Total Media News

Stiri - Sport
CAMPIONATUL NATIONAL INDIVIDUAL U 23 – de lupte PDF Imprimare
Sporturi individuale
Vineri, 01 August 2014 08:18

             CAMPIONATUL NATIONAL INDIVIDUAL U 23

     – SPORTIVI 20-23 ANI NASCUTI IN ANII (1994, 1993, 1992, 1991)

          

       LUPTE GRECO-ROMANE – ARAD – 15-16.08.2014

PROGRAM:

15.08.2014

14:00-17:00 – VALIDAREA PARTICIPANTILOR

17:00-18:00 – SEDINTA TEHNICA

18:00-18:30 – CANTARUL OFICIAL

59 KG, 66 KG, 71 KG, 75 KG, 80 KG, 85 KG, 98 KG, 130 KG

Citeşte mai mult...
 
ABONAMENTE TUR DE CAMPIONAT Rapid 2014-2015 PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 31 Iulie 2014 18:49

            Fotbal Club Rapid Bucuresti pune la dispozitia suporterilor abonamentele pentru sezonul / turul campionatului 2014-2015.

                                        

   Fanii care doresc sa isi rezerve un loc intr-un sector anume o pot face completand nume, prenume, sector si numar loc in sectiunea CONTACT pe site-ul oficial www.fcrapid.ro.

   Cei care aleg modalitatea de a rezerva un loc, trebuie sa trimita respectiva cerere pana duminica, 3 august, ora 23.59.

Abonamentele vor putea fi ridicate de la casele retelei Eventim pana marti, 5 august, ora 20.00.

Dupa aceasta data si ora, in cazul in care cel care a efectuat rezervarea nu si-a ridicat abonamentul, respectiva rezervare isi pierde valabilitatea.
     Preturi:
VIP: 650 LEI
Tribuna Oficiala: 500 LEI
Tribuna “0”: 450 LEI
Tribuna I: 250 LEI
Tribuna a II-a: 200 LEI

 

Citeşte mai mult...
 
Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie privind vânzarea drepturilor TV pentru Liga 1 PDF Imprimare
Sport
Miercuri, 30 Iulie 2014 21:02

    Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie asupra modului în care Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a vândut drepturile de televizare ale meciurilor din cadrul competiţiei Liga I, potrivit unui comunicat.

                                       

     Potrivit sursei citate, "investigaţia a fost declanşată în urma unei plângeri".

    "LPF a vândut drepturile de televizare ale meciurilor de fotbal ce se desfăşoară în cadrul competiţiei Liga I către compania Intel Sky Broadcast LTD, pentru o perioadă de 5 ani. Compania a decis să le valorifice prin intermediul a două posturi de televiziune în regim «cu plată».

    Investigaţia nu vizează modalitatea în care compania Intel Sky Broadcast LTD valorifică aceste drepturi de televizare, ci comportamentul membrilor LPF", spune Consiliul Concurenţei.

Citeşte mai mult...
 
Interviu cu Nicolae Vasile. Bomba ! Fotbalistul a fost ofertat de o rivala a giulestenilor. PDF Imprimare
Fotbal
Luni, 28 Iulie 2014 13:29

      Astazi , Nicolae Vasile , fundasul stanga al Rapidului in varsta de 18 ani , a avut amabilitatea sa ne ofere un interviu mai pe larg despre situatia sa de la club, si amanunte despre inceputurile sale ca fotbalist .

 


Reporter : Salut Niky , imi face o deosebita placere sa te am alaturi de mine si as vrea in aceasta dupa-miaza mai multe amanunte legate de cariera ta , si actuala situatie de la Rapid .

Nicolae Vasile :Imi face mare placere sa vorbesc cu tine ,imi face mare placere sa vorbesc despre cariera mea , si cu cea mai mare placere si cu o sinceritate maxima discutam .

R: In primul rand , spune-mi si mie de unde pasiunea ta pentru fotbal , unde te-ai apucat de fotbal , si pe ce pozitie ai jucat cand erai mic?

N.V :Am inceput fotbalul pe la 5 ani , tin minte ca eram fascinat de minge , ma jucam toata ziua de dimineata pana seara , pana cand bunicul unui prieten de-al meu m-a vazut jucand , si a spus "Hai sa te duc la fotbal" .De atunci a inceput acest vis minunat . Am inceput fotbalul la Pro Luceafarul , tin minte si acuma , primul meci oficial a fost  pe 20 Iulie 2005 , si am inceput sa joc prima oara ca libero ,ultim aparator, iar acum , 5-6 ani am fost nevoit sa ma reprofilez fundas stanga,  pentru ca nu se mai folosea libero in campionatul Romaniei , la echipele mari , si acum am deja 6 ani la Rapid , si speram ca aceste probleme sa se rezolve .

R:Ai spus ca joci la Rapid , esti deja de 2 ani in anturajul echipei mari , esti la nationala de tineret ,de unde pasiunea ta pentru Rapid ? Esti un jucator apreciat de suporteri.

N.V : Da , le multumesc din suflet pentru ca sunt alaturi de mine si nu m-au uitat , eu intotdeauna am privit catre ei , orice decizie am luat in legatura cu Rapid.Eu ma lupt sa raman aici , si sper zilele ce vin sa semnez .Pasiunea pentru Rapid , vine de la unchiul meu care e rapidist , si de mic ma ducea la stadion ,si bineinteles , nu ai cum sa te indragostesti de acest club cu fani minunati .

R:Ai vreun idol ? Si daca da,  despre cine este vorba ?

N.V: Da , normal , idolul meu este Vladimir Bozovic .De cand am inceput sa joc la Rapid l-am avut ca idol , l-am prins si la echipa , mi-a dat niste sfaturi .

R: I-ai preluat chiar si numarul pe tricou ( numarul 19).

N.V: Exact , este o mandrie pentru mine sa port acest tricou ,numarul 19 , am apucat sa fur multe de la el , mai ales spiritul de lupta , niciodata nu se dadea batut , un spirit de luptator , si cu siguranta el este si va ramane idolul meu .

Citeşte mai mult...
 
Daniel Ricciardo a câştigat Marele Premiu al Ungariei PDF Imprimare
Automobilism international
Duminică, 27 Iulie 2014 17:25

  Pilotul australian Daniel Ricciardo (Red Bull) a câştigat, duminică, Marele Premiu al Ungariei, a 11-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat în ordine de spaniolul Fernando Alonso (Ferrari) şi de britanicul Lewis Hamilton (Mercedes).

             

  Pe locul 4 s-a clasat germanul Nico Rosberg (Mercedes), brazilianul Felipe Massa (Willimas) a fost al cincilea, iar finlandezul Kimi Raikkonen (Ferrari) a trecut linia de sosire al şaselea.

  Pe locurile 7-10 s-au clasat în ordine germanul Sebastian Vettel (Red Bull), finlandezul Valtteri Bottas (Williams), francezul Jean-Eric Vergne (Toro Rosso) şi britanicul Jenson Button (McLaren-Mercedes).

Citeşte mai mult...
 


Pagina 348 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport