Total Media News

Stiri - Sport
CUPA ROMANIEI la lupte – BUCURESTI 21-22.11.2014 PDF Imprimare
Sporturi individuale
Marţi, 18 Noiembrie 2014 13:46


                              

PROGRAM DE DESFĂȘURARE

SALA GHEORGHE BERCEANU - LICEUL MIRCEA ELIADE BUCURESTI

 VINERI:

1400-1600 – Înscrierea sportivilor

PARTICIPARE – FARA SISTEM DE CALIFICARE (POT PARTICIPA TOTI SPORTIVII CARE INDEPLINESC CRITERIILE DE VARSTA, CU VIZA ANUALA FRL 2014 SI VIZA MEDICALA LA ZI)

1700-1800 – Ședința tehnică

1800-1830 – Examenul medical și Cântarul oficial 


Citeşte mai mult...
 
Intrunire la nivel inalt organizata de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) PDF Imprimare
Sport
Sâmbătă, 15 Noiembrie 2014 08:13

           Presedintele COSR a propus un Acord National pe zece ani pentru sportul romanesc

                                                   

 

    La intrunirea la nivel inalt organizata de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR), la Complexul “Sydney 2000” din Izvorani, alaturi de Alin Petrache si Ioan Dobrescu, presedintele si respectiv secretarul general ai COSR, au fost prezenti Victor Ponta, primul ministru al Romaniei, Gabriela Szabo, ministrul Tineretului si Sportului, si numeroase personalitati ale sportului romanesc. In prim-planul evenimentului s-a aflat propunerea lansata de presedintele COSR privind elaborarea unui Acord National pe zece ani pentru sportul romanesc.

 

Citeşte mai mult...
 
Romania a invins Irlanda de Nord cu 2 :0 ptr. EURO 2016 PDF Imprimare
Fotbal
Vineri, 14 Noiembrie 2014 17:00

Astazi pe National Arena , Romania va disputa ultimul meci din acest an calendaristic , in compania echipei Irlandei de Nord , in derby-ul grupei F , al preliminariilor EURO 2016.

 

Lumea pe stadion va fi in numar mare , si va astepta prestatia echipei , la primul meci al noului selectioner , Anghel Iordanescu . Acesta cu siguranta , va incerca sa adapteze alt stil nationalei noastre , unul mult mai spectaculos.

 

Acest meci , are si o insemnatate istorica , deoarece in urma cu multi ani , echipa nationala antrenata de Mircea Lucescu , era lasata acasa , de echipa Irlandei de Nord , dupa un sec 3-1, fiind altfel ultima lor victorie , in fata echipei Romaniei . Astfel , acesta este prliejul perfect pentru o revansa in fata lor in meciurile oficiale.

Cele doua echipe se afla pe primele doua pozitii ale grupei inainte de meciul direct. O victorie contra Irlandei , ar insemna o calificare aproape sigura la turneul final francez.

 

Partida va avea lovitura de start , la ora 21.45.

 

România a învins Irlanda de Nord, scor 2-0, grație golurilor marcate de Paul Papp

 

Citeşte mai mult...
 
Family Zone si multe reduceri la meciul România - Danemarca PDF Imprimare
Fotbal
Vineri, 14 Noiembrie 2014 13:26

            Family Zone pentru suporteri și copiii lor plus reduceri pentru studenți și pensionari la meciul România - Danemarca

 

                      

 

       La meciul amical România – Danemarca, 18 noiembrie, ora 20:30, Arena Națională, Federația Română de Fotbal amenajează, pentru prima dată în istorie, o zonă dedicată familiei.

Noul ”Family Zone” va fi amplasat la Tribuna Est, inelul 2, și însumează 2.400 de locuri. Suporterii echipei naționale își pot rezerva bilete în acea parte a stadionului doar dacă sunt însoțiți de cel puțin un copil, cu vârsta de până la 14 ani, prin intermediul unor pachete speciale disponibile pe site-ul bilete.frf.ro.

Prețurile pachetelor ”family” pornesc de la 54 RON (un adult plus un copil), cu o reducere de 10%, și ajung până la 150 RON (5 persoane, cel puțin un copil), cu o reducere de 25% și, bonus, cu un loc în parcarea D (intrarea prin bulevardul Basarabia).

 

Citeşte mai mult...
 
Sonia Grindeanu este campioană mondială la Wushu Tradiţional PDF Imprimare
Arte martiale
Joi, 13 Noiembrie 2014 16:26
                                       

   In  periaoda    24 -  30 octombrie  2014  a  avut   loc  in orasul Chizhou din  China,   The 6th World Traditional Wushu Championships

   Sonia Grindeanu a devenit campioană mondială la Wushu Tradiţional, la   aceasta  competiţie , după ce, în luna mai, a câştigat  locul  I  la  Campionatul  European  ce  s-a  desfasurat  in  Bucuresti .
   La   Campionatul  Mondial  de  wushu , Sonia a  obtinut  locul  I , în sportul care s-ar traduce exact prin "Arta Războiului".

    Sportiva care a cucerit şi prima medalie mondială a României la această artă marţială chinezească şi care a primit ordinul I de merit sportiv din partea Federaţiei Europene de Wushu, a terminat concursul cu un aur şi un bronz, în timp ce Mihai Şerbănescu, Andrea Apostolache Kiss şi Bogdan Giurea au cucerit argintul.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 324 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport