Total Media News

Stiri - Sport
Ilie Năstase nu e impresionat de performanţele lui Tecău: "Performanţele sînt doar la simplu" PDF Imprimare
Sport
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012 12:15

Ilie Năstase, cel mai mare tenisman român din istorie, crede că partidele de dublu sînt doar jocuri de pregătire şi îi recomandă lui Horia Tecău să reintre în circuitul de simplu.

 

                      
"Pentru mine, performanţele sînt doar la simplu, însă asta nu înseamnă o calificare în turul 2, aşa cum se laudă Sorana Cîrstea, ci turneele cîştigate.

Citeşte mai mult...
 
Analiza El Clasico - Cupa Spaniei PDF Imprimare
Sport
Vineri, 27 Ianuarie 2012 18:39

 

 

Petre Grigoraş, unul dintre cei mai buni antrenori din Liga I, a urmărit cu atenţie returul semifinalei Cupei Spaniei dintre Barcelona şi Real Madrid (scor 2-2) şi consideră că echipa lui Mourinho a fost mai bună de această dată. "După şapte-opt meciuri cu Barça în care a fost inferioară, era normal să facă şi Real un meci mai bun. Totuşi, nu este o echipă de duzină, este una dintre cele mai bune din lume. Ne-am învăţat ca Barcelona să domine, să ţină mingea, dar uite că nu e chiar aşa. Real a fost mai consistentă de această dată. S-a văzut că Mourinho nu a mai introdus pe teren trei închizători şi că au jucat Ozil şi Kaka, doi oameni de creaţie, inventivi. Real nu e echipă să se apere şi cu atât mai mult într-un meci cu Barcelona, căreia dacă nu-i pui probleme, nu poţi să o învingi", a spus antrenorul Pandurilor. Şi totuşi, ce i-a lipsit Realului miercuri seara pentru a câştiga? "Puţină şansă", a concluzionat Grigoraş

 
3th Brussels Open Traditionnal Taolu Cup PDF Imprimare
Sport
Vineri, 27 Ianuarie 2012 12:59
Centre Sportif Victoria De Koekelberg1081 Bruxelles, Rue Léon Autrique 4, Brussels, Belgium
      
3th Brussels Open Traditionnal Taolu Cup
Saturday, January 28th 2012
Centre Sportif Victoria
Rue Léon Autrique, 1081 Bruxelles-Koekelberg (Belgium)

 

 

Citeşte mai mult...
 
El CLASICO PDF Imprimare
Sport
Joi, 26 Ianuarie 2012 18:56

El CLASICO : FC Barcelona - Real Madrid CF

           

 

Catalanii au prima şansă la calificare după ce pe Santiago Bernabeu au reuşit o revenire de senzaţie şi s-au impus cu 2-1, datorită golurilor marcate de Puyol(48) şi Abidal(77). Cristiano Ronaldo a deschis scorul pentru madrileni încă din minutul 11.Atmosfera pe Camp Nou, atât în tribune cât şi pe teren, va fi una incendiară după gestul făcut de portughezul Pepe asupra starului argentinian al catalanilor, Lionel Messi, atunci când l-a călcat pe mână.

Citeşte mai mult...
 
Slabeste armonios in functie de forma corpului tau PDF Imprimare
Sport
Joi, 19 Ianuarie 2012 17:07

Pentru a reusi sa slabesti eficient, este indicat sa cunosti foarte bine nevoile corpului tau, forma dar si felul in care reactioneaza in anumite circumstante. De exemplu, trebuie sa stii ce dieta ti se potriveste, cum sa faci sport, ce exercitii te avantajeaza, ce efecte pot avea unele exercitii asupra ta comparativ cu altele, etc.

De aceea, pentru a te ajuta sa te descoperi, am decis sa venim in ajutorul tau si sa iti dezvaluim cum sa ai grija de silueta ta, in functie de forma corpului tau astfel incat, sa ai cele mai bune rezultate.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 485 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport