura ILX Sedan
Acura NSX
Acura RDX
Audi Q3 Vail Crossover
Bentley Continental V8
BMW ActiveHybrid 5
Cadillac ATS
Chevrolet Code 130R Concept
Chevrolet Sonic RS
Chevrolet Spark
Chevrolet Tru 140S Concept
Dodge Dart
Ford Fusion
Hyundai Genesis Coupe
Hyundai Veloster Turbo
Lexus LF-LC
Mercedes-Benz 300 SL
Mercedes-Benz E300 Hybrid
Mercedes E400
Mini Roadster
Nissan Pathfinder Concept
Porsche 911 Carrera Cabriolet
Porsche Cayman R
Smart-For-Us Concept
Volkswagen E-Bugster Concept
Volkswagen Jetta Hybrid
Volvo XC60 Plug-in Hybrid Concept

 
Hyundai Elantra masina anului 2012 PDF Imprimare
Auto
Luni, 09 Ianuarie 2012 19:43

     Hyundai Elantra   a  reusit     să câştige   titlul  de  Masina    anului  2012  din America de Nord , reusind  sa  depaseasca  Ford Focus  si  VW Passat.

 

 

   Prestigiosul   premiu  a fost anunţat la începutul   "Afişare International Auto Nord American"  de la Detroit, care găzduieşte o avanpremiera mass-media în această săptămână şi se deschide pentru public sâmbătă

   Land Rover Range Rover Evoque a câştigat   titlul  de    Autocamioneta   nord-american al anului, învingând BMW X3 si Honda CR-V.Evoque, care  are  preturi   începnd e de la 43.995 dolari.

      Andy  Goss     - presedintele  Jaguar Land Rover America de Nord , a declarat ca este o onoare extraordinara si deosebita  pentru companie, care a  mai  fost printret finalişti, dar niciodată nu  a  fost   câştigător în cadrul programului anual  independent de premii.

 

 

 

 

                    

 

Citeşte mai mult...
 
Noua arhitectura ofera cea mai rapida grafica de pana acum si functii de noua generatie PDF Imprimare
IT
Luni, 09 Ianuarie 2012 15:09

                               SAPPHIRE lanseaza HD 7970


Noua arhitectura ofera cea mai rapida grafica de pana acum si functii de noua generatieIanuarie 2012 - SAPPHIRE Technology a lansat prima placa din noua familie de placi grafice bazata pe noua arhitectura revolutionara de grafica GCN (Graphics Core Next) de la AMD.

 

                             


    SAPPHIRE HD 7970 este prima placa grafica din lume care incorporeaza cea mai recenta generatie GPU de la AMD fabricata printr-un nou proces de 28nm si dispune de noua arhitectura de procesare grafica optimizata GCN. HD 7970 este cel mai puternic GPU single chip creat vreodata.

Dispune de o noua structura interna cu 32 unitati de procesare si un total de 2048 procesoare de flux, cu viteze de clock pentru nucleu de 925 MHz. Iar pentru  impatimitii care doresc sa maximizeze performantele, o noua versiune SAPPHIRE de overclocking TriXX va fi disponibila de la lansare. O noua interfata de mare viteza pentru memorie pe  384-bit cu peste 264GB/sec latime de banda se conecteaza la matricea de 3 GB a celei mai noi memorii DDR5.Seria HD 7000 este a treia generatie a solutiilor compatibile DirectX 11 de la divizia grafica AMD- anterior numita ATI.

SAPPHIRE HD 7970 este pregatita pentru DirectX 11.1 si noul sistem de operare Windows 8 cat si pentru rularea tuturor functiilor actualului DirectX 11 precum DirectCompute11 si comunicatiile multi thread cu CPU. Comunicarea cu computerul gazda este optimizata prin implementarea  celei mai recente interfete de mare viteza PCI-Express Gen3.0, iar multiple carduri pot fi folosite pentru a imbunatati performanta in modul CrossFireX pe o placa de baza cu specificatiile corespunzatoare.Lucrul sau gaming-ul cu mai multe monitoare devine tot mai popular, iar SAPPHIRE 7970 soseste cu acest support, AMD Eyefinity. Cu iesirile sale DVI, HDMI si doua iesiri mini DisplayPort placa poate sustine configuratii de pana la sase monitoare. In plus, SAPPHIRE HD 7970 este prima placa grafica ce poate sustine simultan fluxuri audio multiple pentru a permite continutului audio corespunzator sa fie asociat cu diferitele aplicatii pe diferite ecrane.Specificatiile HDMI au sporit de asemenea in seria HD 7000.

Rapidul HDMI 1.4a suporta 3D Stereoscopic cu frame rate imbunatatit de 60Hz per eye – 120Hz in total. Este de asemenea pregatita pentru noua generatie de display-uri 4K ce pot fi actionate de la o singura intrare de mare viteza HDMI 1.4a 3GHz sau  DisplayPort 1.2 HBR2.
APP Acceleration este numele dat performantei imbunatatite a unei game largi de aplicatii utilizand capacitatile de procesare de flux si functii specifice hardware ale arhitecturii grafice. Codarea si decodarea video, compresia si multiplexing pentru distributia media, gaming sau conferinte video. APP acceleration poate imbunatati de asemenea si compresia fisierului cu suite software compatibile.SAPPHIRE HD 7970 este prima dintr-o noua familie de placi grafice din seria HD 7000.
Se livreaza in acest moment prin canalul stability SAPPHIRE si partenerii de retail. Pachetul  de retail SAPPHIRE este fara rival. Pe langa pachetul standard compus dintr-un adaptor Active mini-DP la single-link DVI pentru configurarea Eyefinity, cablu CrossFire bridge, adaptor HDMI la DVI pentru configurarea dual DVI, adaptor DVI la VGA, adaptor de 8 pini la 4 pini power si adaptor de 6 pini la 4 pini power, SAPPHIRE ofera de asemenea un adaptor extra mini DP la DP si un cablu HDMI 1.4a de 1.8 metri.
Mai multe modele din seria HD 7000 cu design-uri originale SAPPHIRE si functii speciale vor fi anuntate in curand.

 
LUK SECURITY SYSTEMS - sisteme de securitate PDF Imprimare
Companii
Duminică, 08 Ianuarie 2012 12:16

Firma noastra promoveaza pe piata din Romania sisteme si echipamente moderne , utilizand tehnologiile de ultima generatie , in conformitate cunormele europene si legislatia in domeniu. Domeniul principal de activitate este proiectarea si executarea sistemelor electrice de curenti de medie si joasa tensiune pentru constructii civile si industriale .

    

     

Imaginati-va ca viata unui om poate depinde de un aparat monitorizat care va tine sub supraveghere permanenta casa sau firma dumneavoastra, sistemul de securitate fiind singura solutie viabila de a diminua semnificativ pagubele de orice fel si de a salva vieti omenesti!


Luk Security Systems va poate apara de evenimente neplacute fie ca vorbim de furturi din locuinte sau birouri, de incendii, explozii, inundatii sau talharii.


Inainte de a lua o decizie privitoare la securitatea familiei dumneavoastra a casei dumneavoastra si a firmei intrebati specialistii Luk Security Systems ce sistem vi se potriveste cel mai bine ca toate bunurile si toata familia sa fie cu adevarat in siguranta!


Cui ne adresam?

  • Tuturor celor care isi doresc siguranta si care apreciaza confortul.
  • Celor care vor sa-si protejeze familia, locuinta, bunurile, afacerea.
  • Celor care vor sa-si faca viata mai usoara si mai placuta.

De ce sa ne alegeti pe noi?

  • Economisiti timp si bani - executam o gama larga de lucrari, pentru a va oferi siguranta si confortul dorite.
  • Utilizati echipamente performante, fiabile si cu un design placut.
  • Profitati de experienta unei echipe calificate.
  • Contati pe suport tehnic la orice ora.
  • Aveti incredere intr-o firma licentiata, cu personal autorizat.
  • Beneficiati de conditii de plata avantajoase.

 


Telefon:
0744.300.412
0724.584.202
076.87.87.535 FAX:
0244-537.915

http://www.luksecurity.ro

 


  

 
Volkswagen Autovehicule pasageri oferă 5.1 milioane de vehicule în 2011 PDF Imprimare
Auto
Vineri, 06 Ianuarie 2012 20:07

  Grupul Membru al Consiliului de Vanzari Christian Klingler: "avantaje majore pentru pasageri Volkswagen Autovehicule de brand" Wolfsburg,


- Volkswagen Autoturisme a  terminat  anul  2011 cu un nou record: Pentru prima dată într-o perioadă de douăsprezece luni, marca a livrat 5.1 (4.5; 13.1 la sută) * de milioane de autovehicule pentru clienţii din întreaga lume.


"Volkswagen Autovehicule marca de pasageri  a   facut progrese majore anul trecut, datorită unei game noi, model inovativ şi ecologic. !

Vehiculele noastre noi, cum ar fi Passat, Jetta si Beetle, , au făcut un start excelent în condiţii dificile de piaţă - condiţii care vor rămâne dificile în 2012 - şi a consolidat în mod semnificativ poziţia concurenţială Volkswagen, "Consiliul de membru în Grupul pentru vânzări, Christian Klingler, a declarat vineri la Wolfsburg.



                  


The Volkswagen Passenger Cars brand reported major gains on key growth markets.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 420 din 433

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie