Total Media News

Stiri - Sport
Derby-ul primei etape Rapid-Steaua PDF Imprimare
Fotbal
Sâmbătă, 26 Iulie 2014 18:07

                    astazi  de  la  ora  21,00  are  loc  meciul  :

  

 

   noul  patron  al  Rapidului  va fi  prezent  in  tribuna  stadionului  Giulesti.

 

  Este  o noua  ERA  a  Rapidului.

  Dupa   modul  in  care  a  fost  prezentat, si  dupa  modul  cum  a  vorbit  , suntem  convinsi ca Rapidul  - inca  din  acest  an  - va  trage  la  titlu.


Echipele de start :

Rapid : Bornescu - Tinc, Lung, Iacob,Stoica - Negru, Sandulescu - Coman, Pancu, Selagea - Ciolacu.

Steaua : Arlauskis -Ripa,Szukala, Filip,Latovlevici - Prepelita , Stanciu - Popa, Vilceanu,Parvulescu - Keseru.


 
La pauza , scorul este 1-1 . Au avut si 2 faze controversate , Arlauskis , a faultat in postura de ultima aparator , si a primit doar cartonas galben, in timp ce golul Stelei, a fost marcat din pozitie de ofsaid , de Claudiu Keseru.


Scor  final  3: 1  pentru  Steaua.

- din  min  81  Rapid  a  jucat  in  10  oameni- Pancu  a  iesit  din  teren - se pare  accdentat;

 

Citeşte mai mult...
 
Conferinta de presa Valerii Moraru PDF Imprimare
Sport
Sâmbătă, 26 Iulie 2014 12:48

    Astazi , in centrul capitalei , Valerii Moraru , noul patron al Rapidului a organizat prima conferinta de presa de la perfectarea actelor .

                                            

Patronul giulestenilor , a asteptat presa , intr-un mod ospitalier , intr-o tinuta eleganta condimentata de fularul Rapidului , asezat pe umar.

 

Valerii Moraru , detine in prezent , 75% din actiunile clubului , restul fiind detinute de Adrian Zamfir , Jean Valvis ,suporterii cu 5%.

Valerii Moraru : Rapid este un brand mare ,o echipa iubita , si era pacat sa dispara . Tin sa multumesc tuturor ce au fost alaturi de noi .

 

Noi am venit cu o oferta ,pentru restul actiunilor , suntem deschisi la negocieri , si in zilele ce vin sa facem si ultima tranzacti,a declarat Valerii Moraru.

Intrebat daca are vreo afinitate fata de Rapid , noul patron a declarat ca a mai fost la meciuri , si ii place foarte mult spiritul Rapidului , si nu cunoaste cazuri multe in lume cu suporteri sa intre in greva foamei pentru club din dragoste pentru club.

Vizavi de insolventa , avocatul domnului Moraru , a declarat ca lucrurile in insolventa lucrurile sunt mai clare si platile sub o supraveghere foarte atenta , sub controlul administratorului judiciar. Insolventa , ofera si o siguranta pentru ca nu exista posibilitatea vreunui derapaj .


Citeşte mai mult...
 
Campionatele Balcanice de Atletism PDF Imprimare
Sport
Sâmbătă, 26 Iulie 2014 12:10

                   Bun venit la Campionatele Balcanice de Atletism !

                                                   
   

   Au trecut 12 ani de când România nu a mai găzduit Campionatul Balcanic în aer liber rezervat seniorilor!       

   Reaparția noastră pe harta marilor competiții atletice, va fi marcată pe măsură, la acestă a 73-a ediție urmând să fie inaugurată noua pistă de atletism de pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din municipiul Pitești, supranumit orașul lalelelor.

   Sper să vă bucurați de zilele petrecute la Pitești, iar dorința de victorie să vă poarte spre rezultate de prestigiu.

 

Citeşte mai mult...
 
Un Mare Pas de normalitate in fotbal : Observatorii care gresesc vor fi demisi ! PDF Imprimare
Fotbal
Sâmbătă, 26 Iulie 2014 08:57

     Observatorii   care greşesc sau omit să pună în aplicare anumite articole din regulament vor fi demişi de Liga Profesionistă de Fotbal, a anunţat secretarul general al LPF, Justin Ştefan.

             

                                     


   Miercuri, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut o intalnire intre conducerea LPF si observatorii federali pentru sezonul 2014-2015.

   Secretarul general Justin Stefan si vicepresedintele Robert Pongracz i-au felicitat pe toti cei prezenti pentru faptul ca au trecut un examen extrem de dificil, dar i-au si atentionat ca standardele impuse de LPF pentru sezonul sunt mult mai ridicate. „Va rugam sa respectati regulamentele si va mai rugam sa aveti grija cum conduceti sedintele tehnice dinaintea partidelor. De asemenea, trebuie sa stiti ca nu admitem neconcordante intre rapoartele dumneavoastra si cele intocmite de reprezentantii Jandarmeriei. LPF nu va trece cu vederea eventualele omisiuni, iar cei care gresesc isi vor pierde calitatea de observator”, a punctat Justin Stefan, secretarul general al Ligii.

Citeşte mai mult...
 
Conferinta de presa Rapid PDF Imprimare
Fotbal
Vineri, 25 Iulie 2014 10:19

                 Astazi , in jurul orei 14 a avut loc conferinta de presa a Rapidului, inainte de meciul din prima etapa a noului campionat , impotriva Stelei.


                                                                     

              La conferinta , au luat parte din partea Rapidului noul antrenor al Rapidului , fostul jucator al gruparii giulestene Ionel Ganea , Lucian  Ionescu  - Director de  imagine ,cat si Presedintele clubului , Nae Manea.


Nae Manea a inceput conferinta prin a prezenta noul tehnician. Din cele 35 cv-uri depuse, unii cunoscuti , printre care Selymes , Ioan Chirila . In final , " au fost alesi rapidisti " , Iencsi, Rada, si Ganea.

In final , s-a ajuns ca Ionel Ganea sa fie ales,  urmand ca Rada sa ramana director tehnic.

Ionel Ganea :Obiectivul echipei , este salvarea de la retrogadare in acest sezon.

Staff ul , ramane acelasi , avand in vedere si venirea unui nou preparator fizic.

Intrebat despre patronat , Nae Manea , a precizat faptul ca nu are niciun rol , in aceasta tranzactie , singura sa implicare fiind contactul cu omul de fotbal Ion Butoi.


Nae Manea : Din ce informatii am , Moraru e potent financiar si e un om interesat sa salveze Rapidul.

Privind meciul de maine , Ionel Ganea , a declarat ca isi doreste victoria indiferent de conditii , si Daniel Pancu va ramane cu un rol foarte important in echipa giulesteana , ca si pana acum .

Nae Manea , a fost revoltat , de articolul de presa privind faptul ca el si fii sai colonizeaza Rapidul , Valentin Balint, fiind singurul jucator ce apartine de fiul sau , si ar fi dorit de Rapid.

Ionel Ganea , mesaj pentru suporteri : " Imi aduc aminte ca atunci cand am plecat i-am lasat in numar mare pe stadion , si imi doresc sa vina cat mai multi , datorita rezultatelor echipei ."

Intrebat de venirea atacantului Valentin Lemnaru la Steaua , Ganea , s-a rezumat prin a cataloga acest transfer drept meritat .

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 349 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport