Total Media News

Stiri - Life
WatchShop introduce ceasurile de mana Orient in oferta PDF Imprimare
Monden
Vineri, 20 Iulie 2012 19:40
 

      WatchShop introduce in oferta sa ceasurile de mana Orient, o marca japoneza cu traditie. Marca Orient este una dintre cele mai cunoscute din Japonia pentru calitatea produselor sale.

                            

    Din oferta WatchShop fac parte peste 300 de modele de ceasuri Orient pentru femei si barbati, cu stiluri diferite, astfel incat sa satisfaca cele mai exigente dorinte ale clientilor sai.

 

    Despre ceasurile Orient

Orient Watch este o companie japoneza cu o experienta de peste 60 de ani in crearea de ceasuri. Fondata in 1950 in Tokyo, compania Orient Watch constituie un brand cu traditie in crearea de ceasuri mecanice. Conceptul companiei este strans legat de crearea unor ceasuri de foarte buna calitate, cu o durata lunga de viata si cu preturi potrivite pentru orice tip de buget.

Citeşte mai mult...
 
10 Lucruri gratuite pe care sa le faci in Londra PDF Imprimare
Entertainment
Vineri, 20 Iulie 2012 10:36
    Londra, cel mai vizitat oras al lumii si cea mai mare arie urbana din Uniunea Europeana, se pregateste de Jocurile Olimpice de Vara. Toti ochii iubitorilor de sport si nu numai vor fi indreptati spre acest oras magnific. Iar daca nu ai vizitat Londra pana acum, merita sa-i descoperi magia in aceasta perioada. Din pacate, Londra are reputatia unui oras scump, iar o mini-vacanta aici te-ar putea lasa fara buget pe o lunga perioada. Noi insa am identificat lucrurile gratuite pe care le poti face in oras.

10 Lucruri gratuite pe care sa le faci in Londra


1. Viziteaza muzeele fara taxa de intrare

Aproape toate muzeele mari ale Londrei sunt gratis, avand totusi in cadrul lor unele expozitii cu plata. Cel mai frumos si interesant muzeu este, fara indoiala, Museum of London, unde poti invata lucruri noi despre istoria Angliei din perioada romana si pana in prezent. Un alt loc interesant este si Geffrye Museum, care ne prezinta interioare britanice clasice si te ajuta sa vezi cum este sa traiesti cu adevarat in Londra.
Citeşte mai mult...
 
Indie Club implineste 3 ani! PDF Imprimare
Entertainment
Marţi, 17 Iulie 2012 08:28

    Vino marti, 17 iulie, pe Inisor, nr. 2 (vis-a-vis de UNATC) si serbeaza alaturi de noi 3 ani de Indie Club!

                         

     Si pentru ca suntem mai mari decat ne arata varsta, te asteptam cu Vodca cu suc in orice combinatie DIN PARTEA CASEI ! Ai vazut bine! Intre 22.00 si 00.00 poti bea cate Screwdriver doresti, cu suc de portocale, de mar, de visine. Muzica va fi pe toate gusturile, numai buna pentru dans.

Citeşte mai mult...
 
Cum sa-ti alegi ochelarii de soare potriviti in functie de forma fetei PDF Imprimare
Monden
Duminică, 15 Iulie 2012 18:12

    Forma feţei joacă cel mai important rol în alegerea unor ochelari de soare potriviţi. Dacă vrei să eviţi probarea a zeci de perechi de ochelari de soare, află care ţi se potrivesc în funcţie de forma feţei .

Ochelari de soare pentru faţa ovală

                                      

    Dacă ai forma feţei ovală, poţi purta cu succes aproape orice pereche de ochelari de soare. Forma ramelor ochelarilor nu te afectează în niciun fel, însă pentru a-ţi veni bine, ochelarii recomandaţi trebuie să fie cel puţin la fel de laţi ca faţa ta sau chiar mai laţi. Evită ochelarii cu lentile foarte mici.

Citeşte mai mult...
 
Pielea ta: Cum iti pastrezi bronzul pina la toamna PDF Imprimare
Monden
Joi, 12 Iulie 2012 17:35

      Te-ai întors din vacanţă cu un bronz superb care stârneşte invidia prietenelor. Dar ştii că nuanţa arămie va dispărea în câteva săptămâni.

                                                     

    Ce-i de făcut? Există câteva trucuri care te vor ajuta să-ţi păstrezi bronzul pentru o perioadă mai lungă de timp.Hidratare pentru o piele frumoasă !

Citeşte mai mult...
 


Pagina 54 din 78

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life