Total Media News

Stiri - Sport
Sahistii de la ACS de sah Apa Nova Bucuresti invingatori in Franta! PDF Imprimare
Sah
Sâmbătă, 20 Iulie 2013 20:11

                Editia a XV-a a traditionalului Festival de sah de la Saint Lo, desfasurata intre 7-14 iulie 2013, a fost castigata de maestrul international Dragos Dumitrache.

                                    

       Alte rezultate notabile: David Alexandru Vasile si Georgescu Gabriel Ioan (castigatori la juniori mari si la veterani). La categoria juniori mici s-a impus Clipcea Caius Lucian.

 

Citeşte mai mult...
 
Mircea Sandu va fi presedinte de onoare al FRF ? PDF Imprimare
Fotbal
Sâmbătă, 20 Iulie 2013 20:05

           Fostul internaţional Gheorghe Popescu, care şi-a anunţat, joi, candidatura la conducerea FRF, a declarat că Mircea Sandu va fi numit preşedinte de onoare al federaţiei, pentru a putea să-şi păstreze locul din Comitetul Executiv al UEFA.

                     

          "Oricine ar veni, ar fi păcat să nu foloseşti experienţa domnului Mircea Sandu. Deci, da. Eu voi dori să capete o funcţie onorifică, pentru că este nevoie de experienţa dânsului şi poziţia pea care o are. Întotdeauna este mult mai bine să ai sprijinul actualului preşedinte decât să îl ai împotriva ta. De asemenea, sunt de părere că oricine ar veni la conducerea fotbalului românesc, este nevoie de experienţa şi de poziţia pe care o are domnul Mircea Sandu la UEFA. Eu am fost alături de dânsul, ca membru al Comisiei de Disciplină al UEFA, la Campionatul European şi pot să vă spun că are o poziţie foarte bună. Pe lângă faptul că este membru în Comitetul Executiv este şi preşedintele Comisiei de Finanţe din cadrul UEFA, o comisie extrem de importantă. De aceea cred că prezenţa dânsului alături de fotbalul românesc din poziţia pe care o are ca membru în Comitetul Executiv al UEFA, este foarte benefică şi trebuie folosită", a spus Popescu.

Citeşte mai mult...
 
Romania in centrul unui scandal mondial din gimnastica PDF Imprimare
Gimnastica
Sâmbătă, 20 Iulie 2013 18:40

       Scandal în gimnastica mondială, cu România în prim-plan. Într-un comunicat al Federaţiei Internaţionale de Gimnastică de acum câteva zile, s-a anunţat că FIG a decis excluderea mai multor arbitre de la gimnastică, în frunte cu fosta delegată tehnică la concursul Jocurilor Olimpice de la Londra, poloneza Maria Szyszkowska, căreia i-a fost retrasă "calitatea de membru al FIG, fiind exclusă şi de la orice formă de participare la concursuri sau activităţi ale FIG.

                 

       Lui Szyszkowska i-a fost, totodată, retras brevetul de categoria 1, ca şi titlul de membru onorific (de aur). Forul internaţional a decis, de asemenea, suspendarea a 6 membri ai Comitetului tehnic la gimnastică ritmică, anulând, totodată, toate brevetele validate pe 31 decembrie după cursurile urmate de arbitre la Bucureşti, Moscova şi Alicante (Spania). Cele 6 membre ale comisiei tehnice sunt Natalia Kuzmina (Rusia), Maria Ghigova (Bulgaria), Daniela Delle Chiaie (Italia), Shihoko Sekita (Japonia), Noha Abou Shabana (Egipt) şi Caroline Hunt (SUA). Acestea pot continua să formeze arbitre, dar nu au dreptul să examineze, să atribuie brevete şi categorii, precum şi să controleze arbitrele de la toate competiţiile. Comisia disciplinară precizează că suspendatele nu pot fi membre ale Juriului superior.

Citeşte mai mult...
 
Balcaniada de volei feminin a sperantelor 2013 PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Joi, 18 Iulie 2013 13:35
    

                       Competiţia se desfăşoară la Izvorani

              Miercuri a  debutat   în sala din Complexul Olimpic "Sydney 2000", de la Izvorani, Campionatul Balcanic de volei feminin rezervat speranţelor (jucătoare născute în 1998 şi mai tinere), competiţie introdusă abia anul trecut în calendar de Asociaţia Balcanică de Volei.

             

      La turneu participă doar şase formaţii, care vor juca fiecare cu fiecare. Iniţial, Balcaniada era structurată pe două grupe, însă Muntenegru şi Grecia au renunţat la participare, apoi s-a mai înscris şi Bosnia-Herţegovina. 

                     Programul Balcaniadei speranţelor:

 

Citeşte mai mult...
 
TAS validează barajul, dar Concordia solicită FRF si LPF sa nu programeze echipa Rapid in Liga I PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 17 Iulie 2013 18:49

         TAS a respins cererea Concordiei de a suspenda barajul de menţinere în Liga I, dar gruparea din Chiajna solicită FRF şi LPF să nu programeze "echipa nelicenţiată Rapid" în primele etape, până când instanţa de la Lausanne se va pronunţa cu privire la dreptul giuleştenilor de a face parte din L1.

                                                      

    Oficialii Concordiei au primit o decizie preliminară din partea Tribunalului Arbitral al Sportului, în care instanţa de la Lausanne a reţinut că "se pare că S.C. F.C. Rapid Bucureşti S.A. nu are licenţă pentru a participa în următorul sezon al Ligii 1".

     "C. S. Concordia Chiajna informează opinia publică că printr-o decizie preliminară pronunţată astăzi, 17.06.2013, Tribunalul Arbitral al Sportului de la Lausanne şi-a reţinut jurisdicţia de a judeca disputa dintre Concordia Chiajna şi FRF în legătura cu dreptul clubului S.C. F.C. Rapid Bucureşti S.A. de a participa în sezonul 2013-2014 al Ligii 1. Totodată, TAS a dispus următoarele măsuri preliminare:

1. A respins cererea de suspendare a Deciziei Comitetului Executiv de organizare a unui meci de baraj între Concordia Chiajna şi Rapid Bucureşti, meci deja disputat.

2. A reţinut în mod expres că «într-adevăr, se pare că S.C. F.C. Rapid Bucureşti S.A. nu are licenţă pentru a participa în următorul sezon al Ligii 1».

3. A reţinut că C.S. Concordia Chiajna nu a făcut deocamdată dovada că deţine dreptul de participare în sezonul 2013-2014 al Ligii 1", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al ilfovenilor.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 425 din 489

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport