Total Media News

Stiri - Sport
Romania vs SUA, inceputul pregatirii pentru RWC 2015 PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Vineri, 07 Noiembrie 2014 19:22

   

                     

    Conferinta de presa gazduita astazi de Federatia Romana de Rugby a adus impreuna jucatori ai eprezentativelor Romaniei si Statelor Unite, alaturi de antrenorii lor si de presedintele FRR, Haralambie Dumitras.

    “Fiind primul meci al toamnei, va fi o piatra de incercare, pentru ca trebuie sa ne stabilim repere. Insa stiu ca baietii vor fi la inaltime, exista determinare, ambitie, concentrare pentru a castiga.” a declarat presedintele federatiei.

    Partida este o oportunitate buna de testare de noi jucatori, fapt marturisit de antrenorul Romaniei, Lynn Howells,  “Am inceput pregatirea pentru Cupa Mondiala de anul viitor. Jucatori tineri vor avea sansa de a-si demonstra in teren potentialul. Nu ne subestimam adversarii, ne amintim disputa de acum doi ani, avem insa incredere ca vom face o figura buna.”

 

Citeşte mai mult...
 
CIO descalifica un sportiv ce a participat la Nanjing PDF Imprimare
Sport
Vineri, 07 Noiembrie 2014 10:21

CIO a raportat astazi faptul ca un atlet , a fost prins dopat la JO de tineret , din Nanjing din aceasta vara.Sportivul , practicant de Taekwondo , a fost prins folosind , Furosemid diuretic , substanta interzisa.Din pricina faptului ca sportivul era minor la data faptei , CIO a pastrat numele lui ascuns .

Comisia de disciplina , a chemat de asemenea Federatia Mondiala de Taekwondo si Forul national , pentru a aduna mai multe informatii , in legatura cu acest sportive si anturajul sau . CIO , insista foarte mult pe investigatiile privind anturajul sportivilor.

Educatia privind regulile de dopaj , este foarte importanta , mai ales in cazul minorilor , pentru a ii pastra curati. CIO este de parere ca sportivii trebuie sa cunoasca mult mai bine , riscurile in cazul dopajului.

Ca parte a programului “ Invata si imparte” , pus in practica la JO de tineret de la Nanjing , un program educational a fost pus la dispozitie de WADA, “ Spune nu , dopajului” , el fiind la dispozitia sportivilor, incluzand pareri ale specialistilor de pretutindeni din lume.

CIO a prelevat 596 teste doping la Nanjing . Toate au fost analizate la laboratorul din Beijing.Ele au fost realizate atat pre-competitional , cat si post-competitional.

 

Citeşte mai mult...
 
Taishan Sports Industry Group and SportAccord sign agreement PDF Imprimare
Arte martiale
Joi, 06 Noiembrie 2014 15:16

    Chinese sports equipment giant signs historic contract with SportAccord for 4 years.

 

                      

    SportAccord and Taishan Sports Industry Group of China signed into agreement a 4-year long commercial partnership at the Beau-Rivage Palace in Lausanne. The agreement was signed between SportAccord President, Marius L. Vizer; SportAccord Director General, Vlad Marinescu; Taishan Sports Industry Group Chairman, Bian Zhi Liang and Taishan Sports Industry Group Executive Director, Cui Gang.

    According to the terms of the agreement, Taishan Sports Industry Group will provide all sports equipment and supplies, including surfaces, to SportAccord for the duration of the contract. 

   Expressing his pleasure over the historic agreement, Mr. Vizer said, “The expertise of Taishan Sports Industry Group will bring great value to all SportAccord events, including the multi-sports games, and enable SportAccord to reach out to a wider cross-section of society across the world.”

 

Citeşte mai mult...
 
Revine Dinu Gheorghe la RAPID PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 06 Noiembrie 2014 12:39

      Din seara zilei de miercuri, 5 noiembrie, s-a convenit (de ambele părți) ca Președintele F.C. Rapid să fie domnul Dinu Gheorghe.

                   

                 


   Pentru funcția de antrenor, în cursul zilei de azi, 6 noiembrie 2014, se vor purta discuții cu  italianul Cristiano Bergodi.

   Deciziile de mai sus au fost luate de domnul Valerii Moraru împreună și cu acordul a circa 100 de persoane reprezentând acționariatul și suporterii clubului.

   Sperăm că aceste decizii vor fi de bun augur, mai ales privind situația în care se află clubul în momentul de față, precum și rezultatele reflectate în poziția echipei ăn clasamentul Ligii 1.

Așa, să ne ajute Dumnezeu!

 

Citeşte mai mult...
 
Turneul Final pentru Seniori Liga B si C + Campionatul National de Veterani (+35) PDF Imprimare
Sporturi individuale
Luni, 03 Noiembrie 2014 11:08

    Federatia Romana de Badminton va invita la Turneul Final pentru Seniori Liga B si C + Campionatul National de Veterani (+35).

 

                                

   Evenimentul se va desfasura in perioada 14 – 15 noiembrie 2014 in Sala Polivalenta din incinta C.O.S.R. Izvorani (jud. Ilfov).

   Inscrierile se fac online, pana la data de 10.11.2014, la urmatorul link:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=ED208DF6-F729-4E3C-AB24-BBB6AA5244AB

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 327 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport