Total Media News

Stiri - Sport
Stadion de patru stele şi 30 de mii de locuri. Proiectul prin care Rapidul poate redeveni o forta PDF Imprimare
Fotbal
Duminică, 06 Aprilie 2014 12:14

               Rapidul nu se dezlipeşte de sintagma "farmecul vieţii".

                                                        

     Deşi în plină criză financiară şi până nu de mult amenintaţi cu falimentul, giuleştenii au iar motive de speranţă.

Rapidul are drum liber spre Liga 1 după ce planul de reorganizare financiară al clubului a fost aprobat.

 Mai mult de atât, chiar dacă planul prin care Viorel Moldovan intenţiona să preia echipa a căzut, se pare că giuleştenii sunt aproape de o lovitură nesperată.Avocatul Dragoş Sabău, născut în Giuleşti, este reprezentantul în România al unui fond de investiţii din Anglia.  Sabău dezvăluie pentru Digi Sport planul fondului amintit: preluarea echipei şi construirea unui stadion nou în Giuleşti. Totul depinde însă de realizarea unui proiect imobiliar în zona Giuleşti.

Citeşte mai mult...
 
Sportul Altfel PDF Imprimare
Sport
Vineri, 04 Aprilie 2014 17:00

       Ministerul Tineretului şi Sportului alături de Cancelaria Primului Ministru, Federaţia Naţională a Asociaţiilor de Părinţi – Învăţământ Preuniversitar, FR Rugby, FR Fotbal, FR Scrimă, FR Tenis de câmp, FR Volei, FR Atletism, FR Lupte, FR Handbal, FR Judo, FR Box, FR Triatlon, Ministerul Educaţiei Naţionale, Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti organizează Sportul Altfel. 

                    


    Evenimentul va avea loc pe 8 Aprilie, între orele 10:00 – 14:00 pe Stadionul Naţional de Rugby “Arcul de Triumf”.

   Ministerul Tineretului şi Sportului îşi propune prin acest demers să promoveze educaţia sportivă în rândul tinerei generaţii. Ministrul Gabriela SZABO îi va susţine pe toţi elevii care vor participa la ateliere şi vor primi o ALTFEL de educaţie sportivă. 

Şcoala Altfel îi aduce an de an pentru o săptămână pe elevi spre activităţi non-formale, urmărind determinarea unei coeziuni sociale în randul tinerilor şi dezvoltarea plenară a acestora.

Proiectul Sportul Altfel are ca obiectiv central educarea elevilor şi tinerilor în sensul unei activităţi constante de educaţie fizică sportivă. Cei 2000 de elevi se vor bucura de atelierele organizate de federaţiile care s-au dedicat şi implicat direct în desfăşurarea evenimentului din 8 aprilie. 

Citeşte mai mult...
 
Maratonul Transilvaniei 2014 – Aventura şi sport in inima Transilvaniei ! PDF Imprimare
Sporturi individuale
Vineri, 04 Aprilie 2014 12:34

  Pe 12 si 13 iulie 2014, la Sambata de Sus, Județul Brasov, In Transylvania şi Clubul Sportiv Smart Atletic organizeză prima editie a Maratonului Transilvaniei, un eveniment sportiv de Trail Running si MTB Cross-country.

         
  Competiţiile, independente una de cealaltă, se adresează tuturor celor pasionati de sport, de la amatori entuziaşti până la competitori căliţi şi experimentaţi, și fiecare probă beneficiază de doua trasee: lung și scurt.
Pentru proba de Trail Running participanții pot alege între traseul de semimaraton (21km, 1490m diferenta de nivel) si cel de cros (10km, 180m diferenta de nivel). Valea Sambetei, Cabana Valea Sambetei, Fereastra Mare, traseu de creastă, vârful Slanina, Vârfurile Gălăşescu Mare şi Mic sunt câteva dintre atracțiile turistice pe lângă care alergătorii vor trece.
Întrecerea de MTB Cross-country se desfășoară pe un traseu de 22km cu 320m diferență de nivel pe Valea Seaca Lisei cu intoarcere prin Vistişoara, un cadru natural incredibil de frumos. Tura lungă presupune parcurgerea aceluiași traseu de două ori.

Citeşte mai mult...
 
Ministrul Tineretului şi Sportului Gabriela SZABO prezenta la lucrarile CCPT PDF Imprimare
Sport
Miercuri, 02 Aprilie 2014 23:13

   Luni 31.03.2014 Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela SZABO, a fost prezentă la întâlnirea lunară a Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret.

                

   În cadrul scurtei intervenţii ministrul a ţinut să-şi comunice  susţinerea faţă de reprezentanţii mediului asociativ de tineret şi să-i încurajeze în eforturile lor consecvente de a îmbunătăţi condiţiile socio-economice ale tinerilor din România.

Şedinţa a început cu o scurtă informare asupra desfăşurării conferinţei  NEET's din 10-11.03.2014, precum şi lansarea Programului ERASMUS+.

În a doua parte a întâlnirii, participanţii s-au concentrat pe metodologiile concursurilor de proiecte şi pe planurile de acţiune.

Citeşte mai mult...
 
Competitia Municipala de Atletism Special Olympics PDF Imprimare
Sporturi individuale
Miercuri, 02 Aprilie 2014 22:05

              Fundatia Special Olympics din Romania va invita sa participati la Competitia Municipala de Atletism Special Olympics organizata cu sprijinul esential al Federatiei Romane de Atletism :
                                             
• Joi 3 Aprilie 2014
• Stadionul Federatiei Romane de Atletism “Iolanda Balas Soter”
(str. Primo Nebiolo nr. 2, zona Casa Presei Libere)
• Incepind cu ora 11:00 / competitia se va incheia in jurul orei 15:30
• Baieti si fete
• Grupe de varsta 8-11, 12-15, peste 15
• Probe
• Categoria A
o 50 m
o 100 m
• Categoria B
o Saritura in lungime de pe loc

Citeşte mai mult...
 


Pagina 373 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport