Total Media News

Ultimele sitiri

Fotbal
Primul transfer pentru Rapid! Hasani a semnat cu giulestenii! PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 16 Decembrie 2023 18:10

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, jucând fotbal şi jucând fotbal

Rapid l-a achiziționat pe golgheterul primei ligi albaneze, Florent Hasani.

În vârstă de 26 de ani, atacantul kosovar a semnat un contract pe două sezoane și jumătate cu Rapid.

În acest sezon, Hasani a marcat 10 goluri în 16 meciuri pentru FK Tirana, ocupanta locului 3 în Albania, oferind și trei pase de gol. De asemenea, a bifat și patru jocuri în UEFA Conference League.

În stagiunea trecută, noul jucător al Rapidului a câștigat titlul de cel mai bun marcator al campionatului, cu 16 goluri marcate în 34 de partide.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ privind unele măsuri pentru gestionarea şi evidențierea veniturilor curente PDF Imprimare Email
Vineri, 15 Decembrie 2023 17:14
                               

                                                 Guvernul României - Wikipedia

    ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ privind unele măsuri pentru gestionarea şi evidențierea veniturilor curente ale bugetului public prin implementarea unor proiecte de digitalizare
   Prin actul normativ se reglementează, la nivel de legislație primară, instituirea anumitor măsuri legislative eficiente pentru combaterea evaziunii fiscale, în vederea creșterii gradului de colectare a veniturilor bugetare, reducerii pierderilor la bugetul de stat, prin dezvoltarea unor sisteme informatice naționale, esențiale pentru urmărirea evoluției încasărilor la bugetul general consolidat, creșterea gradului de colectare a veniturilor bugetare și, respectiv, prin utilizarea, la nivelul administrației fiscale și vamale, a unor module informatice de valorificare a volumelor uriașe de date și informații (tip big data) furnizate prin aceste sisteme, în procesul de administrare fiscală.
Astfel, Ministerul Finanțelor (MF) este abilitat, până la dezvoltarea și operaționalizarea Hubului Financiar prevăzut la art.1 din OUG nr.109/2023 privind înființarea, dezvoltarea și administrarea unui Hub Financiar la nivelul Ministerului Finanțelor, să utilizeze și/sau implementeze module de valorificare a datelor și informațiilor furnizate prin intermediul sistemelor informatice, în scopul asigurării veniturilor bugetare necesare sustenabilității financiare a Statului Român.
Sunt considerate sisteme informatice de interes strategic național (SIISN) următoarele:
a) Sistemul național privind factura electronică RO e-Factura;
b)Sistemul Național RO e-Transport, sistem național privind monitorizarea transporturilor rutiere de bunuri cu risc fiscal ridicat;
c) Sistemul Național RO e–Sigiliu, ce reprezintă sigiliul electronic al mărfurilor;
d) Sistemul e-SAF-T - fișierul standard de control fiscal;
e)Sistemul Informatic Național RO e-Case de marcat electronice, reprezentând Registrul național de evidență a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate în județe și în sectoarele municipiului București;
f) Sistemul Informatic Național RO e-TVA, al cărui scop este de a precompleta informații privind operațiunile impozabile în deconturile de TVA și de a le pune la dispoziția persoanelor impozabile prin intermediul Spațiului Privat Virtual.
Prin ordonanță, sunt stabilite ca termene pentru utilizarea și/sau implementarea de către MF a modulelor de valorificare a datelor și informațiilor furnizate prin intermediul SIISN următoarele date:
a) RO e-Factură: 1 martie 2024;
b) RO e-Case de marcat electronice: 1 aprilie 2024;
c) RO e-Sigiliu: 1 ianuarie 2025;
d) RO e-Transport: 1 septembrie 2024;
e) RO e-TVA: 1 august 2024;
f) alte module: 1 martie 2025.

 

Citeşte mai mult...
 
Companii
Investiţiile străine directe s-au redus la 6,1 miliarde de euro în perioada ianuarie -octombrie 2023 PDF Imprimare Email
Vineri, 15 Decembrie 2023 12:57

           

                              Noul program la Registrul Comertului

     " Investiţiile directe ale nerezidenţilor în România s-au redus la 6,1 miliarde de euro în primele 10 luni ale acestui an, de la 9,5 miliarde de euro în perioada ianuarie - octombrie 2022, potrivit datelor Băncii Naţionale a României, publicate joi.

"Investiţiile directe ale nerezidenţilor în România au însumat 6,148 miliarde de euro (comparativ cu 9,529 miliarde de euro în perioada ianuarie - octombrie 2022), din care participaţiile la capital (inclusiv profitul reinvestit net estimat) au însumat valoarea netă de 6,078 miliarde de euro, iar creditele intragrup au înregistrat valoarea netă de 70 milioane euro", se spune în comunicatul BNR.

Numărul firmelor cu capital străin nou înfiinţate în România a scăzut cu 5,3%, în primele zece luni ale acestui an, comparativ cu perioada similară din 2022, la 5.850 de unităţi, conform datelor centralizate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC). "
*
Citeşte mai mult...
 
Auto
Analiza detaliată a înmatriculărilor de autovehicule în luna Noiembrie și pe anul 2023 PDF Imprimare Email
Joi, 14 Decembrie 2023 13:17
                  Cele mai ieftine 10 mașini pe care le poți cumpăra în Spania!
    In primele 11 luni ale anului 2023 față de aceeasi perioadă a anului trecut:
Inmatriculările de autoturisme noi sunt în creștere la 11 luni 2023 (+13,8%) faţă de 2022
• Autoturismele “electrificate” au o creștere de 31,5%, realizând o cotă de piață de 24,1%
• Vehiculele comerciale ușoare + minibuse, în creștere cu 16,1%, iar cele grele + bus cu 27,9%.
    După evoluția importantă a lunilor   anterioare, noiembrie 2023 vine cu o creştere
de 3,4% a înmatriculărilor de autovehicule noi   faţă de luna noiembrie a anului 2022.
    Dacă ne raportăm la anii anteriori, luna   noiembrie 2023 este în creştere cu 0,8% față de
perioada similară din anul 2021, în scădere cu   10,1% faţă de noiembrie 2020 şi în scădere cu
9,5% faţă de noiembrie 2019.
Citeşte mai mult...
 
Sport
GOLDNUTRITION EEC SRL Romania PDF Imprimare Email
Marţi, 12 Decembrie 2023 11:29

         

                                                  

           Suntem mai mult decât o marcă


      După 12 ani de experiență pe piața de nutriție și wellness, în anul 2000 s-a născut GoldNutrition. Custódio César, un nutriționist experimentat și fondator al companiei, a fost convins dintotdeauna că singura cale pentru o viață implinită și sănătoasă este nutriția, de aici și crearea brandului GoldNutrition.

    Pasiunea și convingerea că niciodată calitatea nu este negociabilă, au transformat o idee într-o marcă. Toți credem cu tărie că aceasta este rețeta succesului.

    Din 2000 s-au schimbat multe.

    Totul a inceput cu o echipă mică într-o sală mică dar între timp a devenit o companie solidă cu documente și certificate care atestă excelența și angajamentul față de munca depusă. Mai mulți ambasadori (sportivi olimpici, antrenori, medici, nutriționiști și influenceri) au venit să ni se alăture în călătoria noastră, care intre timp a devenit si a lor.

     Custódio César rămâne liderul GoldNutrition și nu renunță la păstrarea celor mai înalte standarde în domeniul sănătății și al industriei (suplimentelor) alimentare. Calitatea este angajamentul nostru față de Angajați, Consumatori și Acționari. Suntem aici pentru a rămâne, pentru că știm că produsele noastre fac ceva pentru dumneavoastră: vă fac mai fericiți. GoldNutrition, Be Excelent

    

   Viziune

   Nutriție de calitate, oricând, oriunde

   Scopul nostru este de a crea produse de calitate care să se potrivească în orice moment, oriunde în lume

     

    Misiune
   Să inspirăm prin nutriție
   Credem că o alimentatie sanatoasa are puterea de a inspira schimbări, obiective și dorințe și că are o mare influență asupra drumurilor pe care le urmăm în viață. Participam activ in procesul de inovare și dezvoltare a unor formule care răspund nevoilor publicului nostru. Deoarece calitatea este în ADN-ul mărcii noastre. 

         inovare.jpg    proximitate.jpg   incredere.jpg    calitate.jpg

    


Citeşte mai mult...
 
Auto
Nissan Motor Corporation si Mitsubishi Corporation fac investitii de 800 milioane Euro PDF Imprimare Email
Luni, 11 Decembrie 2023 11:40
                      No alt text provided for this image

   Yesterday we held the Alliance Operating Board at our headquarters, in Boulogne-Billancourt. 

   ● Nissan Motor Corporation and Mitsubishi Corporation will invest respectively €600 million and €200 million in Ampere.
   ● Nissan will be a client of Horse for half a million parts per year, while it already leverages the potential of Mobilize for financing and services.
   ● Nissan is considering taking a stake in THE FUTURE IS NEUTRAL, our circular economy champion.Alongside our high-value projects in Latin America, India and Europe, we’re harnessing the breakthrough capabilities of all three Alliance members.

*
Citeşte mai mult...
 


Pagina 17 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home