Total Media News

Stiri - Sport
WKF "întristat" de o posibila excludere de la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024 PDF Imprimare Email
Arte martiale
Joi, 21 Februarie 2019 14:16
   Federația Mondială de Karate este profund întristată de anunțul că Karate  probabil  nu va fi inclus ca un sport suplimentar la programul Jocurile Olimpice de la Paris 2024.
   
          


    "Sportul nostru a crescut exponențial în ultimii ani și încă nu am avut șansa de a demonstra valoarea noastră de sport olimpic, deoarece vom face debutul nostru ca o disciplină olimpică la Tokyo 2020. În ultimele luni am avut a lucrat neîncetat împreună cu Federația Franceză pentru a ne atinge obiectivul de a fi inclus în Paris 2024. Credem că am îndeplinit toate cerințele și că am avut condițiile perfecte pentru a fi adăugați la programul sportiv; totuși, am aflat astăzi că visul nostru nu va fi adevărat ", a declarat președintele WKF Antonio Espinós.Karate are peste 255.000 de atleți afiliați în Franța, în peste 5000 de cluburi. 55% dintre acești sportivi sunt mai tineri de 18 ani. Țara gazdă a Parisului 2024 este o forță majoră în Karate și a câștigat 15 titluri mondiale în ultimele patru campionate mondiale.

    La nivel global, Karate are 100 de milioane de fani în 194 de federații naționale din întreaga lume. Ultima ediție a Campionatului Mondial a fost difuzată în 186 de țări și a înregistrat o participare de 1200 de sportivi din 131 de țări."Franța este una dintre cele mai puternice țări din Karate. Am fondat speranțe să ne aflăm la Paris în 2024 datorită puterii și popularității sportului nostru în Franța. Din păcate, am primit vestea foarte proastă pentru Karate că sportul nostru va fi exclus din această listă ", a declarat șeful organului internațional de conducere al lui Karate.

 

Citeşte mai mult...
 
,,Simona Halep - Belinda Bencic in sferturi la turneul de la Dubai, PDF Imprimare Email
Tenis
Joi, 21 Februarie 2019 09:44
       

                                          

      Din  pacate  Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Dubai de elvetianca Belinda Bencici (45 WTA).

     Sportiva noastra a cedat dupa un meci de mare lupta, scor 6-4, 4-6, 2-6.

    Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Dubai după ce le-a eliminat pe Eugenie Bouchard şi Lesia Tsurenko, pe care a învins-o cu 6-3, 7-5. Citeşte mai mult...
 
Rapid încheie seria transferurilor un jucător deja consacrat PDF Imprimare Email
Fotbal
Miercuri, 20 Februarie 2019 17:56
     Rapid încheie seria transferurilor din această iarnă cu un jucător deja consacrat, chiar dacă are doar 18 ani, Antonio Sefer.

   
Om de bază și "decar" la toate naționalele de juniori ale României, Sefer este una dintre cele mai mari speranțe ale fotbalului nostru, fiind transferat la Rapid de la formația olandeză de prima ligă FC Groningen.
Antonio s-a format la Otelul Galați, unde a jucat chiar și la prima echipă, de unde a plecat la Centrul de Excelență Timișoara, din cauza problemelor financiare ale clubului gălățean.
A urmat transferul în Olanda, alături de fundașul Manolache, iar de astăzi este jucătorul Rapidului, pentru următorii patru ani și jumătate.
Citeşte mai mult...
 
Simona e in sferturi la Dubai PDF Imprimare Email
Tenis
Miercuri, 20 Februarie 2019 13:37

 

                

     Simona Halep   a  invins-o pe  Lesia Tsurenko   cu  6-3,7-5.

     Halep a trecut in doua seturi de Eugenie Bouchard si s-a calificat in optimile turneului de la Dubai, acolo unde a  jucat  cu ucraineanca Lesia Tsurenko.

      Simona e in sferturi la Dubai.

 

      Succes  Simona  !!

 

Citeşte mai mult...
 
Simona Halep pierde finala de la DOHA PDF Imprimare Email
Tenis
Sâmbătă, 16 Februarie 2019 18:18

Simona Halep  a  pierdut  finala  de  la  Doha  cu  belgianca  Elise Mertens

                     
  
    Halep - Mertens 6-3,4-6,3-6

   Simona  a  jucat  primul  set impecabil, dar  dupa pauza  medicala  ceruta  de  Martens   totul  s-s  schimbat.
    In  ultimul  set  , din  pacate , Simona  nu  a  mai  putut - credem  noi- nici  mental  , nici  fizic.
    Pacat  !
    Noi  tot  o  iubim  si  respectam  pe  Simona !

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 334

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport