Total Media News

Stiri - Sport
Simona Halep a CÂŞTIGAT turneul de la Sofia, al şaselea din acest an şi urcă pe locul 11 WTA PDF Imprimare
Tenis
Luni, 04 Noiembrie 2013 10:19

    Jucătoarea de tenis Simona Halep, principala favorită, a câştigat, duminică, turneul de la Sofia, dotat cu premii în valoare totală de 750.000 de dolari şi va ocupa, începând de luni, locul 11 în ierarhia WTA, cea mai bună clasare din carieră.

                                

    Halep a trecut în finala de la Sofia de australianca Samantha Stosur, locul 19 WTA, scor 2-6, 6-2, 6-2, după o oră şi 37 de minute de joc.

   Cele două sportive s-au mai întâlnit în acest an în finala turneului de la Moscova, câştigată de Halep, dar şi în optimi la Cincinnati, unde s-a impus tot românca.

Pentru succesul obţinut în capitala Bulgariei, competiţie la care nu a pierdut niciun meci, sportiva română va primi un cec în valoare de 270.000 de dolari şi 375 de puncte WTA.

Citeşte mai mult...
 
Jocurile Universitare Europene 2014 PDF Imprimare
Sport
Sâmbătă, 02 Noiembrie 2013 20:29

              Jocurile  Universitare  Europene  din  anul  2014    se  vor desfasura   la Rotterdam, Olanda  in  perioada   24 iulie - 8  august 2014

                                                          
        Jocurile Europene   Universitare   este cel mai mare eveniment european multisport   pentru  elevi, competitia    desfasurindu-se    la   10 sporturi: badminton, baschet, fotbal, futsal, handbal, canotaj, rugby 7 a, tenis de masa, tenis și volei. A 2-a ediție a universităților europene Jocurile vor avea loc în Rotterdam, Țările de Jos între 24 iulie și 08 august 2014.

Citeşte mai mult...
 
Camelia Potec este noul presedinte al Federatiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern PDF Imprimare
Sporturi individuale
Vineri, 01 Noiembrie 2013 16:51

               Camelia Potec, campioană olimpică în 2004, la Atena, în proba de 200 de metri liber, a fost aleasă, vineri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, post pentru care a fost unicul candidat.

                                          

     Potec a fost votată în unanimitate de cei 83 de delegaţi prezenţi la Adunarea Generală de la hotelul Intercontinental din Capitală.

     Camelia Potec îi succede în funcţie lui Viorel Păunescu, care va fi preşedinte de onoare al forului.

Citeşte mai mult...
 
Presedintele GYM sustine ca InterBox a exagerat valoarea lui Lucian Bute PDF Imprimare
Sporturi individuale
Vineri, 01 Noiembrie 2013 14:37

             Preşedintele GYM, Yvon Michel, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că InterBox a făcut astfel încât toţi cei din Quebec, şi mai ales Lucian Bute, să creadă că românul "face parte din elita mondială".

                         

     "InterBox a făcut muncă de promovare pentru a-i face pe toţi din Quebec, şi mai ales pe însuşi Lucian, să creadă că el face parte din elita mondială", a spus Michel, citat de lapresse.ca.

Yvon Michel este de părere că pugilistul pe care îl promovează el, Jean Pascal, îi este superior lui Bute.

Întrebat dacă lupta va fi inegală, la 18 ianuarie, când vor boxa Bute şi Pascal, Michel a răspuns: "Cred că da", adăugând că în opinia sa Jean Pascal se va impune prin K.O. în runda a şasea.

Citeşte mai mult...
 
Modificarile de interes se refera la cerintele pentru obtinerea licentei pentru LigaI PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 31 Octombrie 2013 22:55

            Federaţia Română de Fotbal nu va mai ţine cont de datoriile pe care le au cluburile la bugetul de stat în criteriile de acordare a licenţei, începând cu sezonul următor al Ligii I, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, directorul sistemului de licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, potrivit Mediafax.

                                                   

      "În fiecare an, data limită stabilită de UEFA pentru a transmite modificările apărute în cerinţele de licenţiere este 31 octombrie.Pentru a ne încadra s-a dezbătut astăzi regulamentul de licenţiere pentru sezonul 2014-2015. Modificările de interes se referă la cerinţele pentru obţinerea licenţei pentru Liga I. Pentru cupele europene nu există modificări, UEFA are această responsabilitate. Ca urmare a dezbaterilor din această vară am propus pentru a uşura sarcina solicitanţilor de licenţă să coborâm cerinţa minimă pentru obţinerea acesteia. Astfel încât pentru obţinerea licenţei în sezonul 2014-2015 nu vom mai evalua datoriile către stat, plata impozitelor şi taxelor, aşa cum e prevăzut pentru obţinerea licenţei pentru participarea în cupele europene. Au fost mulţi conducători care spuneau de ce interesează federaţia ce datorii au cluburile către stat. Atunci am zis OK", a declarat Duru.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 395 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport