Total Media News

Stiri - Sport
FRF doreşte modificarea Codului Fiscal pentru scutirea de la plata TVA la transferurile de jucători PDF Imprimare
Fotbal
Vineri, 27 Februarie 2015 14:32

                                                  

    Federaţia Română de Fotbal doreşte, prin "Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalulului din România 2015-2020", intrat în posesia MEDIAFAX, modificarea Codului Fiscal, astfel încât cluburile să nu mai fie nevoite să plătească Taxa pe Valoare Adăugată (TVA) pentru transferurile jucătorilor.

   Prin modificarea Codului Fiscal, FRF mai doreşte reducerea TVA de la 24 la sută la 9 la sută pentru accesul la evenimentele sportive.

   "Proiectul de modificare a Codului Fiscal cuprinde măsuri de relaxare fiscală pentru sport şi noi prevederi referitoare la sponsorizare: sponsorizarea să fie deductibilă până într-un procent unic de 24 la sută din impozitul pe profit datorat; neimpozitarea primelor şi indemnizaţiilor sportive acordate de către cluburile sportive pentru calificarea la competiţiile oficiale europene şi mondiale; reducerea cotei de TVA până la un procent de 9 la sută pentru accesul la evenimente sportive şi utilizarea bazelor sportive; scutirea de TVA pentru transferul unui jucător; datoriile cluburilor constând în TVA neachitat să poată fi transformate în fonduri de investiţii pentru infrastructură sportivă; reducerea cotelor contribuţiilor sociale cu un procent de 50 la sută pentru veniturile din sport", se arată în planul realizat de FRF.

 

Citeşte mai mult...
 
Campionatul National de Karate Interstiluri - cadeti, juniori si seniori -Rm.Valcea/28.02.2015 PDF Imprimare
Arte martiale
Vineri, 27 Februarie 2015 11:31

   Campionatul National de Karate Interstiluri

                             - cadeti, juniori si seniori -Rm.Valcea/ 28.02.2015

                                    


   Dragi karateka, stimati antrenori, domnilor presedinti de cluburi, va invitam sa participati la Campionatul National de Karate Interstiluri - cadeti, juniori si seniori, care se va desfasura in data de 28.02.2015 la Sala Sporturilor Traian – Rm. Valcea, eveniment important al Federatiei Romane de Karate.

    Dupa mai bine de 10 ani, din nou se organizeaza la Ramnicu Valcea, Campionatul National de Karate Interstiluri, competitia unde se aduna cei mai buni dintre cei buni. Speram sa ne ridicam din punct de vedere organizatoric la un nivel care sa onoreze acest campionat. In speranta ca ne vom strange in numar cat mai mare la aceasta competitie va uram
succes tuturor participantilor si fie ca cel mai bun sa castige .


Octavian Amzulescu, Presedinte Federatia Romana de Karate,
Vladut Catalin, Presedinte Comisia Nationala de Organizare Competitii

 

Citeşte mai mult...
 
UNDER 17 / SCOȚIA - ROMÂNIA 1-1 ÎN AL DOILEA JOC AMICAL PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 26 Februarie 2015 22:02

 

                             

   Reprezentativa Under 17 a României a remizat, la Kilmarnock, în al doilea joc de pregătire cu selecționata similară a Scoției.

    În urmă cu două zile, ”tricolorii” antrenați de Bogdan Vintilă au pierdut cu 2-1, singurul gol al României fiind reușit, la 1-0 pentru gazde, de Adrian Petre.
 
    Jucătorii care au evoluat astăzi:
Hodoroabă - Dobre, Căpușă, Ghiță, Vlădescu - Oaidă (64 Kilyen), Tănase (55 Casap), Ciobanu - Carnat (64 Mihalcea), Petre, Hagi-cpt. (55 Grecu)

Citeşte mai mult...
 
Campionatele Naționale de Sărituri cu Schiurile 2015 PDF Imprimare
Sporturi de iarana
Miercuri, 25 Februarie 2015 19:42

 

                        

    

    Veniți alături de noi la Râșnov să aflăm care sunt cei mai buni săritori cu schiurile din țară !
    Vă așteptăm weekend-ul acesta la ediția de iarnă a Campionatelor Naționale de Sărituri cu Schiurile, organizate de Federația Română de Schi Biatlon.

 

 

Citeşte mai mult...
 
COSR, MECS si zece federatii sportive vor organiza Olimpiada Gimnaziilor PDF Imprimare
Sport
Marţi, 24 Februarie 2015 20:54

 

                               

 

    Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR), Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice (MECS) si zece federatii nationale sportive au  semnat   marti 24 februarie a.c., la ora 10:00, la Casa Olimpica din Bucuresti, in Sala Amfiteatru , protocolul de colaborare privind organizarea si desfasurarea, in premiera, a Olimpiadei Gimnaziilor.

    La eveniment vor participa Alin Petrache si Ioan Dobrescu, presedintele, respectiv secretarul general ai COSR, Mihai Sorin Campeanu, ministrul MECS, conducatorii celor zece federatii nationale semnatare ale Protocolului, directori de departamente si experti din cadrul institutiilor implicate si performeri de top.

   Olimpiada Gimnaziilor va avea loc in fiecare an scolar, in perioada 01.09.2015 - 31.08.2019 – durata de valabilitate Protocolului care s-a  semnat  astazi, iar sporturile la care urmeaza a se organiza intreceri sunt  : atletismul, badmintonul, tenisul de masa, sahul, baschetul, voleiul, handbalul, fotbalul, rugby-ul si oina.

   In competitia multi-sport rezervata elevilor din clasele V-VIII, de la scoli din intreaga tara, se vor putea inscrie atat sportivi legitimati cat si nelegitimati, scopul acestor intreceri fiind atragerea tinerilor talentati catre sport si largirea ariei de selectie pentru performanta.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 304 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport