Total Media News

Stiri - Sport
Pentru CM din 2014 capii de serie se vor stabili în baza clasamentului FIFA din 17 octombrie PDF Imprimare
Fotbal
Vineri, 11 Octombrie 2013 07:56

     Baza pentru desemnarea capilor de serie în barajul european pentru Cupa Mondială din 2014, dar şi pentru stabilirea urnelor valorice pentru tragerea la sorţi a grupelor turneului final din Brazilia  va  fi clasamentul  FIFA  ce va fi  dat  publicitatii  pe  17 octombrie

                                             

    Pentru tragerea la sorţi a grupelor turneului final în prima urnă valorică vor intra Brazilia (ţară organizatoare) şi primele şapte formaţii din clasamentul FIFA din 17 octombrie.

    În total vor exista patru urne valorice cu câte opt echipe fiecare.

   Tragerea la sorţi a grupelor turneului final al Cupei Mondiale din 2014 va avea loc la 6 decembrie, de la ora 19.00, la Costa do Sauipe.

 

Citeşte mai mult...
 
Moldovan: Sa nu ne imbatam cu apa rece ca suntem pe locul 1 PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 10 Octombrie 2013 19:11

    Viorel Moldovan, antrenorul echipei Rapid, le-a transmis jucătorilor săi, înaintea partidei cu Farul Constanţa, să fie atenţi şi să nu se îmbete cu apă rece că sunt pe locul întâi al Ligii a II-a (Seria 1), precizând că aşteaptă de la ei implicare totală până la sfârşitul sezonului.

                                            

   Moldovan: Să nu ne îmbătăm cu apă rece că suntem pe locul 1, vreau implicare totală până la sfârşit

   "Întâlnim un adversar inconstant, o echipă ciudată care dacă este lăsată să joace fotbal o face foarte bine. Aştept însă de la băieţi să ne impunem şi să luăm toate punctele. Am urmărit atent evoluţia Farului, au jucători cu potenţial, dar trebuie să câştigăm. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece pentru că suntem pe locul întâi în clasament. Mai este mult până departe şi aştept seriozitate şi implicare totală până la sfârşit", a declarat, marţi, tehnicianul, într-o conferinţă de presă.

Citeşte mai mult...
 
Liber la construirea salii din Complexul "Lia Manoliu", semnat de Ontanu PDF Imprimare
Sport
Miercuri, 09 Octombrie 2013 20:22

        S- a semnat, miercuri, certificatul de urbanism pentru construirea sălii multifuncţionale din cadrul Complexului Sportiv "Lia Manoliu", aceasta urmând să aibă aproximativ 12.000 de locuri, printr-o investiţie asigurată de Primăria Municipiului Bucureşti.

                     

    Certificatul de urbanism pentru construirea sălii din Complexul "Lia Manoliu", semnat de Onţanu - FOTO

    "Pentru începerea lucrărilor de construire a unei săli polivalente cu instalaţii moderne care permit schimbarea rapidă a funcţiunilor din arenă sportivă în scenă de concerte sau centru de conferinţe, primarul Neculai Onţanu a semnat miercuri certificatul de urbanism", se arată într-un comunicat de miercuri al Primăriei Sectorului 2.

Citeşte mai mult...
 
Dragomir este panicat de suma pe care ar putea sa o obtina din drepturile TV PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 09 Octombrie 2013 20:01

    Dragomir spune că televiziunile vor avea în continuare prioritate pentru drepturile TV, dar, în acelaşi timp, ameninţă cu un proiect revoluţionar importat din Olanda

-RCS-RDS şi Romtelecom sunt dispuse să achiziţioneze în continuare drepturile TV, dar cu un contract diminuat de la 100 de milioane de euro la jumătate.

                         

   Unde se vede Liga 1, dacă RCS-RDS şi Romtelecom nu oferă suma cerută de LPF?

   Marţi dimineaţa, la conferinţa săptămânală pe care o ţine la sediul LPF, Dumitru Dragomir a întrerupt pentru câteva secunde veselia generală pentru a-şi spune oful. „Grija mea cea mai mare este să obţin bani pentru cluburi din drepturile TV“. Momentul a fost trecut uşor cu vederea, deşi, cu doar câteva luni înainte de expirarea contractului cu RCS-RDS şi Romtelecom, aceasta este principala preocupare a şefului Ligii. „ O să mă mătrăşescă ăştia dacă nu fac rost de bani“, spunea acelaşi Dragomir în urmă cu două zile, la Etno TV.

Citeşte mai mult...
 
Philippe Montanier a fost ales cel mai bun antrenor al sezonului 2012/2013 în Spania PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 09 Octombrie 2013 08:08

          Francezul Philippe Montanier, fost antrenor la Real Sociedad, în prezent la Rennes, a fost ales cel mai bun tehnician din campionatul Spaniei în sezonul 2012/2013, anunţă presa spaniolă.

                         

                                                 Philippe Montanier (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

                 Montanier a primit această distincţie din partea comitetului naţional al antrenorilor din Spania, după ce a reuşit în sezonul trecut să ocupe locul patru cu Real Sociedad în Primera Division, sinonim cu accederea în preliminariilor Ligii Campionilor.

                Philippe Montanier a plecat în vară de la Real Sociedad şi a preluat formaţia franeză Rennes.

În 2010/2011, antrenorul sezonului a fost desemnat Mauricio Pochettino (Espanol), iar în 2011/2012 Juan Ignacio Martinez (Levante).

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 400 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport