Total Media News

Stiri - Sport
Arbitri din Portugalia si Serbia la meciurile Romaniei cu Grecia PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 07 Noiembrie 2013 22:08

    Partidele echipei naţionale a României din deplasare şi de pe teren propriu cu Grecia, din cadrul barajului de calificare la CM 2014, vor fi conduse de brigăzi de arbitri din Portugalia, respectiv Serbia, informează, joi, site-ul oficial al FRF.

                                                      

   Partida tur, programată pe Stadionul Georgios Karaiskakis din Pireu, în 15 noiembrie, de la ora 21.45, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Portugalia, alcătuită din Pedro Proenca (central), Bertino Cunha Miranda (arbitru asistent), Jose Tiago Garcias Bolinhas Trigo (arbitru asistent) şi Nuno Duarte Pereira Gomes (rezervă). Oobservator pentru arbitri a fost desemnat spaniolul Juan Antonio Fernandez Marin, iar observator de joc finlandezul Pertti Alaja.

Citeşte mai mult...
 
Constanta – “Oras European al Sportului” in 2014 PDF Imprimare
Sport
Joi, 07 Noiembrie 2013 15:52

         Municipiul Constanţa, a fost desemnat miercuri, 06 noiembrie 2013, în cadrul unei ceremonii la sediul Parlamentului European de la Bruxelles”, Oraş european al Sportului” pentru anul 2014.

                             

    Constanţa este al treilea municipiu din România care primeşte distincţia de „Oraş European al Sportului”, după municipiul Iaşi, desemnat în 2012, şi Piteşti, în anul 2013. 

    Alături de România, această distincţie au mai primit-o ţări precum: Italia, Spania, Portugalia, Cehia, şi Bulgaria.

    Titlul de capitală a sportului european în 2014 a fost acordat oraşului Cardiff din Ţara Galilor.

 

Citeşte mai mult...
 
Academia micilor campioni PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Miercuri, 06 Noiembrie 2013 16:49

           In perioada 01-07.11.2013 in sala polivalenta din municipiul Dej se  desfasoara un interesant eveniment legat de dezvoltarea jocului de oina. Este vorba despre un proiect finantat de MTS prin programul Pierre de Coubertin care se numeste 

                ,,Academia micilor campioni,,                     

  pentru  fete junioare II (nascute   in anul 1999 si mai mici).

   Anul acesta dupa mai bine de 100 de ani s-a reluat traditia practicarii jocului de oina la fete, prin organizarea la Mioveni in luna iunie a primei editii a Campionatelor Nationale de junioare pe toate cele trei categorii (III, II, I). 
    Proiectul se desfasoara in trei centre, primul la Dej 1-7.11.2013, al doilea la Zarnesti-Brasov in perioada 12-16.11.2013 si ultimul la Mioveni in perioada 20-24.11.2013, care se va finaliza cu un turneu care va desemna si echipa castigatoare. Din fiecare centru se vor califica pentru turneul final primele doua echipe. 
    Scopul proiectului este dezvoltarea fizica armonioasa, dobandirea de catre sportivi a deprinderilor motrice specifice jocului de oina si promovarea in esaloanele superioare si mai ales dezvoltarea capacitatii de sensibilizare a copiilor pentru a deveni jucatori de oina si pastratori ai traditiei jocului nostru national-oina.
    La acest turneu de pregatire participă echipe din:
Citeşte mai mult...
 
Orasul Beijing candideaza la Jocurile Olimpice de iarna din 2022 PDF Imprimare
Sport
Marţi, 05 Noiembrie 2013 20:32

            Oraşul Beijing, care a găzduit Jocurile Olimpice de vară din 2008, candidează la organizarea Jocurilor Olimpice de iarnă din 2022, a anunţat, marţi, presa chineză.

                             

    Capitala Chinei va candida împreună cu oraşul Zhangjiakou, situat la circa 160 de kilometri distanţă, în cadrul provinciei Hebei, cu care va împărţi probele din cadrul competiţiei, a precizat agenţia China Nouă.

    Comitetul Olimpic Chinez a depus la Comietul Olimpic Internaţional candidatura în numele oraşului Beijing, a anunţat agenţia oficială de stat.

    Zhangjiakou este situat în apropierea mai multor staţiuni de schi, în care se foloseşte zăpada artificială, din cauza lipsei precipitaţiilor din nordul Chinei.

Citeşte mai mult...
 
Interviu cu Simona Halep PDF Imprimare
Tenis
Marţi, 05 Noiembrie 2013 09:21

             Simona Halep wrapped up an absolute breakthrough season by winning the Garanti Koza WTA Tournament Of Champions, battling back from a set down to beat Sam Stosur in the final.

                                         

                      

    Watch highlights and interviews from Sofia all week right here on wtatennis.com!

    A day after pulling off a Houdini-like escape against No.2 seed Ana Ivanovic in the semifinals - she was down a set, and 3-0 down in the third set - the No.1-seeded Halep scored another come-from-behind victory against No.4 seed Stosur in the final, looking completely out of it in a 31-minute first set but rebounding very nicely in the next two sets to beat the Australian to the season-ending title, 26 62 62.

Halep won 20 of the last 26 points of the match, finishing it off on a forehand down the line winner.

"I really wanted to win this tournament, so I'm just happy!" Halep said in her on-court interview after the match. "It has been a great tournament for me. And well done to you Sam, you played well all week."

Citeşte mai mult...
 


Pagina 394 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport