Total Media News

Stiri - Sport
UEFA marks Christmas truce centenary PDF Imprimare
Fotbal
Marţi, 23 Decembrie 2014 20:12

                            

 

   UEFA President Michel Platini has joined public officials and UEFA member association presidents in Belgium to mark the 100th anniversary of the 1914 Christmas truce.
    UEFA President Michel Platini joined public officials and UEFA member association presidents in Comines-Warneton, Belgium, today to mark the 100th anniversary of the World War One truce.

    The special part played by football in the truce on Christmas Day in 1914 was honoured by a sculpture commissioned by UEFA and unveiled at the commemoration. To coincide with the event, UEFA published a four-minute film featuring European football icons. It brings to life the extraordinary events in Flanders 100 years ago, when, on a cold December evening, soldiers on both sides of the battle lines lowered their arms, started singing Christmas carols and played football.

 

Citeşte mai mult...
 
Gabriela SZABO a prezentat : Raportul de activitate al Ministerului Tineretului și Sportului pe 2014 PDF Imprimare
Sport
Luni, 22 Decembrie 2014 15:55


                    

    Luni, 22 decembrie 2014,

    Ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela SZABO a prezentat RAPORTUL DE ACTIVITATE AL MINISTERULUI TINERETULUI ȘI SPORTULUI pe 2014 într-o conferință de presă, la sediul Ministerului Tineretului și Sportului, din strada Vasile Conta, nr. 16.

   Conferința a fost deschisă de Ministrul Gabriela SZABO. În intervenția sa, înaltul oficial român a făcut o retrospectivă a principalelor acțiuni ale MTS atât în domeniul Sportului, cât și în cel al Tineretului, punctând pragmatic valoarea Investițiilor realizate de-a lungul anului.

    Doamna Carmen TOCALĂ, Secretar de stat pe probleme de Sport, a susținut elementele prezentate de Ministrul Tineretului și Sportului, aducând completări constructive cu privire la sportul de performanță și dezvoltările viitoare. Secretarul de stat a promovat necesitatea conlucrării îndeaproape cu mass-media de specialitate în beneficiul sportului.

    Domnul Cristian COSMIN, Secretar de Stat pe probleme de Tineret, a concluzionat făcând un raport între reușitele anului 2014 pe Tineret și necesarul de dezvoltare în perspectiva Programelor Majore aferente Strategiei Naționale pentru Tineret. Secretarul de stat a ținut să mulțumească îndeosebi UNICEF, cât și organizațiilor de și pentru Tineret din România pentru întreaga colaborare pe parcursul anului acesta.

 

Citeşte mai mult...
 
Ţiriac, care deţine turnee de tenis a vorbit despre problemele de investitor în tenis PDF Imprimare
Tenis
Duminică, 21 Decembrie 2014 13:26

 

                                                             

      Ion Ţiriac, care deţine turneele de la Madrid, Geneva şi Bucureşti, a vorbit despre problemele pe care le întâmpină din postura de investitor în tenis, potrivit bzi.ro.

     Omul de afaceri Ion Ţiriac a dezvăluit câteva dintre dificultăţile cu care se confruntă în afacerile sale din domeniul tenisului.

    "Tenisul, spre deosebire de alte sporturi, este foarte complicat şi în multe lucruri am eşuat din acest motiv. Tenisul este în mâinile a tot felul de organizaţii, ITF, Comitetul Grand Slam-urilor, ATP, WTA, federaţiile nationale", a spus Ion Tiriac, citat de bzi.ro.

 

Citeşte mai mult...
 
Finala Campionatului European de handbal feminin va fi intre Spania - Norvegia PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Sâmbătă, 20 Decembrie 2014 23:03


                                                

   Echipele Spaniei şi Norvegiei vor disputa finala Campionatului European, după ce au eliminat, vineri, în semifinale, la Budapesta, reprezentativele Muntenegrului, campioană europeană en-titre, respectiv Suediei.

   În prima semifinală a zilei, Spania a dispus de campioana europeană en-titre, Muntenegru, cu scorul 19-18, iar în cea de-a doua, Norvegia a trecut de Suedia, cu scorul de 29-25. Astfel, Spania şi Norvegia vor juca pentru medalia de aur, iar învinsele Muntenegru şi Suedia pentru cea de bronz, ambele partide fiind programate duminică.

   În primul meci al zilei, pentru clasarea finală pe locurile 5-6, Franţa a învins Ungaria, cu scorul de 26-25 (16-13).

 

Citeşte mai mult...
 
Rapid a scăpat de faliment ! PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 17 Decembrie 2014 18:47

                    

   La finalul unui an în care ghinioanele s-au ținut lanț la Rapid, giuleștenii au primit și o veste bună. Miercuri, 17 decembrie, Curtea de Apel a respins ca nefondată cererea de faliment depusă de Fisc, iar clubul a rămas în insolvență.

   Omul de afaceri Valerii Moraru a preluat, odată cu pachetul majoritar de acțiuni, și datoriile formației alb-vișinii. Conform planului de reorganizare aprobat în primăvara lui 2014, clubul trebuie să achite circa 130.000 de euro din datoriile care însumau 38 de milioane în decembrie 2012, în momentul în care societatea a intrat în insolvență.

   Decizia luată miercuri de Curtea de Apel echivalează cu aprobarea definitivă și irevocabilă a planului de reorganizare. Doi dintre cei trei magistrați au decis să respingă recursul ca nefondat și majoritatea a decis. O singură judecătoare a avut o opinie separată, propunând casarea sentinței atacate și trimiterea cauzei spre rejudecare la aceeași instanță.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 316 din 487

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport