Total Media News

Stiri - Sport
Cei 23 de jucatori candidati BALONUL DE AUR PDF Imprimare
Fotbal
Marţi, 29 Octombrie 2013 17:02

           FIFA şi France Football au dat publicităţii, marţi, lista de 23 de jucători din care va fi desemnat "Balonul de Aur" 2013, cei mai mulţi candidaţi, şase, provenind de la campioana Europei, Bayern Munchen, club urmat de FC Barcelona, cu patru nominalizări.

                           

       Cei 23 de jucători (în ordine alfabetică) sunt următorii: Gareth Bale (Real Madrid), Edinson Cavani (Paris Saint-Germain), Radamel Falcao (AS Monaco), Eden Hazard (Chelsea), Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint-Germain), Andres Iniesta (FC Barcelona), Philipp Lahm (Bayern Munchen), Robert Lewandowski (Borussia Dortmund), Lionel Messi (FC Barcelona), Thomas Muller (Bayern Munchen), Manuel Neuer (Bayern Munchen), Neymar (FC Barcelona), Mesut Ozil (Arsenal Londra), Andrea Pirlo (Juventus), Franck Ribery (Bayern Munchen), Arjen Robben (Bayern Munchen), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Bastian Schweinsteiger (Bayern Munchen), Luis Suarez (Liverpool), Thiago Silva (Paris Saint-Germain), Yaya Toure (Manchester City), Robin Van Persie (Manchester United) şi Xavi (FC Barcelona), informează BBC.
Citeşte mai mult...
 
Peng/Hsieh a castigat Turneul Campioanelor, la dublu PDF Imprimare
Tenis
Luni, 28 Octombrie 2013 09:51

     Perechea Shuai Peng/Su-Wei Hsieh (China/Taiwan) a câştigat, duminică, proba de dublu din cadrul Turneului Campioanelor, de la Istanbul, învingând în finală cuplul rus Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, scor 6-4, 7-5.

                    

                                              Shuai Peng şi Su-Wei Hsieh (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

               Acesta este al cincilea titlu din 2013 pentru perechea Peng/Hsieh, după cele de la Roma, Wimbledon, Cincinnati şi Canton.

               Shuai Peng şi Su-Wei Hsieh sunt primele jucătoare asiatice care câştigă proba de dublu de la Turneul Campioanelor.


Citeşte mai mult...
 
Vettel a castigat Marele Premiu al Indiei si a devenit a patra oara campion mondial PDF Imprimare
Automobilism international
Luni, 28 Octombrie 2013 08:26

            Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a câştigat, duminică, Marele Premiu de Formula 1 al Indiei şi a devenit campion mondial pentru a patra oară consecutiv, cu trei curse rămase de disputat până la finalul sezonului.

                          

       Pilotul echipei Red Bull Sebastian Vettel, care a câştigat, duminică, Marele Premiu al Indiei şi odată cu acesta al patrulea tiltu mondial consecutiv în Formula 1, a declarat după cursa de la New Delhi că nu îşi poate exprima bucuria după succesul obţinut.

      "Am rămas fără cuvinte. Nu ştiu ce să spun, am trecut linia de sosire şi m-am simţit golit. Mă gândesc să spun ceva, dar pur şi simplu nu pot. A fost un sezon extraordinar, atmosfera în echipă este extraordinară şi este o plăcere să sar în maşină şi să pilotez", a afirmat germanul.

Citeşte mai mult...
 
Emese Szasz a castigat competitia de spada de la World Combat Games PDF Imprimare
Sporturi individuale
Sâmbătă, 26 Octombrie 2013 21:41

     În ziua de închidere a Jocurilor Mondiale de luptă, Emese Szasz (HUN) a dominat  competitia    de  spadă feminină, în timp ce Richard Kruse (MB) reușit    în competitia  de bărbați.

                      
     În competitia   de  spadă feminin, Ana Maria Brânză (ROM), Julia Beljajeva (EST), Xu Anqi (CHN) și Emese Szasz (HUN) s-au calificat în semifinale. Branza, scrimer de sus a sezonului 2012/2013 din femei spadă cu care se confruntă

     Meciul   din  semifinala   dintre  Emese Szasz   si Branza fost strâns, cu un mic avantaj pentru Branza la început , dar  spre finalul meciului, cu toate acestea, Szasz-au întors, a transformat meciul și a închis la 15:13   si  a  mers   la finala.

    În meciul medalia de bronz, Xu a   învins   pe  Branza  cu 15:10 , si  a  castigat   prima medalie  pentru  China, la scrimă la aceste Campionatele Mondiale.

Citeşte mai mult...
 
Germania candideaza pentru organizarea Euro-2024 PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 24 Octombrie 2013 23:20

     Preşedintele Federaţiei Germane de Fotbal (DFB), Wolfgang Niersbach, a anunţat, joi, că Germania va candida pentru organizarea ediţiei din 2024 a Campionatului European.

                                    

      "La 18 ani după extraordinara Cupă Mondială din 2006, va fi momentul să scriem o nouă poveste de vară în Germania", a spus Niersbach în deschiderea congresului DFB, la Nurnberg, în prezenţa preşedintelui UEFA, Michel Platini.

     "DFB a organizat în 1988 ultima dată un Campionat European. Considerăm că avem şanse, pentru că DFB, ca organizator de mari turnee, are o excelentă carte de vizită", a precizat Wolfgang Niersbach.

       Conducerea federaţiei a aprobat acest demers în unanimitate.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 397 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport