Total Media News

Stiri - Sport
Sport Forum, o necesitate pentru sportul romanesc PDF Imprimare
Sport
Marţi, 03 Martie 2015 20:58

 

                       

 

    Peste 170 de participanti, printre care conducatorii a 45 de federatii nationale sportive, olimpice si neolimpice, si opt invitati de marca de la structuri similare din Europa si de la Asociatia Comitetelor Olimpice Europe (EOC), s-au reunit la Cheile Gradistei, la Sport Forum,  evenimentul organizat de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman.

    Timp de doua zile, 20 de vorbitori au tinut prelegeri din diferite domenii, de la management, marketing, finantare in sport, tehnici de pregatire sportiva si anti-doping, pana la social media si comunicare in miscarea sportiva.Parerea unanima a fost ca reuniunea de la Cheile Gradistei a fost o reusita nu numai pentru ca toti cei prezenti au avut cate ceva de invatat din experientele impartasite in plen de vorbitori, dar si pentru ca Sport Forum le-a dat posibilitatea conducatorilor sportului romanesc sa petreaca impreuna cateva zile minunate intr-un cadru de vis.

   George Boroi, presedintele Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, a sintetizat in cateva fraze atmosfera de la Cheile Gradistei: “Nu s-a mai intamplat demult asa ceva si a fost o bucurie ca atatia prieteni dragi ne-am adunat in acelasi loc dupa foarte multa vreme. Pe majoritatea participantilor ii cunosc de-o viata, dar am avut placerea sa pot sta de vorba si sa cunosc mai bine presedinti de federatii pe care ii stiam doar din vedere. La astfel de reuniuni oamenii vorbesc deschis atat depre problemele lor cat si despre reusite, iar marele castig este legatura puternica inter-umana care se creeaza”.

  Printre  cei 45 conducatori de  federatii nationale  sportive  s-a  numarat si  Presedintele Federatiei de Karate, domnul Octavian Amzulescu.

 

Citeşte mai mult...
 
Primarul din Ploieşti a fost reţinut în dosarul finanţării ilegale a echipei de fotbal PDF Imprimare
Fotbal
Marţi, 03 Martie 2015 17:20


   Procurorii DNA au efectuat, marţi dimineaţă, mai multe percheziţii la Ploieşti, între care una la sediul Primăriei şi alta la locuinţa edilului Iulian Bădescu (PSD), într-un dosar vizând modul în care Consiliul Local a finanţat echipa de fotbal Petrolul Ploieşti, afirmă surse judiciare.

   Primarul Iulian Bădescu a afirmat că are calitatea de suspect, dar că nu ştie care sunt acuzaţiile, urmând să afle la DNA, unde a fost adus la audieri. Secretara Primăriei şi una dintre juristele instituţiei au fost aduse la DNA. Bădescu a fost reţinut de procurori după şaote ore de audieri.

UPDTAE: Primarul Ploieştiului a fost reţinut de procurori, după şapte ore de audieri

Primarul din Ploieşti, Iulian Bădescu, a fost scos cu cătuşe de la DNA Ploieşti, după aproximativ şapte ore de audieri, şi dus în arestul Poliţiei Prahova, la ieşirea din DNA el negând orice implicare şi toate acuzaţiile legate de o mită pe care ar fi luat-o din banii alocaţi echipei Petrolul.

 

Citeşte mai mult...
 
Rapid- Viitorul PDF Imprimare
Fotbal
Luni, 02 Martie 2015 18:11

Etapa a 2-a a returului Ligii 1 , le aduce fata in fata pe stadionul Giulesti , pe Rapid si Viitorul Constanta.Giulestenii vin dupa o victorie in fata rivalilor din Ghencea 1-0, in timp ce elevii lui Hagi , au fost invinsi cu 3-0 in prima etapa de CSMS Iasi .

 

O partida foarte interesanta din subsolul clasamentului , cu 2 echipe aflate intr-o forma diferita , o vreme propice pentru fotbal si un stadion plin .

S-au anuntat pana la ora 17 ,6000 de bilete vandute , cu inca 2000 date spre vanzare .

Sunt toate  conditiile astfel , pentru a obtine un spectacol fotbalistic de calitate .

 

       : 

Rapid : Buchta - Josl ,Cmovs , Borda , Oriol - Garai , Gecov - Meulens , Niculae , Rui Miguel - Benson

Viitorul: Albut - Manea , Mamele ,Hodorogea , Nedelcu - Daminuta , Munteanu - Nicolita , Tiru , Mitrita - Bonilla

Minutul 7 : Fred Benson ratare uriasa pentru Giulesteni.

Minutul 38 :Istoria se repeta in Giulesti , noctura stingandu-se.
               -  au  intrat  generatoarele  stadionului imediat  -
Minutul 40 in Giulesti , iese Rui Miguel accidentat , inlocuit de Joao Coimbra.
Minutul 45 : Eliminare Daniel Niculae in conditii ciudate.
Imediat , primeste si Josl al doilea galben si automat rosu , arbitrajul parand tendentios.
Minutul 52 : Mitrita , cartonas galben.
Minutul 65 : Galben Daminuta.
Rezultat final 0-0.,

Arbitrii  :George Găman  - central,
                arbitrii  de linie   - Octavian Șovre  si  Daniel Mitruți

Citeşte mai mult...
 
CAMPIONATULUI NATIONAL DE BOX - JUNIORI. PDF Imprimare
Sporturi individuale
Duminică, 01 Martie 2015 21:56

 

                                          

 

    Tinerii gladiatori ai boxului romanesc se intalnesc la Buzau pentru desfasurarea CAMPIONATULUI NATIONAL DE BOX - JUNIORI.

    Galele au loc la Sala Sporturilor din Buzau in fiecare zi de luni pana vineri incepand cu ora 14:00.
    Finalele au loc sambata 14 martie incepand cu ora 10:00

Citeşte mai mult...
 
Sport Forum, intalnirea nationala a sportului romanesc, si-a deschis lucrarile la Cheile Gradistei PDF Imprimare
Sport
Duminică, 01 Martie 2015 17:51

                             

   Initiativa apartinand Comitetului Olimpic si Sportiv Roman s-a bucurat de sprijinul celor mai importante organisme internationale, Comitetul International Olimpic si Asociatia Comitetelor Olimpice Europene, cat si de suportul autoritatilor din Romania, la lucrarile Sport Forum fiind prezenta Gabriela Szabo, ministrul Tineretului si Sportului.Presedintele COSR, Alin Petrache, a precizat in discursul de deschidere „conceptul Sport Forum este mai mult decat o intalnire informala care sa schiteze un plan de actiune.  

   Ne-am propus impreuna cu invitatii nostri sa oferim instrumentele atat pentru analiza corecta a propriei situatii, cat si pentru cristalizarea unor strategii pe termen mediu si lung.”Gabriela Szabo a declarat: „Ma bucur pentru colaborarea extrem de eficienta din 2014 cu Comitetul Olimpic si Sportiv  Roman, cat si cu toate federatiile sportive. In acest an preolimpic, aceasta comunicare trebuie sa fie mai eficienta si mai intensa. Ministerul Tineretului si Sportului isi propune sa ofere parghii de dialog interinstitutional, scopul nostru comun fiind relansarea sportului in Romania.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 303 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport