Total Media News

Stiri - Sport
Ce este PADBOL ? PDF Imprimare
Sport
Miercuri, 20 Mai 2015 19:09

 

             

 

 

     Padbol a fost inventat în anul 2008, în La Plata (Argentina), patentat in anul 2011.

     In prezent sunt 15 țări afiliate la Federația Internațională : Argentina, Portugalia, Spania, Uruguay, Mexic,Brazilia, Italia, Anglia, Norvegia, Danemarca,Finlanda, Suedia, Australia, Bolivia si ROMÂNIA!!!

     Padbol este Jucat de vedete ale fotbalului mondial ca Denilson, (campion mondial cu Brazilia în 2002 și ambasador Padbol Brazilia), Luigi Di Biagio, Bernardo Corradi, Stefano Fiore, Michael Laudrup si altii.

     După  Mondialul 2013 (Argentina) și 2014 (Spania), in acest an va avea loc Cupa Intercontinentala Miami 2015 ( noiembrie), iar al treilea Campionat Mondial de Padbol se va juca în 2016 pe plaja statiunii Punta del Este – Uruguai.

 

Citeşte mai mult...
 
LIVETEXT ora 20:00 | Finala Cupei Ligii Steaua 3-0 Pandurii PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 20 Mai 2015 18:10

Final de meci . Steaua se impune dupa un joc controlat in totalitate , si cucereste Cupa Ligii in urma golurilor marcate de Iancu , Chipciu si Tucudean.

Minutul 81 : Iese Eric, accidentat destul de grav dupa reactia sa.

Minutul 78 : Iese de pe teren Mrzljak , si intra pentru Pandurii, Eric de Oliveira !

Minutul 74 : Iese de pe teren George Tucudean , unul din marcatorii serii , intra Robert Valceanu.

Minutul 68 : Schimbare la Pandurii . Iese Viorel Nicoara , intra Buleica.

Minutul 67 : GOL GOL Steaua ! 3-0 ! Tucudean marcheaza , dupa ce Chipciu a speculat o greseala a defensivei gorjenilor . In acest moment , putem spune ca Steaua e virtuala castigatoare a Cupei Ligii .

Minutul 54 : GOOOOL Steaua ! Chipciu majoreaza diferenta dupa o pasa a lui Adi Popa , cu un sut de la aproximativ 12 metri in vinclu ! 2-0 , iar Steaua e foarte aproape de trofeul Cupei Ligii !

Minutul 50 : Matulevicius primeste cartonas galben in urma protestelor . La cornerul imediat urmator , Momcilovic rateaza o ocazie uriasa pentru Panduri !

Minutul 47 : Mingote salveaza de 2 ori in aceeasi faza contra lui Chipciu .

Pauza pe National Arena . Stelistii conduc in continuare prin golul marcat de Gabi Iancu .Totusi , asupra fazei premergatoare faultului din faza penaltyului , planeaza suspiciuni de offside .


Minutul 18 : Schimbare la Pandurii Tg-Jiu . Iese Cordos , intra Sandru

Minutul 2 : Nicandro Breeveld obtine un penalty pe care Gabi Iancu il transforma fara ezitare ! 1-0 Steaua , inca din inceputul partidei.

Echipele din aceasta seara aliniate de Costel Gilca si Edi Iordanescu:

Steaua: Niță - Papp, Luchin, Tamaș, Latovlevici - Breeveld, Neagu - Chipciu, Iancu, Enceanu - Țucudean

Pandurii: Mingote - Ungurușan, Cordoș, Vasiljevic, Momcilovic - Mrzljak, P. Anton - Răduț, Nistor, Nicoară - Matulevicius

Citeşte mai mult...
 
IRONIA SORTII | Poate Marius Sumudica sa aduca titlul Stelei ?! PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 20 Mai 2015 17:43



 Campioana Romaniei , cu 2 etape inainte de final , nu este inca decisa , iar lupta este foarte deschisa pentru locul ce poate duce spre UEFA Champions League.

Steaua mai trebuie sa joace cu Botosani si CSMS Iasi , in timp ce ASA va intalni in ultimile 2 etape Astra Giurgiu si Otelul Galati .Avand in vedere forma recenta a ambelor echipe este evident faptul ca lupta la titlu se poate duce pana in ultima etapa insa , meciul dintre ASA si Astra poate avea o conotatie ceva mai speciala in contextul relatiei dintre Steaua si Marius Sumudica.

 

Relatia aceasta nu a fost nicidoata apropiata , din contra , a fost una extrem de tensionata. Marius Sumudica a reusit intotdeauna sa-si atraga antipatia din partea stelistilor , prin provocari , dar si prin faptul ca e una din legendele Giulestenilor , si una din cele mai aprigi persoane "anti-steliste". De cealalta parte , stelistii nu au pierdut niciodata ocazia de a il taxa pe Sumudica prin injurii , bannere , sau altfel de manifestari ce nu fac cinste jocului de fotbal , la fiecare meci pe care echipa lui Sumudica il juca contra Stelei.

Citeşte mai mult...
 
Declarația Președintelui SportAccord Marius Vizer L. cu privire la evoluțiile jur SportAccord PDF Imprimare
Sport
Miercuri, 20 Mai 2015 08:53

     Declarația Președintelui SportAccord Marius Vizer L. cu privire la evoluțiile recente din jurul  SportAccord și dialogul  cu toate organizațiile sportive

                     

                                   


   " O lună a trecut de la Adunarea Generală a SportAccord.

    Unitatea este extrem de importanta  și nu am o agendă personală. Declarația mea la Soci la 20 aprilie a fost menita să lanseze reforme adecvate, care ar duce la un viitor mai bun pentru sport.

    My intention has been and will always be to safeguard and further the interests of the International Federations. My aim is to unite them and support them as they are the elected representatives of the National Federations and moreover, of the athletes.

 

Citeşte mai mult...
 
Rapid cere excluderea din arbitraj a lui Radu Petrescu ! PDF Imprimare
Fotbal
Luni, 18 Mai 2015 20:01

  

                      

                 

    Dupa  ce  Otelul  Galati  a  transmis  ca  da  in  judecata  arbitrul  Balaci   ( http://www.total-media-news.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=4469:clubul-oelu-lgalaiil-va-aciona-in-judecat-pe-arbitrul-balaci-&catid=69:fotbal&Itemid=121  )   , si  giuleștenii acuză  arbitrajele împotriva lor din acest retur și au decis să solicite  excluderea din arbitraj a lui Radu Petrescu.


  Conform DigiSport  ,Rapid a trimis Comisiei Centrale a Arbitrilor un memoriu după disputa din etapa a 30-a, de la Iași, terminată la egalitate, 0-0. Bucureștenii acuză că arbitrul nu le-a acordat în minutul 82 un penalty la un henț comis în careu de Ionuț Voicu.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 286 din 489

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport