Total Media News

Ultimele sitiri

Monden
Seiko Astron. Primul ceas solar cu GPS din lume PDF Imprimare Email
Miercuri, 27 Iunie 2012 13:27

Ceasul care stie zonele de fus orar.
In sfarsit, cautarea pentru ora precisa, oriunde in lume, a luat sfarsit. Creand propriul receptor GPS patentat ce consuma minimum de energie, Seiko a reusit sa creeze un ceas ce poate receptiona semnale GPS si identifica zonele de fus orar, date despre ora si data folosind o retea globala de sateliti GPS. Ceasul recunoaste toate cele 39 de zone de fus orar de pe glob. Acest ceas inovator se numeste Seiko Astron. Asemeni predecesorului sau din 1969 - primul ceas quartz de mana din lume - noul Seiko Astron incepe o noua era a tehnologiei orologere. Seiko Astron va fi lansat simultan pe toate pietele din lume in aceasta toamna. Ar putea fi acesta cel mai inteligent ceas creat vreodata?

                     
Seiko Astron GPS Solar. Primul ceas cu adevarat global.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Alimentatia sanatoasa, o doza de sanatate pura ! PDF Imprimare Email
Miercuri, 27 Iunie 2012 08:59

    Functionarea corespunzatoare a organismului uman depinde foarte mult de alimentatia pe care acesta o primeste. Hrana este o parte importanta din viata oricarui om, influentand metabolismul si de asemenea, starea psihica a persoanei.

                  

      De aceea, o alimentatie echilibrata are doar efecte pozitive, aducand energie si vitalitate.

Citeşte mai mult...
 
Film
"Redactia", o noua productie originala din 25 iunie la HBO si pe HBO GO PDF Imprimare Email
Miercuri, 27 Iunie 2012 08:53

    "Redacţia," un nou serial produs de HBO, va avea premiera astăzi, ora 20:00, la HBO România. Primul episod al serialului este disponibil gratuit şi pe HBO GO.

                  

    Redacţia aruncă o privire în culisele programului de ştiri realizat de reţeaua de televiziune fictivă ACN, concentrându-se pe vieţile echipei atât din faţa, cât şi din spatele camerei de filmat.

Citeşte mai mult...
 
International
Spania a cerut oficial asistenta financiara europeana pentru bancile sale PDF Imprimare Email
Miercuri, 27 Iunie 2012 08:32
  

    Luis De Guindos, ministrul spaniol al economiei, a afirmat într-o scrisoarea adresată lui Jean-Claude Juncker, preşedintele Eurogrupului, că valoarea finală a asistenţei financiare va fi stabilită ulterior, dar ar trebui să fie suficientă pentru a acoperi toate necesităţile băncilor plus un capital tampon suplimentar.

                                

  De asemenea oficialul spaniol a confirmat că intenţionează să semneze un memorandum de înţelegere pentru ajutorul financiar, care va include detaliile complete, până în 9 iulie.

Citeşte mai mult...
 
Copii-adolescenti
Coriolan a lansat o noua colectie de bijuterii cu diamante pentru copii PDF Imprimare Email
Luni, 25 Iunie 2012 19:50

    Coriolan a lansat Colecţia “Primul meu diamant”, prima colectie de bijuterii pentru copii cu diamante, pentru ca micutii alintati sa poată avea amintiri stralucitoare din cea mai frumoasă perioadă a vieții lor.

                                  

  Vineri, 22 iunie, Coriolan a lansat o colecție cu bijuterii unicat cu diamante, specială pentru copii alintați și cuminți.  Modelele deosebite se adresează tuturor copiilor, indiferent ca sunt fetițe sau băieței și indiferent de vârsta pe care o au, bijuteriile fiind sigure atât pentru bebeluși cât și pentru copiii mai mari.

Citeşte mai mult...
 
IT
GOCLEVER lanseaza ultimul model de tableta: TAB A971 PDF Imprimare Email
Luni, 25 Iunie 2012 19:26

   Goclever Technology prezinta in mod oficial noua sa tableta dotata cu cel mai recent sistem de operare Android 4.0.3 - GOCLEVER TAB A971.

                                 

   GOCLEVER TAB A971 este o tableta profesionala echipata cu un ecran a capacitiv multi-touch 9.7-inch avand rezolutia 1024 x 768 si format 4:3, care face dispozitivul ideal pentru navigare pe internet si citire carti online.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 863 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home