Total Media News

Stiri - Sport
Federaţia Română de Handbal are un nou sponsor : BRD Groupe Société Générale PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Marţi, 16 Decembrie 2014 14:54

                         

           

              Federaţia Română de Handbal a semnat înainte de startul Campionatului European de handbal feminin un contract de sponsorizare cu BRD Groupe Société Générale, un partener mai vechi al forului român handbalistic.

             BRD a mai sponsorizat federaţia şi în perioada 2010-2011. „BRD – Groupe Société Générale crede în sport, în capacitatea acestuia de a crea valoare pentru societate. Dorim să sustinem formarea unor viitori campioni, iar handbalul are tradiţia capabilă să creeze performanţe importante atât în prezent, cât şi în viitor”, a declarat Flavia Popa, Secretarul General al BRD.

            “Ne bucurăm de susţinerea oferită de BRD şi suntem încrezători că noul parteneriat va aduce multe oportunităţi de dezvoltare şi vizibilitate pentru handbalul românesc. Alături de BRD - Groupe Societe Generale avem acum atuurile necesare pentru a susţine echipele de handbal din România”, a declarat şi Alexandru Dedu, preşedintele FR Handbal, conform unui comunicat de presă. Pe lângă BRD, FR Handbal mai are ca parteneri oficiali Niro Investment, Wurts şi Kempa.

 

Citeşte mai mult...
 
Noul preşedinte al FR Polo este Liviu Raducanu PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Sâmbătă, 13 Decembrie 2014 23:48

                            

    Noul preşedinte al FR Polo, Liviu Răducanu, a declarat, vineri, după ce a fost ales în funcţie, că are nevoie de susţinerea tuturor celor implicaţi în acest sport pentru a realiza obiectivele propuse, calificarea echipei naţionale la JO de la Rio şi crearea unei reprezentative feminine competitive.

   "Am fost sportiv de performanţă, apoi antrenor. Ştiu să şi câştig, dar să şi pierd. Faptul că am primit 19 voturi din 28, asta mă implică mai mult. Asta înseamnă că lumea are încredere în mine şi nu rămâne decât să realizez ce mi-am propus, împreună cu ei. Singur nu voi putea să fac faţă dacă nu voi avea şi sprijinul Biroului Federal, iar toate structurile din polo să muncească pentru a duce acest sport mai departe", a spus Răducanu.

 

Citeşte mai mult...
 
15th Balkan Junior-Cadet Championship and 4th Balkan Cup for U21 PDF Imprimare
Arte martiale
Sâmbătă, 13 Decembrie 2014 10:31


  15th Balkan Junior-Cadet Championship and 4th Balkan Cup for U21 will be held on 13/14 December 2014 in Sofia, Bulgaria.

      On that occasion, Alexei Petrov, President of Karate Federation of Balkan said:

                                                      

   Karate Federation of Balkan is actively working towards the endorsement of the philosophy and spirit of Karate, promotes and develops karate as an elite sport, as well as a mass sport for everyone. The Balkan karate championship in Sofia is more than just a competition, it is a place where friendship, respect and tolerance meet.

    For the first time the Karate sport is included in the family of Olympic Games at the first European Games in 2015 in Baku, which will be held by the Olympic Committees of the countries in Europe.
It is a challenge and a test for us. I am convinced that Karate will take its honorable place among the Olympic sports, but to achieve that we will need the required mobilization, work and dedication. Our performance will be indicative of the level of Karate in the Balkans, which will bring serious weight on the Balkan Karate Federation.

  Romania  este  reprezentata  la  aceasta  competitie  de  un  lot numeros de  sportivi, carora  le  uram  SUCCES  !

  In    delegatia  Romaniei   sunt  si  9  arbitrii, si  este  condusa  de  Presedintele Federatiei de Karate  Dnul Octavian Amzulescu .


Citeşte mai mult...
 
Nicolae Stanciu nu mai este președintele FC Rapid PDF Imprimare
Fotbal
Sâmbătă, 13 Decembrie 2014 09:59

           Nicolae Stanciu nu mai este președintele FC Rapid

                                                     

   Instalat în funcția de președinte la FC Rapid la începutul lui septembrie, Nicolae Stanciu a fost demis din poziția pe care o ocupa.

   Stanciu îl înlocuise în această postură pe Nicolae Manea.

   După ce s-a renunțat la serviciile a 16 jucători, la Rapid a început curățenia și la nivel administrativ. Nicolae Stanciu a fost unul dintre primii vizați.

 

Citeşte mai mult...
 
Suspendarea lui Dirk de Ridder redusa la 18 luni PDF Imprimare
Sport
Joi, 11 Decembrie 2014 15:11

NAVIGATIE

 

     Danezul , Dirk de Ridder , fost membru al Oracle Team , a primit o reducere a suspendarii de la 3 ani , la doar 18 luni de la TAS .

    Aceasta decizie , a fost luata ca urmare a apelului facut de danez , ca urmare a suspendarii primite de la Federatia Internationala  (ISAF), pentru implicarea in distribuirea greutatii a yachurilor AC45 folosite in ACWS si Cupa Americii din 2013.

 

   Decizia a fost luata ca urmare a evidentelor insuficiente si s-a considerat ca pedeapsa este disproportionata, si ca este mai mare decat alte pedepse in situatii comparativ similare .

Citeşte mai mult...
 


Pagina 317 din 487

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport