Total Media News

Stiri - Sport
Campionatul Național, Etapa a II-a PDF Imprimare
Sporturi individuale
Luni, 01 Iulie 2013 13:58
   

              În acest weekend s-au desfășurat pe stadionul ''Iolanda Balaș'' întrecerile celei de-a doua ediții a Campionatului Național pentru seniori, tineret și juniori I.

 

      Vremea, potrivnică sportului și performanțelor, a făcut din această ediție una mai puțin reușită. În aceste condiții, atleții steliști au obținut opt locuri I, cinci locuri II și trei locuri III, după cum urmează: 

 

  Suliță masculin - Bartha Levente        loc I - 70.33 m
  Înălțime masc. -  Alexandru Tufă       loc I -   2.20 m
                           Marius Dumitrache  loc II -  2.20 m
                           Mihai Anastasiu       loc III - 2.14 m

Citeşte mai mult...
 
Nico Rosberg a cistigat Marele Premiu al Marii Britanii PDF Imprimare
Sport
Duminică, 30 Iunie 2013 19:56

              Pilotul german al echipei Mercedes, Nico Rosberg, a câştigat, duminică, Marele Premiu al Marii Britanii, a opta etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, fiind urmat de australianul   Mark Webber (Red Bull) şi de spaniolul Fernando Alonso (Ferrari).

                                        

                                                           Nico Rosberg (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

             Liderul clasamentului piloţilor, germanul Sebastian Vettel (Red Bull) a abandonat în turul 42/52, din cauza unor probleme mecanice, în momentul în care se afla la conducere.

              Pe locul 4 s-a situat britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), pe cinci a fost finlandezul Kimi Raikkonen (Lotus-Renault), iar pe şase brazilianul Felipe Massa (Ferrari).

              Locurile 7-10 au fost ocupate în ordine de germanul Adrian Sutil (Force India), australianul Daniel Ricciardo (Toro Rosso), britanicul Paul di Resta (Force India) şi germanul Nico Hulkenberg (Sauber).

Citeşte mai mult...
 
Cum poate ramine Rapidul in Liga 1 PDF Imprimare
Fotbal
Sâmbătă, 29 Iunie 2013 15:21

        Giuleştenii n-au apelat la TAS, dar au ajuns tot la mîna elveţienilor. Alb-vişiniii rămîn în Liga 1 dacă "şepcile roşii" se salvează.

                

      Alb-vişiniii sînt în aceste zile cu ochii spre Tribunalul Sportiv de la Lausanne. Deşi se părea că nu mai au nici o şansă de a rămîne în Liga 1, rapidiştii au primit zilele trecute o veste bună din partea lui Dumitru Dragomir, preşedintele LPF.

Citeşte mai mult...
 
La adunarea generala a FRHG .... Cele doua tabere s-au incaierat PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Vineri, 28 Iunie 2013 15:01

      Opozanţii preşedintelui Tanczos Barna l-au apostrofat pe oficial, i-au aruncat hîrtiile unui angajat al FRHG şi au stîrnit un răspuns zgomotos din partea taberei adverse: capul federaţiei a suspendat imediat adunarea.

                          

     Circul de la alegerile FRHG din 2012 s-a repetat ieri dimineaţă. O simplă adunare generală s-a transformat într-un iureş de nedescris! Scenariul a fost acelaşi: în stînga, susţinătorii preşedintelui Tanczos Barna, proveniţi de la cluburi din Harghita şi Covasna.

     În dreapta, pitiţi în colţul din faţă, s-au aşezat opozanţii. Care, la doar cîteva secunde după ce oficialul şi-a început discursul, au sărit ca arşi: "Cine sînteţi dumneavoastră să staţi acolo? Arătaţi-ne documente!".

Citeşte mai mult...
 
Halep si Cadantu, calificate in turul secund la Wimbledon PDF Imprimare
Sporturi individuale
Joi, 27 Iunie 2013 10:23

           Doua dintre cele patru romance care au jucat ieri in primul tur la Winbledon au reusit sa castige. Pentru Alexandra Cadantu, 87 WTA, avea sa fie prima calificare in turul al doilea, dupa ce a eliminat-o pe favorita 28, austriaca Tamira Paszek cu 6-2, 7-5 in 75 de minute. 

 

     Viitoare adversara va fi japoneza Kimiko Date-Krumm, 84. Mai experimentata Simona Halep,32 WTA, a intrecut-o pe Olga Govortsova dupa trei seturi, 6-2, 3-6, 6-3. Simona a avut 4-0 la numarul de asi, 89-77 la mingi castigatoare si 26-29 la greseli nefortate. Halep va juca in turul urmator cu numarul 6 mondial, chinezoiaca Na Li.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 428 din 489

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport