Total Media News

Stiri - Sport
Balcaniada de Veterani de la Bodrum la bedminton PDF Imprimare
Sporturi individuale
Luni, 11 Noiembrie 2013 19:35
             Jucătorii români au câstigat 5 medalii de aur, 4 de argint si 2 de bronz la Balcaniada de Veterani de la Bodrum.
                         
      Felicitari, Alina Mihaela Popa, Cristina Ciuca, Daniela Timofte, Radu Ionescu, Stefan Cios, Turcu Gabi, Dan Gongu  !!!

WS 35 - locul 1: Alina Mihaela Popa
WD 35 - locul 2: Cristina Ciuca+Daniela Timofte
XD 35 - locul 1: Alina Mihaela Popa (cu Mitko Chavdarov/Bulgaria)
- locul 2: Daniela Timofte (cu Momchil Valov/Bulgaria)
MS 40 - locul 1: Radu Ionescu
- locul 2: Stefan Cios
MD 40 - locul 2: Stefan Cios+Radu Ionescu
XD 40 - locul 1: Cristina Ciuca (cu Peter Valov/Bulgaria)
MS 45 - locul 1: Gabriel Constantin Turcu
- locul 3: Dan Gongu Romanya
MD 45 - locul 3: Dan Gongu+Gabriel Constantin Turcu
Citeşte mai mult...
 
Posta suedeză va pune în vânzare timbre cu efigia lui Ibrahimovici PDF Imprimare
Fotbal
Luni, 11 Noiembrie 2013 17:20

          Poşta suedeză a anunţat, luni, că va pune în vânzare timbre cu efigia fotbalistului Zlatan Ibrahimovici, care evoluează în prezent la Paris Saint-Germain.

                                                     

    "Este o mare onoare. Eu primesc în general facturi şi rar au timbre drăguţe. Poate acum se va schimba acest lucru", a declarat atacantul echipei franceze, într-un comunicat.

    Cele cinci timbre "Zlatan" vor fi lansate la 27 martie 2014.

    Ibrahimovici nu este primul sportiv care figurează pe timbrele suedeze. Poşta a pus în vânzare timbre cu efigia a patru hocheişti, dar şi cu efigia jucătorului de tenis de masă Jan-Ove Waldner.

Citeşte mai mult...
 
Comisia de Recurs a FRF a decis inlaturarea sanctiunii de opt puncte in cazul FC Vaslui PDF Imprimare
Fotbal
Vineri, 08 Noiembrie 2013 22:40

    Comisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a decis, joi, înlăturarea sancţiunii disciplinare de opt puncte aplicată echipei FC Vaslui ca urmare a unei hotărâri a Comisiei de Disciplină, din data de 2 octombrie, informează frf.ro.

                                                 

   "În data de 7 noiembrie 2013, Comisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal, în dosarul 153/CR/2013 prin decizia nr. 153, a pronunţat următoarea soluţie: «Admite recursul. Desfiinţează hotărârea C.D. nr. 128/02.10.2013. Înlătură sancţiunea disciplinară cu 8 (opt) puncte aplicată SC Sporting Club SA. Definitivă şi executorie pe plan intern»", este comunicatul Comisiei de Recurs al FRF.

    În data de 2 octombrie, echipa FC Vaslui a fost sancţionată cu scăderea a opt puncte din cele acumulate în actuala ediţie a Ligii I de către Comisia de Disciplină a FRF, ca urmare a litigiului cu agentul de jucători Ionel Codoban. "Prin prezenta vă aducem la cunoştinţă că în şedinţa Comisiei de Disciplină din data de 2 octombrie 2013 s-a hotârât respingerea cererii de repunere pe rol formulată de SC Sporting Club SA Vaslui, ca neîntemeiată. Respingerea contestaţiei la executare şi cererea de suspendare a executării, ca inadmisibile. În baza art.24, lit. C, pct. 1, lit. b din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, decide sancţionarea SC Sporting Club SA Vaslui cu interzicerea dreptului de a transfera şi sau legitima jucători în calitate de club cesionar; scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată - de punctare 8 puncte; pentru perioada 25.07.2013 – 08.08.2013 – 2 puncte; 09.08.2013 – 23.08.2013 – 2 puncte; 24.08.2013 – 09.09.2013 – 2 puncte; 10.09.2013 – 24.09.2013 – 2 puncte", se menţiona într-o scrisoare a comisiei adresată FC Vaslui şi publicată în octombrie pe www.frf.ro.

Citeşte mai mult...
 
WKF EXECUTIVE COMMITTEE MEETING GUADALAJARA, 6TH NOVEMBER 2013 PDF Imprimare
Arte martiale
Vineri, 08 Noiembrie 2013 12:33

                Last 6th November before the World Junior & Cadet Karate Championships was being held in Guadalajara city (Spain), the WKF Executive Committee met with the attendance of the following persons: 

              
  
 
  President: Antonio ESPINOS - Spain 
General Secretary: Jose A. MENDEZ - Puerto Rico1st Vice-president: William MILLERSON - CuracaoGen. Treasurer: Mike DINSDALE - Great Britain2nd Vice-president: Kuang Huei CHANG - Chinese Taipei3rd Vice-president: Bechir CHERIF - Tunisia4th Vice-President: Gunnar NORDAHL - NorwayVice-President: Mohamed Tahar MESBAHI - AlgeriaVice-President: Makarita LENOA - FijiVice-President: José GARCIA MAAÑON - ArgentinaAss. Gen. Treasurer: Souleymane GAYE - SenegalSport Commissioner: Francis DIDIER - France
Citeşte mai mult...
 
INEDIT! Oina ,,Academia micilor Campioni’’- o reusita la Dej PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Joi, 07 Noiembrie 2013 22:55

Municipiul Dej a fost gazda unui eveniment inedit din lumea oinei. Este vorba despre un proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului prin programul Pierre de Coubertin care se numeste ,,Academia micilor campioni!,,.

          Proiectul este coordonat de către Federația Română de Oină în colaborare cu partenerii săi: Primăria Dej,                                     
                                                      ,
   Primaria  Chiuiesti,Liceul Tehnologic ,,Constantin Brâncuși’’-Dej.
     Dacă în luna iunie tradiția reluării oinei feminine a avut un succes măreț prin organizarea  la Mioveni a Campionatelor Naţionale de junioare (III, II, I), unde s-a jucat oina în 11 jucători- în aer liber, prin acest proiect s-a urmărit promovarea oinei în sală.
      Așa cum a fost de așteptat si de această dată fetele s-au descurcat la fel de bine ca şi la jocul în 11, reușind în scurt timp să asimileze regulile de joc și să deprindă tainele oinei,  iar unele dintre ele s-au confruntat pentru prima dată cu mingea și bastonul de oină, reușind să joace în turneul final și să se declare oiniste pe bună dreptate.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 393 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport