Total Media News

Stiri - Sport
Muzeul Rapidului prinde contur! PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 03 Iunie 2020 15:49

Nu este disponibilă nicio descriere.

Cu toate că finalizarea lucrărilor la noul stadion din Giulești este prevăzută pentru finalul acestui an, rapidiștii pregătesc deja amenajarea acestuia. Pe lângă alte utilități și facilități, în incinta stadionului un spațiu generos este destinat unui viitor muzeu al istoriei rapidiste.
Rapid a contactat deja o parte dintre foștii jucători din diferite generații pentru a-i angrena în acest proiect. Toți și-au arătat disponibilitatea de a dona către viitorul muzeu obiecte care le-au aparținut în cariera vișinie: tricouri, ghete de joc, cupe, medalii, fotografii, etc.
Totodată, clubul Rapid a făcut un apel și către suporteri să participle la “aranjarea” muzeului.
Familia Greavu a fost prima care a aderat la acest proiect. Soția și fiica fostului mare jucători Ilie Greavu, cel care a activat ca jucător, vicepreședinte și antrenor timp de 45 de ani la Rapid, au donat muzeului obiecte de mare valoare. Printre altele găsim certificatul în original care atestă câștigarea de către Rapid a Cupei Balcanice ediția 1964-1965 sau o halbă din metal gravată de clubul Leeds United la partida Leeds-Rapid din 1973, atunci când giuleștenii au ajuns în sferturile de finală în Cupa Cupelor.
Citeşte mai mult...
 
Rapid - Dinamo amical pe 4 Iunie ! PDF Imprimare
Fotbal
Marţi, 02 Iunie 2020 16:58


    Rapid si Dinamo, se vor intalni maine   4 iunie, ora11.00, la Saftica in primul amical pe care cele doua formatii il vor disputa dupa anuntarea masurilor de relaxare!

Pentru ambii antrenori va fi un bun prilej de a testa parametrii fizici ai baietilor in termen specific, dar si de a roda formatiile cu care vor incheia sezonul in curs!

 

Citeşte mai mult...
 
Gala Premiilor Matei Brâncoveanu PDF Imprimare
Sport
Marţi, 02 Iunie 2020 09:07

              Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

 

     Anul acesta Gala Premiilor Matei Brâncoveanu are un format nou și va fi transmisă live, chiar aici.

     Am pornit în căutarea a 15 tineri remarcabili, alături de o echipă de profesioniști cunoscuți publicului, cu experienta bogată în domeniile lor de activitate, care s-au alăturat proiectului: Tudor Giurgiu, Victoria Asanache, Sandra Ecobescu, Marius Constantinescu și Irina Pacurariu.

Fiecare dintre ei a nominalizat trei candidați pe care îi vom prezenta în zilele următoare. Sunt tineri care contribuie activ la dezvoltarea societății noastre și devin veritabile modele pentru comunitatea pe care o reprezintă. Rămâneți alături de noi să îi cunoașteți. În urma procesului de selecție, cei cinci profesioniști, alături de Marinela Ardelean, Global Brand Ambassador Vinars Brâncoveanu, care votează în numele comunității Mentoring Generations by Brâncoveanu, vor desemna cinci finaliști.

Pe 20 mai vom afla numele celor cinci finaliști ai Galei Premiilor Matei Brâncoveanu 2020.

 

Citeşte mai mult...
 
Daniel Pancu este noul presedinte al Rapidului! PDF Imprimare
Fotbal
Luni, 18 Mai 2020 15:25

 

Incepand de astazi, Daniel Pancu este noul presedinte al Rapidului, desi se afla intr-o situatie dificila contractuala, demis ca antrenor. 

Astfel, el va lucra in echipa cu Dan Alexa pentru realizarea obiectivului final in acest sezon, promovarea mult dorita in Liga1.

Citeşte mai mult...
 
Sports Analytics Market to Watch: Spotlight on IBM, SAP SE, Oracle, SAS Institute PDF Imprimare
Sport
Marţi, 12 Mai 2020 19:15
              05-12-2020 04:31 PM CET | IT, New Media & Software

Press release from: HTF Market Intelligence Consulting Pvt. Ltd.

Sports Analytics Market

Sports Analytics Market

A new business intelligence report released by HTF MI with title "Global Sports Analytics Market Size, Status and Forecast 2019-2025" is designed covering micro level of analysis by manufacturers and key business segments. The Global Sports Analytics Market survey analysis offers energetic visions to conclude and study market size, market hopes, and competitive surroundings. The research is derived through primary and secondary statistics sources and it comprises both qualitative and quantitative detailing. Some of the key players profiled in the study are IBM, SAP SE, Oracle, SAS Institute, Tableau Software, Stats, Prozone Sports, Opta Sports, Sportingmindz Technology & Trumedia Networks.


What's keeping IBM, SAP SE, Oracle, SAS Institute, Tableau Software, Stats, Prozone Sports, Opta Sports, Sportingmindz Technology & Trumedia Networks Ahead in the Market? Benchmark yourself with the strategic moves and findings recently released by HTF MI

Get Free Sample Report + All Related Graphs & Charts @ : https://www.htfmarketreport.com/sample-report/1888926-global-sports-analytics-market-

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 374

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport