Total Media News

Stiri - Sport
Conducerea FC VOLUNTARI se desolidarizeaza de declaratiile domnului Dan Leasa- managerul FC Voluntar PDF Imprimare Email
Fotbal
Sâmbătă, 14 Octombrie 2017 08:03

                                      

  Consiliul de administratie FC Voluntari: ”Consideram ca fair-play-ul trebuie sa primeze, iar noi nu sustinem nici macar declarativ o alta echipa concurenta in afara de FC Voluntari (confruntarile urmand a avea loc numai pe teren, in litera si spiritul regulamentelor Federatiei Romane de Fotbal si ale Ligii Profesioniste).

    Consideram ca asemenea declaratii publice de simpatie fata de un alt club concurent (inaintea unui meci important, cu o miza deosebita), din partea unui membru al conducerii clubului nu poate decat sa aduca atingere imaginii Fotbal Club Voluntari S.A”.

Citeşte mai mult...
 
Campionatul Național de floretă speranțe București 2017 PDF Imprimare Email
Sporturi individuale
Miercuri, 11 Octombrie 2017 16:06

 

           

 

      Federația Română de Scrimă organizează de joi și până duminică, în perioada 12-15 octombrie, ediția 2017 a Campionatului Național de floretă pentru speranțe. Concursul are loc la Sala de Scrimă "Ana Pascu" (Floreasca) din București.


INTRAREA ESTE LIBERĂ!

 

Citeşte mai mult...
 
Simona Halep este numarul UNU MONDIAL dupa ce a invins-o pe Jelena Ostapenko PDF Imprimare Email
Tenis
Sâmbătă, 07 Octombrie 2017 14:00

 

       

 

    With a run to the final of the China Open in Beijing, Romania's Simona Halep will become the new WTA World No.1 when the updated rankings are released on Monday, October 9.

The 26-year-old becomes the first player representing Romania to achieve this historic milestone since the computer rankings were introduced in 1975, and will be the 25th woman overall to hold the No.1 ranking. 

Her rise to WTA World No.1 brings an end to the reign of Spain’s Garbiñe Muguruza, who spent four weeks in the position, and she is the fifth woman in 2017 to hold top spot, also following Angelique Kerber, Serena Williams and Karolina Pliskova.

      This triumph is the latest peak in a surging career for Romania's best player, and comes off the back of reaching her fifth WTA final of the season in Beijing.

In the last 52 weeks, Halep has won the Madrid Open for the third Premier Mandatory title of her career, and reached the final of the French Open, the Italian Open and the Cincinnati Open, and the quarterfinals of Wimbledon.

This season, she's scored five Top 10 victories and has made the last eight in 11 of her past 13 tournaments. 

Citeşte mai mult...
 
Academia Rapid a lansat către Asociația Rapid Old Boys o propunere de alăturare la proiectul sau PDF Imprimare Email
Fotbal
Luni, 25 Septembrie 2017 20:05

                                           

   Academia Rapid a lansat către Asociația Rapid Old Boys o propunere de alăturare la proiectul demarat cu puțin timp în urmă. Astfel, foștii jucători de glorie ai Rapidului au fost invitați să asiste la partidele jucate de Academia Rapid în Giulești, dar și să dispute meciuri demonstrative în deschiderea unor jocuri oficiale ale vișiniilor în Liga a IV-a.

    “Considerăm că este necesară o alăturare la proiectul nostru a celor care reprezintă o părticică din istoria Rapidului. În fotbalul occidental, majoritatea cluburilor își țin aproape foștii jucători, iar echipele de old boys își au un loc bine definit în existența cluburilor. Este o chestiune de imagine și de respect. În timp, lucrurile se vor așeza și la noi și probabil că vom deveni un tot unitar”.
Daniel Niculae (președinte Academia Rapid)

„Ne bucură propunerea de a ne apropia de Academia Rapid și nu ne pare ceva surprinzător. Este o propunere cât se poate de normală. Cei care și-au câștigat statutul de Legende în Giulești reprezintă rădăcinile Rapidului, iar apropierea de proiectul Academia Rapid înseamnă practic o întoarcere acasă. În plus, nu trebuie uitat că Pancu, Schumacher și Iosif au fost și sper să rămână în continuare parte integrantă din ceea ce înseamnă Rapid Old Boys”.

Citeşte mai mult...
 
S-au majorat exporturile de biciclete electrice româneşti PDF Imprimare Email
Sport
Duminică, 24 Septembrie 2017 13:31

Cererea tot mai mare din Occident a majorat exporturile de biciclete electrice româneşti, care au însumat aproape 40 mil. euro în prima jumătate din 2017 / Principalele destinaţii şi cele mai cerute modele

România a exportat în prima jumătate a anului 2017 biciclete electrice în valoare de peste 39 de milioane de euro, principalele destinaţii fiind Germania, Olanda şi Austria, potrivit datelor transmise de Institutul Naţional de Statistică, la solicitarea Mediafax.

 

                           

    Conform  mediafax.ro,Exporturile totale de biciclete, tricicluri şi cvadricicluri, cu pedalare asistată, cu un motor electric auxiliar cu o putere nominală continuă, mai mică sau egală cu valoarea de 250W, au însumat peste 39 de milioane de euro, în prima jumătate a acestui an, fiind exportate aproape 73.000 de biciclete.

    Cele mai multe biciclete, tricicluri şi cvadricicluri au fost exportate în Germania (circa 53.000, valoarea acestora fiind de aproape 28 de milioane de euro), Olanda (aproape 15.000, cu valoare de peste 8 milioane de euro) şi Austria (aproape 1.700, cu valoare de peste un milion de euro).

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 294

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport