Total Media News

Stiri - Sport
Percheziţii la Federaţia Română de Ciclism, într-un dosar de fraudare a banilor unei deplasări PDF Imprimare
Sporturi individuale
Marţi, 05 August 2014 11:43

       Poliţiştii Direcţiei de Investigarea Fraudelor au descins, marţi, la sediul Federaţiei Române de Ciclism ,într-un dosar ce vizează o presupusă fraudare a banilor alocaţi pentru deplasarea lotului naţional la campionatul mondial din SUA, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.


              

    Potrivit surselor citate, anchetatorii au făcut trei percheziţii, dintre care una la sediul Federaţiei Române de Ciclism (FRC), în urma cărora şapte persoane au fost ridicate şi duse la audieri.

    Poliţiştii bănuiesc faptul că reprezentanţii FRC au cheltuit banii alocaţi de Ministerul Tineretului şi Sportului pentru deplasarea şi cazarea sportivilor pe achiziţionarea unor bunuri la suprapreţ, provocând astfel statului un prejudiciu estimat la 650.000 de lei.

Citeşte mai mult...
 
Reprezentativa de handbal feminin under 18 a României este Campioana Mondiala PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Luni, 04 August 2014 08:05

    Reprezentativa   naţională de handbal feminin under 18 a României a câştigat, duminică, titlul mondial, castigind  finala cu Germania, scor 32-21 (15-7), la competiţia desfăşurată în Macedonia.

           

    

    În finala de la Ohrid, pentru România au marcat Bianca Maria Bazaliu - 10, Lorena Ostase - 5, Cristina Laslo - 5, Daniela Corban - 3, Alexandra Caraşol - 2, Alina Ilie - 2, Iulia Maria Andrei - 2, Dana Abed-Kader - 2 şi Sonia Vasiliu - 1.

Citeşte mai mult...
 
suspendările fotbalistilor se vor contabiliza şi în Cupa Ligii PDF Imprimare
Fotbal
Duminică, 03 August 2014 16:40

    Comitetul de Urgenţă al FRF a modificat, în şedinţa de vineri, articolul 41 din Regulamentul Disciplinar, astfel încât suspendările cauzate de cartonaşele roşii să fie executate atât în meciurile din Cupa Ligii - Adeplast, cât şi în Supercupa României - Timişoreana, informează frf.ro.

                                       

    Modificarea a fost efectuată la solicitarea FC Steaua şi a Ligii Profesioniste de Fotbal. Iniţial, articolul 41 (Executarea suspendărilor) din Regulamentul Disciplinar nu enumera Supercupa României şi Cupa Ligii printre competiţiile oficiale: "Suspendarea persoanelor fizice, jucători sau oficiali (alta decât cea pentru cartonaşe galbene) se execută începând cu primul joc oficial, desfăşurat după luarea hotărârii, respectiv, după eliminarea din teren, în calcul intrând atât etapele de campionat, cât şi cele din cadrul Cupei României".

   Noua formă a articolului 41 este următoarea:

Citeşte mai mult...
 
Rapid învinge FC Viitorul cu 2-1 PDF Imprimare
Fotbal
Sâmbătă, 02 August 2014 18:19

     Rapid a obţinut prima victorie de la revenirea în Liga I, după ce a învins, vineri seară, la Chiajna, cu scorul de 2-1 (2-1)

                                

               

    Pentru Rapid au marcat E.Dică '8 (penalti) şi Ciolacu '16, în timp ce pentru FC Viitorul a înscris Mitrea '23 (penalti).

0-1: Mitrea l-a faultat pe Ciolacu în interiorul careului, lovitura de la 11 metri fiind transformată de Emil Dică

0-2: Negru i-a pasat cu călcâiul lui Ciolacu, care a înscris din unghi la vinclul porţii lui Balauru

Citeşte mai mult...
 
CM de handbal junioare: România va întâlni Germania în finală PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Sâmbătă, 02 August 2014 18:14

      Echipa naţională de handbal feminin under 18 a României va întâlni selecţionata similară a Germaniei, în finala Campionatului Mondial din Macedonia, informează site-ul oficial al federaţiei internaţionale.

                                

    România a trecut în semifinale de Muntenegru, scor 28-25 (12-13), iar Germania a învins Danemarca, scor 26 - 24 (10 -10).

   Echipa României a mai jucat cu Germania la această ediţie a CM, în faza grupelor, "tricolorele" impunându-se cu scorul de 27-25.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 347 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport