Total Media News

Ultimele sitiri

Fotbal
Rapidul a lansat o editie limitata de tricouri! PDF Imprimare Email
Miercuri, 01 Aprilie 2020 22:13

                                    Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare, barbă şi în aer liber

 

    Giulestenii au lansat o noua linie de tricouri dedicate suporterilor, iar anuntul facut de ei suna astfel: 

"300 DE TRICOURI DE COLECȚIE 

 

 Un model vintage, care să amintească de anii de început ai Rapidului. Un produs în serie limitată (300 de exemplare), tricoul reprezintă o piesă "grea" în colecția oricărui rapidist.

* Fiecare tricou este înseriat și însoțit de un certificat de autenticitate, astfel încat proprietarul lui va cunoaște numărul tricoului său dintre cele 300 produse.

Tricourile vor fi livrate de către sponsorul tehnic, în cea de-a doua jumătate a lunii Aprilie 2020.

Ele vor fi comercializate exclusiv în shop-ul online, pe shop.fcrapid.ro, începand cu data de 2 Aprilie 2020.

Până în data de 15 Aprilie 2020, tricourile vor avea prețul promoțional de 299 RON, urmând ca după această dată costul unui tricou să devină 399 RON.

 

Citeşte mai mult...
 
Sport
Sportivii se vor bucura de sprijin din partea Guvernului în această perioadă grea. PDF Imprimare Email
Marţi, 31 Martie 2020 17:58

                         Ionuț Stroe: „Sportivii se vor bucura de sprijin din partea Guvernului în această perioadă grea. Mai mult decât atât, cluburile vor beneficia de proceduri mai simple și mai eficiente în relația cu statul”   

   Ionuț Stroe: „Sportivii se vor bucura de sprijin din partea Guvernului în această perioadă grea. Mai mult decât atât, cluburile vor beneficia de proceduri mai simple și mai eficiente în relația cu statul”   

    A apărut,  în Monitorul Oficial nr. 260, Ordonanța de urgență nr. 32/2020 pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 30/2020 precum şi pentru stabilirea unor măsuri în domeniul protecţiei sociale în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 și pentru stabilirea unor măsuri suplimentare de protecție socială.

Ordonanța stabilește procedurile de acordare a facilităților pentru participanții la activitatea sportivă (sportivi, maseuri, kinetoterapeuți, asistenți medicali, alte categorii care realizează activitate sportivă), care își desfășoară activitatea în baza unui contract de activitate sportivă, dar și pentru cei care au încheiate contracte individuale de muncă. Prin intermediul aceluiași act normativ, procedura pentru depunerea actelor necesare obținerii acestor ajutoare a fost extrem de mult simplificată.

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
„Nimeni nu va fi disponibilizat, dacă situația devine critică, voi renunța la salariul meu” PDF Imprimare Email
Marţi, 31 Martie 2020 17:42

        

                             

    În criza creată de coronavirus, directorul general al LIQUI MOLY, Ernst Prost, își încurajează echipa și clienții din întreaga lume

     Pandemia coronavirus a dus economia mondială pe un teren mai nesigur ca niciodată Specialistul german în uleiuri și aditivi LIQUI MOLY ia o poziție clară, conștient de acest context. „Nimeni nu va fi disponibilizat. Dacă va fi nevoie, voi renunța eu la salariul meu”, a promis directorul general Ernst Prost angajaților. 

    La începutul săptămânii, Ernst Prost și-a surprins angajații de la LIQUI MOLY cu o primă în valoare de 1000 de euro. „Asta pentru a oferi motivație și un semn de stabilitate deoarece aceasta suferă în timpuri de criză.”

 

Citeşte mai mult...
 
Companii
BCR doreste sa ajute ONGurile care fac FAPTE BUNE PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 28 Martie 2020 20:35
Citeşte mai mult...
 
Fotbal
"PRIMVS DERBY" SE JOACĂ DUMINICĂ ! PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 28 Martie 2020 11:13

Rapid și Petrolul continuă rivalitatea, online, urmând ca duminică să se înfrunte într-un meci de FIFA 20 Pro Clubs.

Cele două echipe s-au întâlnit o dată în acest sezon din Liga 2, când Rapid a învins cu 1-0, prin golul marcat de Bogdan Manole.

Pe 17 aprilie ar fi trebuit se dispute meciul de la Ploiești, însă din cauza pandemiei de coronavirus, acest meci va fi reprogamat.

Este posibil ca imaginea să conţină: 5 persoane, oameni făcând sport şi în aer liber

 

ÎNCASĂRILE DIN "PRIMVS DERBY" VOR MERGE CĂTRE SPITALUL "MATEI BALȘ"

Rapid și Petrolul Ploiești se vor întâlni duminică, de la ora 17:00, într-un joc de FIFA, urmând ca toți banii încasați din vânzarea biletelor să fie donați către Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. "Matei Balș", din București.

Biletele s-au pus în vânzare pe site-ul bilete.ro, la prețul general de 5 lei

Citeşte mai mult...
 
Auto
LIQUI MOLY sfidează coronavirusul PDF Imprimare Email
Joi, 26 Martie 2020 16:08

    LIQUI MOLY sfidează coronavirusul: în loc de program de lucru redus, un bonus pentru fiecare angajat

                              

                

    Directorul Ernst Prost mulțumește personalului pentru dedicația sa și inspiră încredere

    Perioadele deosebite impun măsuri speciale. Firma germană specializată în domeniul uleiurilor și aditivilor LIQUI MOLY nu răspunde crizei generate de coronavirus prin program de lucru redus și concedieri, ci în schimb plătește fiecărui angajat un bonus de 1.000 de euro. Prin intermediul acestei „consolări împotriva coronavirusului”, directorul Ernst Prost le mulțumește tuturor angajaților pentru efortul lor.

    Între timp, LIQUI MOLY a dispus ca aproape întregul personal din administrație să lucreze de la domiciliu. În acest fel, se dorește protejarea fiecărui angajat și, totodată, continuarea producției. Această schimbare colectivă la biroul de acasă a fost implementată de către personal cu un mare angajament și multă capacitate de improvizare.

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 155 din 945

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home