Total Media News

Stiri - Sport
In boxul romanesc nu este disciplina, daca aducem un antrenor strain fuge intr-o saptamina PDF Imprimare
Sporturi individuale
Vineri, 29 Noiembrie 2013 23:59

     Preşedintele Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în boxul intern nu mai există disciplină, iar în cazul în care ar veni un antrenor străin, acesta ar pleca după numai o săptămână din cauza problemelor.

                          

     "Trebuie să facem curăţenie în curte şi după asta putem privi mai departe. Antrenorii noştri nu mai ştiu ce înseamnă disciplină, se ţipă, se înjură, se trag de şireturi cu sportivii. Nu înţelegi care e sportivul, care e antrenorul, care boxează, care urcă în ring. În clipa în care va fi disciplină, atunci vom putea aduce pe cineva din afară care să ne arate altceva. Dar dacă aducem pe cineva de afară şi îi arătăm ce facem noi, o să fugă, nu o să stea mai mult de o săptămână, o să plece", a spus Doroftei.

    Leonard Doroftei a afirmat că începând cu 2014, loturile naţionale vor avea parte de o pregătire identică. "De la anul vom începe o pregătire specială cu absolut toţi sportivii, pentru că vrem să avem o identitate în ring, pentru că vrem să avem stilul nostru de luptă şi să ştim să luptăm cu toată lumea", a completat Doroftei.

Citeşte mai mult...
 
BRONZ pentru Andreea Chitu la Grand Prix de judo de la Tokyo PDF Imprimare
Sporturi individuale
Vineri, 29 Noiembrie 2013 23:52

     Sportiva Andreea Chiţu a câştigat, vineri, medalia de bronz a categoriei 52 de kilograme la Grand Prix de judo de la Tokyo, competiţie dotată cu premii totale de 150.000 de dolari.

                                                       

    Andreea Chiţu a câştigat grupa B, după victorii în faţa sportivelor Pei-Ju Lien (Taipei) şi Natsumi Gomi (Japonia), dar în semifinale a fost învinsă de Erika Miranda (Brazilia), intrând în recalificări.

   În această fază a competiţiei, Chiţu a trecut de Eleudis Valentim (Brazilia), cucerind medalia de bronz a categoriei 52 de kilograme.

   La categoria 57 de kilograme, Corina Căprioriu a fost eliminată în turul trei al grupei D, de nipona Nae Udaka, iar în recalificări a pierdut în faţa braziliencei Rafaela Silva.

Citeşte mai mult...
 
“Gala badmintonului romanesc”, sambata seara, la „Banu Sport” PDF Imprimare
Sporturi individuale
Joi, 28 Noiembrie 2013 17:10

                                  Prima ediţie a

                   “Galei badmintonului românesc”,

sâmbătă seară, la „Banu Sport”, în cadrul Campionatului Naţional de seniori, amatori şi veterani de la Timişoara, cu o participare record: 211 înscrişi !

                                                  

   “Naţionalul” de seniori, amatori şi veterani începe vineri în Complexul Banu Sport, urmând a lua sfârşit duminică, iar sâmbătă seara va avea loc prima ediţie a “Galei badmintonului românesc”, în organizarea Federaţiei Române de Badminton.


   Gala Badmintonul Românesc, în premieră, sâmbătă seară la 9, la Complexul Banu Sport din Timişoara

   Turneul naţional din week-end, de la Timişoara, va decide campionii pe ţară din 2013, reunind la start cei mai buni jucători ai momentului, printre care campionii din 2012, exceptând-o pe timişoreanca Sonia Olariu – accidentată, dar şi badmintonişti mai tineri, junior, care au un potenţial deosebit. Marea absenţă este cea a Soniei Olariu, operată la genunchi, în recuperare.

În schimb competiţia are parte de o participare record, 211 înscrişi, pe mai multe categorii de concurs, şi anume seniori (profesioniştii, cei mai buni din ţară!), amatori silver, gold, platinum şi veterani (cu vârsta peste 35 de ani).

Citeşte mai mult...
 
Jo Jo Dan poate deveni al doilea challenger la titlul mondial IBF dacă îl învinge pe Kevin Bizier PDF Imprimare
Sporturi individuale
Joi, 28 Noiembrie 2013 10:20

       Pugilistul Ionuţ Ion, alias Jo Jo Dan (32 de ani), îl va întâlni, sâmbătă, în cadrul unei gale ce se va disputa în oraşul Quebec, pe canadianul Kevin Bizier (29 de ani), învingătorul urmând să fie al doilea challenger la titlul mondial, în versiunea IBF, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

                   

 

      Ionuţ Ion (31-2, 17 KO) ocupă locul 6 în clasamentul WBC şi 10 în cel IBF, în timp ce Bizier (21 de victorii şi nicio înfrângere, 14 prin KO) este locul 3 IBF şi 11 WBA.

      Lupta este programată să se dispute pe durata a 12 reprize, iar în joc vor fi puse centurile NABA şi IBF Inter-Continentală.

În cadrul aceleiaşi gale vor urca în ring şi campionul mondial la semigrea în versiunea WBC, Adonis Stevenson, dar şi cel WBO, Serghei Kovalev.

Citeşte mai mult...
 
LPF doreşte să implementeze un program UEFA la nivelul Ligii I PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 27 Noiembrie 2013 17:09

     Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că doreşte să implementeze la nivelul cluburilor din prima ligă programul UEFA "Certificate in Football Management".

                                            

    Acest program constă în cursuri specializate în managementul fotbalului.

    Fiecare club va putea să desemneze un reprezentat din conducerea administrativă care să ia parte la aceste cursuri. Cursurile se vor desfăşura pe o perioadă de opt luni, în şase module online şi trei faţă în faţă.

Cursul este structurat în cunoştinţe în relaţiile internaţionale cu federaţiile şi UEFA, management, marketing - sponsori, finanţe - economie, organizare evenimente, comunicare - media - relaţii publice.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 389 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport