Total Media News

Stiri - Sport
Iordanescu, Lucescu si Piturca, in clasamentul celor mai buni antrenori în perioada 1996-2012 PDF Imprimare
Sport
Luni, 25 Februarie 2013 23:07

            Tehnicienii Anghel Iordănescu, Mircea Lucescu şi Victor Piţurcă au fost incluşi în clasamentul celor mai buni antrenori în perioada 1996-2012, întocmit şi publicat, luni, de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).

                                           

          Iordănescu şi Lucescu se află pe locul 51, cu câte 36 de puncte, la egalitate cu spaniolul Juande Ramos.

         Selecţionerul României, Victor Piţurcă, ocupă poziţia 136, cu 14 puncte, la egalitate cu belgianul Eric Gerets, cu sârbul Ivan Jovanovici, cu francezul Jean Tigana, cu columbianul Luis Fernando Montoya, cu portughezul Paulo Bento şi cu olandezul Ruud Gullit.

Citeşte mai mult...
 
Andreea Chiţu, medalie de argint la Grand Prix Dusseldorf PDF Imprimare
Sporturi individuale
Duminică, 24 Februarie 2013 09:43

       Sportiva Andreea Chiţu a câştigat, sâmbătă, medalia de argint a categoriei 52 de kilograme, la Grand Prix Dusseldorf, turneu sub egida IJF, cu premii totale de 100.000 de dolari.

                                                      

           Andreea Chiţu a câştigat grupa B, după succese în faţa sportivelor Amani Khalfaoui (Tunisia) şi Nodoka Tanimoto (Japonia). În semifinale, Chiţu a trecut şi de Mareen Kraeh (Germania), dar în finala categoriei a fost depăşită de Majlinda Kelmendi (Kosovo).

Citeşte mai mult...
 
Steaua viseaza ! A eliminat-o pe Ajax PDF Imprimare
Fotbal
Vineri, 22 Februarie 2013 10:27

        Steaua București a învins gruparea olandeză la loviturile de departajare și își continuă aventura în Liga Europa.

                                     

   ”Roș-albaștrii” au reușit să recupereze handicapul de două goluri pe care îl aveau după meciul din urmă cu o săptămână, de la Amsterdam, prin reușitele lui Iasmin Latovlevici și Vlad Chiricheș.

Ambele goluri au fost superbe.Mai întâi, Latovlevici a deschis scorul cu un lob perfect peste Vermeer, iar în partea secundă, dominată copios de steliști, Chiricheș a trimis meciul în ”prelungiri” printr-o execuție fabuloasă, de la 25 de metri, direct în vinclul porții olandeze.

Citeşte mai mult...
 
Maraton Fat Burning by Kinga Sebestyen Bucuresti PDF Imprimare
Sport
Luni, 18 Februarie 2013 19:25

 

              Kangoo Jumps România împreună cu GetFit organizează caravana "Maraton Fat Burning" - program national de slabire cu Kangoo Jumps.

                                             

            Această serie de evenimente aduce o noutate pentru cei care doresc să scape de greutate, să contureze sil...ueta nu numai prin mișcare, dar și printr-o alimentație sănătoasă.

Citeşte mai mult...
 
Start în cea de-a 11-a ediţie a Festivalului Olimpic al Tineretului European Braşov 2013 PDF Imprimare
Sport
Luni, 18 Februarie 2013 08:55

               Cea de-a 11-a ediţie de iarnă a Festivalului Olimpic al Tineretului European a fost deschisă, printr-o impresionantă ceremonie, desfăşurată pe arena Liceului Sportiv de la poalele Tâmpei.

                                 

                A fost un moment istoric pentru România, moment care a păstrat modelul deschiderii Jocurilor Olimpice. La festivităţi au participat delegaţiile celor 45 de ţări europene , sub privirile unor invitaţi de marcă, precum Jacques Rogge, preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic, Patrick Hickey, preşedintele Asociaţiei comitetelor olimpice europene, sau primul ministru al României,Victor Ponta.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 444 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport