Total Media News

Stiri - Sport
Se vor anula alegerile anularea alegerilor pentru preşedinţia Federaţiei Română de Fotbal PDF Imprimare
Fotbal
Marţi, 06 Mai 2014 20:24

    Tribunalul Bucureşti a admis, marţi, încă două cereri de intervenţie în solicitarea FRF de validare a noii sale conduceri, SC Politehnica Timişoara SA, patronată de omul de afaceri Marian Iancu, şi FC Corvinul Hunedoara, club dezafiliat în 15 mai 2006, în afara celei depuse de AJF Giurgiu.

                                       

  Instanţa a stabilit ca termen pentru judecarea solicitării Federaţiei Române de Fotbal de validare a noii conduceri data de 3 iunie, ora 12.00.

  Înregistrarea noii conduceri a FRF în Registrul Federaţiilor de la Tribunalul Bucureşti a fost contestată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Giurgiu, membru afiliat al forului, care a depus o contestaţie în urmă cu o lună şi jumătate, prin care solicita anularea alegerilor pentru preşedinţia Federaţiei Română de Fotbal, câştigate de Răzvan Burleanu la 5 martie.

Citeşte mai mult...
 
Liga Naţională de handbal va avea 14 echipe din sezonul viitor PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Marţi, 06 Mai 2014 20:16

      Ultimele două echipe din clasamentul Ligii Naţionale de handbal vor disputa un turneu de menţinere/promovare în prima ligă la care vor mai participa şi formaţiile clasate pe locurile secunde în cele două serii ale Diviziei A, a declarat, marţi, preşedintele Alexandru Dedu.

                                              

   În acest sezon, atât la feminin, cât şi la masculin, participă 12 echipe. Echipele clasate pe prima poziţie în cele două serii ale Diviziei A vor promova direct. Ultimele două formaţii din prima ligă şi cele de pe poziţiile secunde din a doua vor disputa un turneu de menţinere/promovare în LNH.

   "Sistemul actual competiţional a fost votat în august. A fost făcut public începând cu septembrie şi până se va termina va fi aşa cum s-a hotărât. Ca o menţiune specială, în momentul în care s-a hotărât actualul sistem competiţional, la acel CA din 13 noiembrie, am fost singurul care a votat împotrivă, fiindcă nu consider că actualul sistem de play-off este cel mai fericit.

Citeşte mai mult...
 
Echipajul feminin de Kaiac-canoe k2 pe 1000m a obținut medalia de aur PDF Imprimare
Sporturi individuale
Marţi, 06 Mai 2014 10:38

       Echipajul feminin de kaiac dublu a câștigat medalia de aur a probei pe 1000m în cadrul etapei de Cupă Mondială care s-a desfășurat în weekend la Milano.

    Stelista Bianca Pleșca a contribuit împreună cu Irina Lauric (ASC Olympia București) la obținerea medaliei, reușind cel mai bun timp al probei, 3:56.597.

   Pe celelalte două trepte ale podiumului de premiere s-au situat echipajele Chinei și Poloniei.

Citeşte mai mult...
 
JO de la PyongChang 2018 PDF Imprimare
Sport
Vineri, 02 Mai 2014 11:56
              PyeongChang intra in lumina reflectoarelor
           Cu patru ani inainte ca JO de la PyongChang 2018 sa se desfasoare , comitetul de organizare (POCOG) continua sa faca progrese in prepararea jocurilor .Acesta era mesajul dat de comisia CIO in urma celei de a 3-a inspectii la PyongChang.
       “Am avut 3 zile extraordinare si as vrea sa-l felicit pe Presedintele comisiei de organizare al JO 2018 si pe echipa sa pentru calitatea muncii depuse ”, a spus  IOC Coordination Commission Gunilla Lindberg. “Suntem incantati sa vedem ca multe lucruri au fost indeplinite de la ultima noastra vizita de comitetul de organizare . Participarea Federatiilor Internationale ,al Comitetului Olimpic si Paralimpic Korean, si al Federatiilor Koreene de sporturi de iarna au fost benefice si au permis  indeplinirea promisiunilor facute . Jocurile din 2018 sunt pe drumul cel bun , dar inca este foarte mult de munca . Avem incredere ca comitetul de organizare si Korea , vor furniza niste jocuri extraordinare pentru atleti " .

     Intalnirile in  PyeongChang au fost la toate nivelele guvernului , inclusiv Vice- Ministrul  Culturii , Sportului si Turismului  Jong Kim  si  Guvernatorul provincei Gangwon, Moon-soon Choi.
Comisia a identificat cateva puncte cheie pe care comitetul de organizare trebuie sa se conenctreze in urmatoarele 6 luni . Aici putem puncta  marketing,contructia bazelor, evenimente test si servicii ale Jocurilor . In zona marketing-ului , CIO a notat cu satisfactie ca, comitetul de organizare este aproape de a finaliza primul parteneriat domestic .
POCOG President and CEO Jin-sun Kim a comentat , “A 3-a intalnire a comisiei de organizare a fost prima dupa Sochi  si a avut o semnificatie deosebita pentru ca am avut reprezentati de clasa ale federatillor de sporturi de iarna  . Am reconfirmat faptul ca  ‘Acum e  PyeongChang’ si ca ochii intregului mapamond sunt atintiti acum pe PyongChang . Am avut discutii practice si detaliate. In urma discutiilor , am facut destul de clar faptul ca vrem sa facem din Jocurile din 2018 , ceva diferit , ceva unic . 
Citeşte mai mult...
 
Astra va disputa partidele din Europa League la Giurgiu PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 30 Aprilie 2014 16:49

      Luni a fost prezent la Giurgiu un reprezentant de la UEFA care a inspectat stadionul “Marin Anastasovici”.

               

    Acesta a fost mulţumit de condiţiile pe care Ioan Niculae le-a creat la Giurgiu. În plus, sunt şanse mari ca echipa pregătită de Florin Marin să dispute meciurile din preliminarii şi play-off-ul din Europa League pe nouă arenă. De asemenea până la finalul lunii mai va fi terminată şi peluza, iar în total stadionul va avea o capacitate de aproximativ 9.000 de locuri.

   Astra Giurgiu este calificată în finala Cupei României şi va juca pe 23 mai împotriva Stelei pe “Naţional Arena”. Indiferent de rezultatul din finala Cupei României, giurgiuvenii vor intra în preliminariile Europa League în turul III şi vor disputa primul meci pe 31 iulie, iar returul pe 7 august2014.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 367 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport