Total Media News

Stiri - Sport
OŢELUL ÎŞI SCHIMBĂ SIGLA PDF Imprimare
Fotbal
Luni, 09 Februarie 2015 14:05

                            

 

    Echipa fanion a Galaţiului   pare   să   traverseze  o  curbă  ascendentă  în  pofida  situaţiei  actuale din clasament.   

    Dacă echipa se pregăteşte în cantonamentul din Antalya în linişte, în schimb, în birourile clubuluievenimentele se succed cu repeziciune.

     După ce au deschis “porţile” magazinului online, fostacampioanăîncearcăsămaidea o lovitură de marketing. Astfel, gruparea de pe   malul   Dunării  intenţionează  să îşi schimbe  sigla !

   “Nu trebuie  înţeles  greşit. Nu vorbim de o pierderea  identităţii, ci din contra, de recâştigare a acesteia. Pe   siglaa   ctuală   apare   un 1964-2014 care te duce cu gândul la o zi de naştere, dar   şi la un deces.

   Ori, anul  trecut, Oţelul   abia   a   împlinit   50 de ani. M-am sfătuit cu toată  lumea, cu suporterii  şi cu cei care se ocupă de imaginea   clubului   şi   concluzia   a   fost  una  singură: schimbăm  sigla !

  Nu o vom face oricum  şi   printr-un concurs. Un concurs cu totul special    dedicat   fanilor!”, a declarat  preşedintele   clubului Vlad Răpişcă.

 

Citeşte mai mult...
 
Echipa României a învins, la Galaţi, cu scorul general de 3-2, formaţia Spaniei PDF Imprimare
Sport
Duminică, 08 Februarie 2015 20:37


            


   Echipa de Fed Cup a României a învins, la Galaţi, cu scorul general de 3-2, formaţia Spaniei, după succesul repurtat, duminică, de perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu în faţa cuplului Garbine Muguruza/Anabel Medina Garrigues, şi s-a calificat în play-off-ul pentru Grupa Mondială.

   Begu şi Niculescu s-au impus cu scorul de 5-7, 6-3, 6-2, după două ore şi 25 de minute.

   Tot duminică, Irina-Camelia Begu, locul 34 WTA, a învins-o pe Silvia Soler-Espinosa, numărul 67 mondial, scor 6-2, 6-4, iar Simona Halep, locul 3 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-4, 6-3, de Garbine Muguruza, numărul 24 mondial.

 

Citeşte mai mult...
 
Gabriela SZABO prezentă la întâlnirea anuală cu directorii de cluburi și reprezentanții federațiilor PDF Imprimare
Sport
Sâmbătă, 07 Februarie 2015 16:38

București 03 februarie 2015,

                                                         

    Ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela SZABO a condus lucrările întâlnirii anuale cu reprezentanții cluburi sportive departamentale și federațiilor sportive naționale.

    Întâlnirea de lucru a avut ca subiect propunerea de reformare a finanțării cluburilor aflate în subordinea MTS.

   Evenimentul a fost deschis de discursul ministrului și a constat într-o analiză a finanțării cluburilor departamentale.

    Secretarul de Stat pentru Sport, doamna Carmen TOCALĂ a avut o intervenție tehnică pe tema finanțării și a ponderii diferitelor tipuri de cheltuieli în alcătuirea bugetelor cluburilor, totodată subliniind importanța cluburilor departamentale în sistemul sportiv românesc. ”Scopul meu ca ministru este o reformare durabilă a sportului românesc, însă o reformă care să aducă stabilitate și care să încurajeze în mod natural activitatea sportivă de performanță. Încă de la preluarea mandatului am decis că Ministerul Tineretului și Sportului trebuie să abordeze susținerea și dezvoltarea sportului de o manieră strategică. Spiritul acestei abordări este acela de a eficientiza cheltuirea banului public și de a încuraja performanța sportivă. În ceea ce privește finanțarea cluburilor am decis că aceasta se va face în urma unei analize riguroase a activității sporive. Scopul acestei analize este, așa cum am precizat și în introducere, eficientizarea cheltuirii banului public și direcționarea în acest fel a resurselor financiare către zonele care produc performanță.” a declarat Ministrul Tineretului și Sportului Gabriela SZABO.


 

Citeşte mai mult...
 
FED CUP România - Spania = 7-8 februarie / Galati PDF Imprimare
Tenis
Sâmbătă, 07 Februarie 2015 09:51

 

              

 


        S-a stabilit ordinea meciurilor pentru întâlnirea dintre România și Spania

 

    Simona Halep va deschide astăzi contra Silviei Soler-Espinosa disputa care poate duce România în barajul pentru Grupa Mondială, iar Irina Begu o va înfrunta apoi pe Garbine Muguruza

 

Ziua 1 - sâmbătă (07.02.2015)
Meci 1: Simona Halep - Silvia Soler Espinosa
Meci 2: Irina-Camelia Begu - Garbine Muguruza

Ziua 2 - duminică (08.02.2015)
Meci 3: Simona Halep - Garbine Muguruza
Meci 4: Irina-Camelia Begu - Silvia Soler Espinosa
Meci 5: Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu - Lara Arruabarrena/Anabel Medina Garrigues

 

Citeşte mai mult...
 
Petrolul a depus la Tribunalul Prahova cererea de intrare în insolvenţă PDF Imprimare
Fotbal
Vineri, 06 Februarie 2015 23:38

                              

                                      

   SPORTUL  reflecta  starea  economiei, starea  tarii  !  este  bine in  economie si  sunt  Bani, este  bine si  in  sport !

   Intrebare :  este  bine in  sport ?...................................  deci  care  este  starea  tarii  ?

   SC FC Petrolul SA, societatea care administrează gruparea prahoveană din Liga I, a depus la Tribunalul Prahova cererea de intrare în insolvenţă, aceasta fiind înregistrată în data de 4 februarie.

    Cererea va fi soluţionată la Secţia a II-a civilă a Tribunalului Prahova, de unde va primi o hotărâre în termen de cinci zile de la data înaintării.

     Luna trecută, o altă cerere de intrare în insolvenţă a clubului, formulată de unul dintre creditori, SGU Ploieşti (societatea care administrează stadionul "Ilie Oană", căreia Petrolul îi datorează aproximativ 300.000 euro), a fost retrasă.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 307 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport